Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נעלי ניו באלאנס שאני מאוד אוהב (דגם 1645 מי שמתעניין, קצת יקר, אבל שווה כל שקל), ולפני כמה ימים, תוך כדי החלפת דוד מים שהחזיר את נשמתו לשטן, נשפכו לי על הנעליים מים עם חלודה (הרבה מאוד חלודה, דוד בן 15 שנים).

הנעליים עשויות חלקית בד חלקית זמש בחלקן העליות, ומין גומי ספוגי עם ציפוי פוליאוריתאן ואיזה פטנט של ניו באלאנס בסוליה.

עכשיו לכבס את הנעליים ממש לא בא לי, כי הן יאבדו את הצורה ואת הנוחות שלהן. איזה דרכים עוד יש להחזיר לזוג הנעליים האהוב עטרה ליושנה? מברשת לא ממש עוזרת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא זוכר, אני חושב שירדן.

אגב, ניסיתי לנקות את הנעליים עם צמר גפן ואלכוהול, נראה כאילו עזר קצת, אבל עדיין לא מושלם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...