Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A4 1.8T 2008

urielka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חושב על מעבר לאודי A4 2008 1.8T (מרכב ליסינג) וראיתי ביד 2 שהם נסחרים בסביבות ה70K (כנראה לגרסא הבסיסית) ויש גם ב110 (גרסת ספורט) וב120 (גרסת luxury).

השאלות שלי הם:

1.יש סיבה לשלם כל כך הרבה יותר בשביל הגרסאות המיוחדות? או שיש עוד הבדל חוץ מאיבזור?

2.הדגמים עם מנוע 2000 ללא טורבו נמכרים במחיר גבוהים יותר,למה? ההספק שלהם פחות גבוהה

3.איזה בעיות שכיחות/דברים שצריך לבדוק בדגם הזה?

4.איך האמינות של רכב כזה? (בכל זאת הוא בן 5 :)

5. מה הירידית ערך השנתית?

6. hיד 3/2 ל2008 זה סביר?

תודה מראש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שאני יודע:

ה- A4 משנת 2008 ב- 70K זו היא הצורה הקודמת, B7. בשנה זו נכנס גם דגם ה- B8 שזו הצורה האחרונה נכון לעשיו. מפה הבדלי המחירים, זה דור אחר.

דבר נוסף: אבזור: יש כאלו עם גירים שונים, גימור פנים שונה, חבילות שונות ברמת האבזור, עור, גג, עם מושבים חשמליים וללא.

יש גם את אלו שמגיעות עם מערכת סאונד היקיפית מתוצרת "BOSE" שהיא לא רעה. יש כאלו גם עם מנוע דיזל\טורבו 2 ליטרים וגם 1.8T. יש הכל מהכל- רק תבחר.

ירידת הערך לדעתי די גבוהה, אבל היא הייתה יקרה מלכתחילה. לגבי אמינות, כמו כל רכב- לחפש אחת שמורה שטופלה כראוי ולהנות. מקווה שעזרתי מעט. ואם תראה כזו ידנית (B7) במהלך החיפושים, תגיד לי!

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תריץ בגוגל חיפוש על תמונות ורשום:

אודי 2008 B7

עכשיו תעביר ל:

אודי 2008 B8

תראה את ההבדל.

וההבדל הוא גדול.

אני אגב קניתי דצמבר 2008 , זה כבר B8.

פורסם

נסעתי באחד לפני כמה שנים טובות (נדמה לי 2008-9) ולא נהגתי,הדבר הכי קרוב שנהגתי בו(מבחינת ההאצה) זה BMW 520d שעושה 0-100 באזור ה8.1 אבל אני מניח שמנוע טורבו מתנהג טיפה שונה.

פורסם
לטעמי מנוע 1.8 קצת חלש מדי לרכב זה. נסעת על הרכב?

1.8T מנוע חלש בשביל הרכב? על מה אתה מדבר?

זה אחד המנועים אם לא המנוע המוצלח ביותר של פולקסווגן.

צ'יפ קטן והוא מעל 200 כ"ס. למנוע הזה יש פוטנציאל מדהים.

• תוכן חדש...