Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוכש רוכב קיה פיקנטו בדרך הנ " ל:

1) ליסנג מול ייבואן, כלומר 40000 מזומן ולאחר מכן 30 תשלומים שווים, הרכב משועבד.

2) הרכב משועבד לבנק מול הלוואה 30,000 ש"ח , ואני משלם מזומן 77,400 לסוכנות קיה.

השאלה שלי

1) האם כאשר אסיים את ההלוואות וארצה למכור את הרכב, יהיה רשום משהו על הרישיון?

כלומר יהיה רשום ליסנג?

ואז הרי המחיר מחירון ירד?

2) האם באפשרות 2 שזה רק שעבוד להלוואה לבנק, לא יהיה רשום כלום על רישיון ואז לא יפגע מחיר המחירון?

תודה

פורסם

גם מול היבואן יש אפשרות לקבל מימון תמורת שעבוד הרכב אך לא יהיה רישום ליסינג,אלא אם כן אתה קונה את הרכב מחברת ליסינג או קונה 2013 עם 0 ק"מ.

תעשה השוואה בין הצעת המימון של היבואן (אם הרכב חדש מהניילונים מהסוכנות ולא " 0 ק"מ" ) לעומת הצעת הבנק ובדוק מי משתלמת יותר והאם הבנק תמורת ההלוואה לא חונק את מסגרת האשראי הכוללת שלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברגע שאתה משלם את כל החוב שלך לבנק או לחברת המימון מסירים את ההערה על שעבוד הרכב מהרישיון ואין שום ירידת ערך בעקבותיה.

היבואן עובד בדרך כלל מול חברת מימון, שהיא זאת ״שמסדרת״ לך את התשלומים החודשיים. נדיר מאוד שבסוכנות של יבואן ימשכו אותך למסלול שבוא אתה היד השנייה של הרכב (כשהראשונה היא ליסינג). כדי להגיע למצב תצטרך לרוב לפנות ישירות לחברת ליסינג שעוסקת במכירת רכבים חדשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש גם יבואנים שמפנים אותך לבנק.

בכל מקרה - כדאי לך לבחון מספר הצעות כיון שלכל אחת יתרונות וחסרונות שונים. למשל - הלואה בנקאית תאפשר פרישה ל-3 שנים לעומת 3 ברוב תכוניות המימון. כמוכן, הבנק שלך מודע למצבך הכלכלי ויתמחר את ההלואה בהתאם לסיכון, כלומר אם אתה לקוח בסיכון נמוך ההלואה עשויה להיות זולה משמעותית מזו של חברת מימון חיצונית. לעומת זאת אם אתה בסיכון גבוה הבנק יסרב להתלוות לך או ייתן לך תנאים גרועים - חשוב היטב אם אתה באמת מסוגל לפרוע את ההלואה.

מעבר לכך - בדוק כמה הצעות, גם בבנקים אחרים וגם בחברות מימון. לפעמים הדרים דרך מקומות עבודה, ארגוני עובדים, מועדוני צרכנות וכו' יאפשרו לך לקבל הצעות משופרות.

בסופו של דבר צריך לבחור את ההלואה המתאימה ביותר לצרכים האישיים שלך. לאתמיד זו ההלואה הזולה ביותר - הלואה הפרושה על יותר שנים תעלה לך יותר ריבית, אבל עשויה להיות יותר נוחה מבחינת הפרעון השוטף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...