Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי את הנוזל גיר וראיתי שהוא נמוך מהקו התחתון

הלכתי למוסך מזדה כדי לקנות את הנוזל "המקורי" אמרו לי שהם לא מוכרים ושאני אקנה בכל תחנת דלק

את הנוזל הסטנדרט

קניתי את מה שבתמונה

האם זה טוב ?

תודה

DSCN2076.jpg

פורסם

פתחת נושא אחד וכבר הומלץ לך להשתמש בשמן מקורי-לא מה שקנית,חבל שאתה לא מקשיב...

אם לא מוכרים במאזדה לא חסרות חנויות של חלקי חילוף,שמוכרים שמן מקורי ואם אין מחכים שיזמינו.

DEX3 ממש לא מתאים לגיר שלך,אלא אם אתה ממש רוצה להרוס אותו ולשלם אלפי שקלים על שיפוץ גיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עשיתי חיפוש ידני ולא מצאתי את הפוסט , הלכתי עד עמוד 6

עשיתי חיפוש במנוע חיפוש בפורום וגם לא מצאתי

אז בגלל זה פתחתי חדש כי חדשבתי שמחקו אותו

אשמח לדעת שוב את המקום בחיפה שאוכל להשיג את השמן גיר

תודה רבה

פורסם

פוסטים שלך אתה יכול לחפש תחת שם המשתמש שלך ואז אתה מציג את כל הנושאים שפתחת.

שוב,חנות לחלקי חילוף לרכב יפני היא יוסף מוסלח באיזור הצ'ק פוסט (יש שם כמה רחובות,פשוט תברר היכן יושב).

אם אין לו במלאי,שאל אם יוכל להזמין לך מקורי.

אם לא,פנה לאחד מהמורשים,בקש שיוסיפו שמן גיר בתשלום כמובן ושיבדקו על הדרך מה הסיבה לחוסר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

השמן הזה לא מתאים לגיר ברכבך!.

רכוש שמן גיר של מוטורקראפט MERCON V מגיע במיכל של 5 ליטר עולה כ 150-200ש"ח.

ממליץ לך לרוקן את השמן גיר דרך הפקק ריקון מאגן השמן גיר, ותמלא שמן חדש (תזדקק לכ 3.8ליטר).

שמן גיר לא צריך להיות חסר לעולם, אם חסר יש נזילה.

אל תשמש בשמן רכשת!

אחרי שאתה מרוקן את השמן מהאגן שמן, תמלא 3.5 ליטר שמן דרך מדיד השמן, לאחר מכן תתניע את המנוע ותן לו לעבוד 5דקות, תוך כדי שהמנוע עובד תוציא את מדיד השמן ובדוק, אם חסר אז תשלים עד קו ה HOT במדיד.

שמן גיר בודקים כשהמנוע מונע בP או N.

פורסם

אחרי שאתה מטפל בעניין שמן הגיר, הייתי מתלונן בדלק מוטורס על הצורה בה נהג המוסך.

להגיד לך ללכת לקנות את השמן הסטנדרטי בכל תחנת דלק, זה פשוט חוסר אחריות.

המעט שהם היו צריכים לעשות, במידה והם לא יכולים למכור לך, הוא להדפיס לך מפרט מסודר איתו יכלת לפנות לכל חנות חלפים /תחנת דלק.

במידה והיה נגרם נזק לגיר כתוצאה בשימוש בשמן לא נכון, אני בטוח שאף אחד לא היה לוקח על זה אחריות, מלבד חשבון הבנק שלך.

• תוכן חדש...