Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחחחחחח הרגתם אותי , מה אתם רבים על שטיות ? כאילו שאני הולך להפוך אותה למכונית ראלי חחחחחחח סתם שיפורים בקטנה , לא משקיע יותר מדי . אל תגזימו עלק מנוע של איבו חחחחחחחח , חשבתי להשים צ׳יפ , לשפר את מערכת היניקה והפליטה , דברים כאלה

  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא אמר שאי אפשר, כולם פה טענו שזה הרבה מעבר ולפי האשכול שנפתח פותח האשכול לא חשב בכלל לכיוון, אז הצעה כזו היא בכלל לא רלוונטית, בן אדם שקונה יונדאי לנטרה והולך להפוך אותה לאיבו עם כל מה שמסביב לא היה פותח אשכול על שאלה כזו ומדבר על פילטר וצ'יפ.

 

לפותח האשכול, אני לא חושב שיש משהו אפטרמרקט מוכן לרכב שלך שקשור ליניקה ופליטה ולכן אתה תצטרך לעשות הכל בבניה אצל בעל מקצוע, סעפת פליטה וצנרת לבד עם דוד יגיע לאזור ה 7-10 אלף שקל במקום נורמלי.

תחשוב אם אתה מעוניין בדבר כזה, מעבר לכך יהיה לך בעיה במכירה כי מי שיקנה לא יחפש דברים כאלה ובטח שלא ישלם לך תוספת.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

Shotdown , את הרכב קיבלתי מההורים , הוא יד מהחנות , אני עדיין עד מהחנות שתבין רכב משנת 99 , וכנראה שגם אני יסגור אותה לגמרי , אחרי כנראה אף אחד לא ינהג יותר , בגלל זה אני חושב לשפצר את האוטו , אני רואה שאתה מבין בשיפורים , ענית לי לגבי מערכת הפליטה ואיך אפשר לשפר את מערכת היניקה ?

פורסם

את היניקה אתה יכול לשפר בעזרת ראם אייר, זה צריך להיות מתוכנן טוב ולקבל אוויר ממקום טוב.

 

אני למשל בניתי צינור מהטורבו (בגודשות הפילטר אויר מתחבר מהטורבו) ישר לקדמת הטמבון למטה, הרחק מהמנוע.

מאחר ויש סכנה שהפילטר יירטב או משהו בסגנון יש עליו בד מיוחד שמונע אבק ודוחה מים, עולה עוד כמה שקלים אבל שווה.

 

במידה ואתה לא מעוניין להכנס יותר מידי לבלאגן, אתה יכול להחליף את הפילטר מהקופסא לפילטר אינבוקס, וממנו לעשות יציאה עם צינור שיתחבר לך בחזית איפה שהוא, כיוון הגריל, או פנס ערפל.

 

התגובה אולי תהיה יותר נחמדה, אבל שום מאחר ומדובר ברכב אטמוספרי הסיכוי שהרכב יהפוך למשהו שונה לא יקרה.

אגב גם בגודשות השיפור לא מורגש בצורה קיצונית, מה שכן רק בגבוהות אתה מרגיש שפתאום הרכב נוסע קצת יותר טוב מאחר והאויר מגיעה בצורה ישירה וקרה מבחוץ.

 

תאמין לי שאני מבין אותך, אני החזקתי אטמוספריות מיוחדות שהיו שוות השקעה ומשחקים, אבל זה נתן פשוט כלום.

הייתי לי לצורך העניין פורד אסקורט RS2000, יחסית נדירות מאוד בארץ, רכב מדהים, חזק, זריז, מתנהג לא רע בכלל, הוא אפילו במקור מגיע עם סט מתלים של קוני.

וכמה שלא השקעתי ואמרתי שזה מיוחד ושווה, זה בתכלס לא נתן לי כלום, לא הרגשתי משהו שונה חוץ מחשבון בנק שמתרוקן.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
קודם כל יש יונדאי כזאת בארץ.

דבר שני מן הסתם מנוע יבוא עם גיר צמא ומחשב, ידוע לא, אלה מה?

יש עסק בירושלים שמוכר מנועים כאלה.

אם לא סרנים, אז גיר של מיצובושי מיראז יושב שם פיקס כמו בקולט של שומאלי.

להתחכם חברי הכוונה שלי לפסול רכב ולהגיד אי אפשר לשפר, אפשרי להגיד לא כדי או לא מומלץ או אי תועלת, אבל לא אי אפשר.

 

שוב, ההתחכמות היא מצידך חבר, פותח השרשור לא דיבר על לשנות את הרכב בתכלית אלא לסחוט כמה סוסים מיונדאי עייפה.

 

מכאן כבר הגעת להשתלת מנוע גיר וסרנים של איבו.

 

מה הקשר לזה שיש עוד רכב כזה בארץ?

 

סוגיות של עלויות\חוקיות\סיכויי הצלחה לא מטרידות אותך?

 

לפעמים צריכים להיות ענייניים ולהגיד ״אי אפשר לשפר״ מאשר להתחכם ולהגיד ״כן אפשר!״ ולתת הצעות הזויות.

 

ואגב, לא, זה לא מובן מאליו שרוכשים מנוע ביחד עם גיר וצמא, בלא מעט מקרים המנוע לא יגיע עם צמא, בטח ובטח ללא גיר (אלא אם זו דרישה שלך וגם אז זה יעלה לא מעט ועלול לקחת זמן) ו\או מחשב.

 

ולסיום, בנימה אישית, צריך להיות עם חשיבה מאוד מאוד מיוחדת כדי לקחת מכונית עם שילדה כל כך גרועה ודווקא בה לשתול רכיבים של איבו.....כנראה שהבחור שעשה את הפרוייקט הזה לא יזכה בתואר הפרוייקט החכם\הגיוני לשנת 2013.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שמע, אני מתמצא בפגיו וסיטרואן, ועובד הרבה רק עם היצרנים האלה, אני לא אטום ומתעניין עם רכבים אחרים.

בפורום שיפורים כשמו הוא אנחנו אמורים להחליף מידע ולנסות לתת אופציות ולעזור אחד לשני, שזה מה שאני עושה.

אין להגיד אי אפשר לשפר, אבל עדיף להסביר לאנשים את עומק העניין או הבעיה, מה שלא נעשה כאן.

אני לא מחייב לאף אחד שום דבר, אבל עדיף לתת שלל אופציות לבחירה, זה מה שעשיתי.

הבחור שעשה פרויקט כזה רצה סליפרית זולה כבסיס.

לדעתי פילט ציפ ודוד הוא בזבוז זמן וכסף.

פורסם

הסבירו לו את ״עומק הבעיה״ כשכתבו לו יותר מפעם שזה לא רכב לשפר.

 

לקחת מכלולים של רכב אחר לגמרי אפשר בכל רכב, אז לשיטתך זה אומר שכל רכב בעצם הוא בר שיפור כי אפשר לקחת סובארו DL שנת 88 ולזרוק לתוכה גיר ומנוע של סופרה עם סרן אחורי של M3, אנטירולים של פז׳ו ספורט, בולמים של בילשטיים ולוח שעונים של E קלאס.

 

נו באמת, זה לא נקרא שיפור, זה ניקרא סלט.

 

אתה מזכיר לי את אותו סרטון ידוע ומוכר של הבוחן רכב שבדק אימפרזה ואמר כמו מטומטם ״יש פה סעפת של ב.מ.וו, מצתים של רנו..״ ועוד כל מיני שטויות, רק שאתה באמת מציע את זה עכשיו כאופציה לשיפור למישהו שרק רצה לסחוט כמה סוסים מאלנטרה ועוד אומר ״אל תתחכמו״.

 

סליפרית בתקציב נמוך.....אני יכול לחשוב ככה מהראש על 5 אופציות זולות שיהוו בסיס טוב ב-ה-ר-ב-ה מאשר יונדאי (כל יונדאי) לרכב סליפר.

 

כאמור, אותו אחד כנראה לא יקבל את ״אות המשפר החכם״.

 

יש רכבים שפשוט עדיף לומר ״עדיף לא לגעת״.

קח בידידות את מה שכתבתי, אין פה כוונה לתקוף אותך, פשוט ההצעה שלך קצת הזויה ידידי עבור מישהו שרק רוצה כמה סוסים.

 

אני כן מסכים עם השורה האחרונה שלך שצ׳יפ, פילטר ודוד אחורי יהיו בזבוז כסף מוחלט על רכב כזה ומכאן ההצעה- אל תיגע ברכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עדן באיזה כוכב אני ובאיזה כוכב אתה? מנוע שמתאים עם הגיר לתושבות, להשוות לסלט שאתה רשמתה?

הרבה הונדות נוסעות עם בוכנות ויטרה ומזרקים של sti, ככה גודשות, מה תגיד גם סלט?

תתאפס, רוב התגובות שלך הגיוניות והגונות, אתה נסחף כאן.

פורסם

הרבה הונדות נוסעות עם בוכנות ויטרה ומזרקים של sti, ככה גודשות, מה תגיד גם סלט?

 

סוג של סלט שנולד מרצון לגדוש בעלות זולה, הרי יש לרכבים האלה קיטים BOLT ON שייעודיים לרכבים וכוללים הכל מצינורות סיליקון לאינטרקולר ועד מזרקים בספיקה מתאימה.

 

מעבר לזה יש גם אלמנט של חוסר זמינות של אופציות אחרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בונה אתה למעלה עם הקופסאות שימורים , מה אתה מהלל תשכל ילד בחופש ? אתה מכירה אותי בכלל ? לא טוב לך אל תגיב

פורסם
בונה אתה למעלה עם הקופסאות שימורים , מה אתה מהלל תשכל ילד בחופש ? אתה מכירה אותי בכלל ? לא טוב לך אל תגיב

 

I rest my case

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 


×
×
  • תוכן חדש...