Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון סובארו - 23.10.2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[QUOTE=mcyossi]נכון משה, אין לי עוד נסיון בדרכים. לא רציתי להסתבך, אז העדפתי לא לנסות להגיע.

ימי שבת בבוקר הם הכי טובים ואני מוכן אפילו לחזור יותר מוקדם מהיציאה בשישי בשביל להגיע :razz: .

משה אני חושב שהוא התכוון לכיוון הרבה יותר גדול ממש מעיר לעיר, כבישים, ועד האצטדיון עצמו, בגלל שהבנתי שהוא גר דיי רחוק מר"ג. (כמו שאם היית מבקשר הנחיות לירושלים והיית מקבל אותם).

יוסי.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משה -גל!!!

אפשר וצריך להסביר לאותם חברים שלא מתמצאים היטב בכבישים ומקומות כי יש אפשרות

ואף רצוי לחבור בנסיעה משותפת לאותם מפגשים,כך ייטב לכולם.

פורסם
משה -גל!!!

אפשר וצריך להסביר לאותם חברים שלא מתמצאים היטב בכבישים ומקומות כי יש אפשרות

ואף רצוי לחבור בנסיעה משותפת לאותם מפגשים,כך ייטב לכולם.

למפגש המשותף ביקום יצאנו XT.טנדר 81 ואנוכי מצומת חולון והצענו למי שרוצה להצטרף כולל מסלול הנסיע ומספר הפלאפון שלי(שאני בטוח שכבר יש כאן כמה שמדקלמים אותו מהמספר פעמים שהו פורסם בפורום.)....

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...