Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ניתן להשיג בארץ

תזמין מאיבי

תקרא את כל השרשור. אנשים פה עשו מאמצים כדי למצוא מקום בארץ שבו ניתן להשיג את המוצר.

פורסם

עדכון מהיבואן :

הכפפה האיכותית Cquartz Wool Wash Mitt או בשמה השני carpro wash mitt תיהיה זמינה במחיר של 125 ש"ח בארץ.

לא ידוע לי האם ה iron-X חזר למלאי.

אני מדבר על המוצר הזה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

פרסמתי בעמוד הפייסבוק של אוטוסטור שיש דרישה לא קטנה ל iron x והאם יש סיכוי שהוא יכנס למלאי הסדיר שלהם.

מעניין מה תהיה התגובה... אגב מה שהצלחתי להבין זה שיש פה התארגנות להזמנה של מוצרים של carpro?

חייב לציין שלא קראתי את כל השרשור, רק את הדף הראשון ושניים אחרונים.

אם תהיה הזמנה ויהיה משלוח לאיזור הדרום, אנא מכם עדכנו פה כי ארצה להזמין בקבוק לניסיון.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

שכחתי לעדכן פה אבל מי ששם לב אני יצאתי מהקניה של הIRON X כי הזמנתי כבר בCYC.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

sharki25

אתה יכול לעזוב את אוטוסטור היות וכרגע אין שום סידור בינם לבין היבואן ולא יהיה כזה בקרוב.

אתה כן יכול לפנות באופן ישיר ליבואן שפרטיו מופיעים בשרשור הזה ולומר לו שאתה חובב דיטיילינג שמגיע מהפורום והיית שמח לראות מוצרים שלהם בצורה נגישה. הם לוקחים את הדברים לתשומת לבם ואני מאמין שבסופן של דבר משהו יזוז.

מבחינת Iron-X, כרגע אין במלאי (אני מאמין שמעולם לא היה להם באמת מלאי מלבד מוצרים בודדים) והם ממתינים שהסחורה תגיע לארץ. כזה יקרה אני אעדכן פה או שהם יעדכנו דרך אדם אחר.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
עדכון מהיבואן :

הכפפה האיכותית Cquartz Wool Wash Mitt או בשמה השני carpro wash mitt תיהיה זמינה במחיר של 125 ש"ח בארץ.

לא ידוע לי האם ה iron-X חזר למלאי.

אני מדבר על המוצר הזה

אני חייב לשאול אותך לגבי הכפפה (כי גם שלי מצמר כבשים MERINO) - היא לא באמת רכה יותר מסיבים של מיקרופייבר.. יותר כמו צמר נחמד וארוך, גם אחרי שמסרקים אותה.

אתה לא חושש שהיא יכולה לשרוט את הצבע?

פורסם
אני חייב לשאול אותך לגבי הכפפה (כי גם שלי מצמר כבשים MERINO) - היא לא באמת רכה יותר מסיבים של מיקרופייבר.. יותר כמו צמר נחמד וארוך, גם אחרי שמסרקים אותה.

אתה לא חושש שהיא יכולה לשרוט את הצבע?

הכפפה הזו היא הכפפה הכי אמינה בעולם בערך, מבחינת שריטות. חד משמעית ואין לי שום ספק בכך.

ואת זה אני אומר לאחר שקראתי כל פוסט ופוסט וכל חוות דעת שאי פעם נכתבה בכל אתר שקיים ברחבי הרשת.

אני לא יודע איזה כפפה יש לך אבל בודדות הכפפות שמתנהגות כמו הכפפה הזו של carpro. היא הדבר הכי עדין שראיתי בעולם הדיטיילינג.

אולי כפפות כמו Dodo Juice - Supernatural Wash Mitt או

Dodo - Yeti Wash Mitt נותנות תמורה דומה לכפפה של carpro.

לא רק שהסיבים שלה מאוד מאוד עדינים, העובדה שהם גבוהים היא זו שמצמצת את הסיכוי לשרוט בהשוואה לכל מוצר אחר.

http://www.youtube.com/watch?v=i6ul6GypoeI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

חברה דיברתי עם PDR PLUS והבחור אמר שיש לו IRON X בבקבוק 1 ליטר למכירה.

כרגע אני מחכה לשמוע ממנו מחיר ואני יעדכן .8)

פורסם
אני רכשתי ב PDR PLUS

היי

דיברתי עם PDR PLUS לגבי IRON X PASTE .

המחיר של 500G הוא 85 שח, מישהו מעוניין להזמין ביחד?

בנוסף הבחור אמר שיש ביכולתו להזמין את כל המוצרים של CARPRO וביקש שנשלח לו רשימה והוא יכין הצעת מחיר.

יש משהו מיוחד שמעניין אותכם?

פורסם
היי

בנוסף הבחור אמר שיש ביכולתו להזמין את כל המוצרים של CARPRO וביקש שנשלח לו רשימה והוא יכין הצעת מחיר.

אני אשמח להשתתף ב-Iron X Paste.

הם נמצאים באיזור פתח תקוה, נכון? אני עובר בסביבה כל יום

וגם הייתי רוצה לראות במלאי שלהם:

Tar X

TRIX - שזה שילוב של Tar ו-IronX

מגבות - למשל, Dry Me Crazy, 1200GSM

http://www.carpro-us.com/microfiber-madness-dry-me-crazy-25-x-17/

עריכה: גם PERL

http://www.autogeekonline.net/forum/product-reviews/40314-review-carpro-perl.html

שלא יפחדו להביא גם אריזות גדולות (גלון) :)

פורסם
היי

למה שלא יוציאו מחירון מסודר לטובת חברי הפורום? אם אתה בקשר כלשהו עם החברה שם פשוט תבקש מחירון של כל המוצרים (שקיימים במלאי ולא כאלה שקיימים בפוטנציאל אבל כרגע נמצאים מעבר לים).

פורסם
אני אשמח להשתתף ב-Iron X Paste.

הם נמצאים באיזור פתח תקוה, נכון? אני עובר בסביבה כל יום

וגם הייתי רוצה לראות במלאי שלהם:

Tar X

TRIX - שזה שילוב של Tar ו-IronX

מגבות - למשל, Dry Me Crazy, 1200GSM

http://www.carpro-us.com/microfiber-madness-dry-me-crazy-25-x-17/

עריכה: גם PERL

http://www.autogeekonline.net/forum/product-reviews/40314-review-carpro-perl.html

שלא יפחדו להביא גם אריזות גדולות (גלון) :)

הם נמצאים בסגולה.

יש להם במלאי את ה TAR X ו TR.IX

Kenworth - ראיתי בפייסבוק שהם מפרסמים מוצרים של CARPRO אז שאלתי, זה הקשר היחיד.

• תוכן חדש...