Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אוהב מידי פעם להתענג על אייס-קפה, אבל אחרי חצי דקה של יניקה מענגת, הנוזל נגמר ונשאר לי ברד לבנבן מעפן,

אז צריך להמתין דקות ארוכות נטולות מעש עד שיפשיר לנוזל.

הקיטועים האלו ברצף היניקה מתסכלים אותי מאוד, ואני שוקל להתנזר לגמרי מהמשקה אם לא ימצא פתרון.

מכיוון שהנוזל רק יצא מהמכונה, והוא קר מאוד. אתה יונק, ובינתיים הקשית מתמלאת בקרח שסותם אותה. אחרי שקיבלת את האייס קפה, המתן כ-10 דקות (בינתיים אפשר לדבר) עד שיימס מעט, ואז שתה אותו.

אגב, מנהלים, אם זה לא גיבוב של דברים, אז מה כן?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בתור אחד שעובד בבית קפה זה ממש תלוי בתערובת ששמים.

כדי שחידוש האייס קפה יהיה טוב ומוצלח צריך להפשיר את הדיספנסר לפחות שעה שכל הקצף שנוצר יעלה, לשים תערובת גרניטה מוקה, 3 ליטר חלב ואספרסו כפול.

אם עושים הכל לפי הכללים זה יוצא מושלם ואפשר לשתות את זה בקלות.

תמיר.

פורסם
אני אוהב מידי פעם להתענג על אייס-קפה, אבל אחרי חצי דקה של יניקה מענגת, הנוזל נגמר ונשאר לי ברד לבנבן מעפן,

אז צריך להמתין דקות ארוכות נטולות מעש עד שיפשיר לנוזל.

הקיטועים האלו ברצף היניקה מתסכלים אותי מאוד, ואני שוקל להתנזר לגמרי מהמשקה אם לא ימצא פתרון.

ננסה לתת תשובה עניינית:

משקה עשיר בסוכרים קופא בטמפרטורה נמוכה יותר מאשר מים רגילים, ולפיכך מפשיר מהר יותר.

כאשר האייס קפה שלך מפשיר, הוא לא מפשיר באופן אחיד, כך שהסוכרים מפשירים קודם. בגלל זה אתה שותה קודם נוזל מתוק יותר ואחר כך נתקע עם קרח מעפאן.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני אוהב את המרקם של הקרח הכתוש הזה :-P

מרקם... כתוש... באיזה צד אתה?!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה כמו לאכול שלג, לא ה"שלג" של החרמון, אלא שלג רך.

אני שותה את האייס קפה במהירות, ואז נשאר ה"ברד", ואני שואב אותו עם הקשית וממיס על הלשון, יאמי.

• תוכן חדש...