Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי ושמעתי.

התיעצתי איתך מכיוון שאת המתחרה (של הרץ), שאישית הייתי יותר בעדו לא יצא לי לשמוע, בסוף דני הלך על הסאנדאון על דעת עצמו, ומשיקולים שלו.

מצד שני את השיופים של ההתקנה אצלו מי עשה? אתה? מי עזר לו עם סט לטעמו אתה?

יש פה עוד כמה וכמה חבר'ה שפנו אלי אישית וקיבלו עצות ועזרה אישית מעל ומעבר, כולם מרוצים, כולם התקינו, כולם הגיעו למפגשים עם חיוך.

והנה שוב אתה מוציא דברים מהקשרם, ומוסיף קצת צבע מלוכלך, בוגר מאד!.

תעצור רגע, שתה כוס מים קרים ותעבור על השרשור, ועל המריבה שפתחת כאן, סתם!.

מאוכזב מהתוצאה, הפיקולו שרופים ונשלחו לתיקון בשבוע שעבר, ככה שנכון כרגע אני מאוכזב שאני בלי טוויטרים.

שבוע טוב.

SCANSPEAK

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:lol: אני מקווה שלפחות על עצמך את מצליח לעבוד עם השקרים, אתה כמו ילד בן שנתיים רץ לפתוח שרשור בשבת כדי לעקוף אותי, כשאני מעל שנה פותח שרשורים קבוע ביום ראשון.

במצב כזה אומרים, לך תמכור קרח לאסקימואים, חביבי כבר אמרתי הכל מתועד פה שחור על גבי לבן, אתה רק ממשיך לעשות מעצמך צחוק, לאנשים עוד יש עיניים.

ליביו אתה כנראה פיספסת קצת את העיקר, טענתו של יוני היא שהקבוצה השפיעה על הנוכחות של שאר חברי הפורום, לא על הנוכחות של מי שחבר בה.

הדיון עליה היה לראשונה היום ככה שדלף לא דלף אין לזה השפעה עד כה, אם כבר מכאן והלאה.

בגלל זה הטיעון מקביל לבדיחה לא מוצלחת.

שבוע טוב

רגע אז מה אתה מציג פה? לא ברור לי. אז אני פתחתי שרשור מפגש במקומך.. מה קרה? זה חייב להיות אתה?

חוץ מיזה למה לפתוח שרשור מפגש ביום ראשון ולא בשישי? מפגש לפי החוק שבוע מראש (כמו שאני יבוא אליך באותו גישה שבאת אלי מי אתה שתחליט לפתוח 5 ימים מראש ולא שבוע), אז יש אנשים לא יושבים על המחשב עד יום חמישי או שישי למה להם לפתוח את המחשב יום שישי ולראות שיש מפגש באותו יום שלא בסדר העדיפויות שלהם ושהם כן רוצים להגיע כי הם לא הספיקו לתכונן למפגש בסדר העיפויות שלהם לאותו יום.

אתה לא מנהל פה אז איך לך או לי עוד שום זכות לקבוע כאלה דברים או מפגשים או כל דבר אחר איך כמה ולמה, תודה ולילה טוב.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם

אם אתה מרגיש בנוח לשקר שיבושם לך, חשבתי שאתה יודע להודות שאתה טועה, לא יירד לך מהכבוד, אבל אני אתה ועוד כמה בודדים יודעים את האמת.

אין לזה שום קשר לעזרה שלך, ואני בטוח שעזרת ולא פסלתי זאת לשנייה.

תשים לב לא דיברתי על זה.

אתה זה שמשך את זה לכיוון אחר.

אני לא פתחתי כאן בשום מריבה, ותנסה להסתכל קצת על הצד השפוי, יש לך עובדה מהמפגש שעבר שיוני פירסם ולא פצעתם פה, נוח לך לשכוח את זה נכון? רוצה שאביא קישור?

דבר אחד חורה לי, שבא מישהו ומחליט לכולם סתם לפי החשק האישי שלו.

גם אם זה היה שמוליק או דודי הייתי מתלהם באותה הדרך, ואני בטוח שגם אתה אם לא היה מדובר ביוני.

אז תעשה בדק בית לפני שאתה מחליט על המלחמות שלי.

שבוע טוב 4

פורסם
רגע אז מה אתה מציג פה? לא ברור לי. אז אני פתחתי שרשור מפגש במקומך.. מה קרה? זה חייב להיות אתה?

חוץ מיזה למה לפתוח שרשור מפגש ביום ראשון ולא בשישי? מפגש לפי החוק שבוע מראש (כמו שאני יבוא אליך באותו גישה שבאת אלי מי אתה שתחליט לפתוח 5 ימים מראש ולא שבוע), אז יש אנשים לא יושבים על המחשב עד יום חמישי או שישי למה להם לפתוח את המחשב יום שישי ולראות שיש מפגש באותו יום שלא בסדר העדיפויות שלהם ושהם כן רוצים להגיע כי הם לא הספיקו לתכונן למפגש בסדר העיפויות שלהם לאותו יום.

אתה לא מנהל פה אז איך לך או לי עוד שום זכות לקבוע כאלה דברים או מפגשים או כל דבר אחר איך כמה ולמה, תודה ולילה טוב.

אתה מדהים במניפולציות... אין לי בעיה שתפתח שרשור כשם שלא הייתה לי בעיה מפגש קודם וזאת עובדה.

כשאתה בא ומאשים אותי שלא פתחתי, ולא הייתי פותח כשבפועל אתה רץ כמו ילד חולה אגו לפתוח בשבת שעד כה הייתי פותח בראשון (כמו רבים לפני יש לציין) אז יש לי בעיה.

ותקרא למעלה, הבעיה היחידה שלי היא שאתה לוקח את החוק לידיים וקובע לפי מה שבא לך מתי יהיה מפגש.

בדיוק כמו שעשית לפני תקופה עם בחירת המיקום, הדיקטטור קטן עליך.

נו לפחות דבר חיובי אחד יצא מכל זה, זכינו לחשיפה ענקית בשרשור של המפגש:lol:

שבוע טוב 5

פורסם

כמו שאמרתי אין לך זכות לקבוע לנו מתי יהיה המפגשים אתה לא מנהל.

גם אם אני בני אסיף או כל אחד אחר ירצה מפגש, המפגש הייתקיים.

זה שאתה בחרת על דעת עצמך שפעם בחודש עובד יותר טוב תשאיר את זה לעצמך.

לנו גם טוב פעם בשבועים או 3 וגם עם מגיעים 5 רכבים.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם

אז זהו שאני שלא כמוך שאלתי את כל הנוכחים (זה שהחלטת שאין רמה והלכת לשחק בטיסנים ולא היית לא אשמתנו עם כל הכבוד)

ואתה יודע מה? מבטיח לך שגם הייתי מכניס אותך להחלטה, אבל הצהרת שאתה פורש.. אתה עוד בא בטענות? מספיק עם הצביעות.

ואם לא איכפת לך כמה רכבים יהיו? והפורום הזה תת רמה, ואך אחד לא מבין פה (הכל מילים שלך) אז למה כלכך חשוב לך לפרסם פה?

תעשה מפגש פרטי בקבוצה בוואטסאפ.

חבל שאתה לא שם לב כמה אתה עושה מעצמך צחוק עם כל תגובה.

שבוע טוב 6 ומקווה שאחרון.

פורסם

אני חושב שצריך כולנו להיפגש ולהרגיע את הרוחות כי כולנו חברים טובים וזה סתם חתולה שחורה עברה

ביום שישי רק מי שברים הזה שיגיע כלומר אדי אבי אסיף בני מור יוני בקיצר כולם בוא ניפטור את זה בצורה מתורבטת יום שישי בשעה 17:00 מי שלא יכול שיגיב וחסר הגבר שיגיד לא רוצה

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם

אני לא הכנסתי את דניי לעניין, אתה כן.

זה שיוני פתח את המפגש שעבר, מה אתה חושב שאני יודע מה נסגר בינכם, מי אחראי לזה?, או מה החלטתם בינכם לגבי מי פותח את המפגשים?

מרגיש בנוח לשקר, טוב מור (שים לב כמה שקרנים כבר מצאת בשרשור הזה, בשלב כזה או אחר כולם היו חברים טובים), בסדר, אז את ה LRX וה VRX לא יצא לי לשמוע,כמו גם את האילייט, פרוססור של אלפין ושל אודיסון, גם את SAX, וגם את הווצה, גם את ויפה לא שמעתי, כלום מחוץ למפגש, ואת כל שהאוזן שלי שומעת היא מעבירה אלייך דיווח ישיר, ככה שאתה יודע שאני משקר, אתה סתם מחפש לכלך, ככה זה נראה לפחות.

ושוב אני יאמר, הודתי לך כמה פעמים על מה שעשית עם המפגשים, באמת אחלה, לא ראיתי צורך לשנות שום דבר.

עניין המפגשים פעם בחודש הוא תמוה, לא מובן מי החליט את זה, ואמרתי לך באופן אישי, שאמרת שככה החלטם אז קיבלתי ואני עדיין מקבל, על מה מהריבה והליכלוך ברמות האישיות פה על החברה, מצדך ומד אדי, אני באמת לא יודע.

ואם אתה חושב שאני מלכלך עליך מאחורי הגב אתה טועה, ובגדול, ושנינו יודעים את זה טוב מאד, בפעם הבאה שאתה מחליט להכפיש אותי באופן אישי פנה באופן אישי, אתה יודע שתקבל את מלא מלוא תשומת הלב.

SCANSPEAK

פורסם

תוכן ההודעה נמחק.

חוסר תרבות דיון = שרשור נעול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...