Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מור לא אמרתי עלייך ולא מילה אחת רעה, ואתה יודע טוב מאד כני אני מעריך את כל מה שעשית ועדיין עושה במפגשים.

אני מעריך שאתה חושב שאלי עבר ביננו חתול שחור, מבחינתי זה ממש לא המצב, ומבחינתי כל הכאסח מיותר, מגעיל ולא עוזר לאף אחד..

אבל בין זה לבין אדי שמחליט לקרוא לי צבוע? ועוד למדבר על גיבורים עם מקלדת

אכזבה.

SCANSPEAK

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא אמרתי בשום מקום שאמרת עליי רע, ציינתי שגם אי תגובה שלך בנושא (במיוחד בגלל שהיית מציין בפניי כל הזמן כמה כיף שאני דואג לגיבוש של כולם) היא סוג של צביעות כי אתה לא רוצה לצאת כנגד מר יוני.

בעניין אדי גם אני הבנתי את התגובה שלך כחתירה לקבלת גישה לפרסום המפגשים כאשר אני דואג לנושא ללא דופן ואין שום צורך בזה.

אם המשמעות שונה קבל התנצלות.

פורסם
פשוט לא להאמין איזה קרקס.

נ.ב

בני, כן יוני גיבור אחרי המקלדת, מ"אני עוזב את התחום" וההיעדרות שלו מכמה מפגשים, הוא בא ותוקף אנשים גם שנעדרו מכמה וגם כאלו שלא (כאמור לא פיספסתי אחד כמה שנים) ובכלל בלי קשר יש לאנשים חיים מעבר, לא הבנתי את ההאשמה בזה שאדם אחד נעדר ממפגש או כמה.

הוא החליט לא לפרסם מפגשים לפני שנתיים או יותר ופתאום בא וקובע מתי יהיה מפגש ופותח שרשורים כאילו שמישהו לא עשה את זה לפני בצורה מסודרת (ושוב גם עם זה לא הייתה לי בעיה, להיפף עזר לי, אממה, ברגע שאתה מחליט על דעת עצמך בשם הכלל כאן יש בעיה ואני מאמין שאתה מבין אותה.

אני גם מחכה לתגובה כנה שלך לגבי ההאשמות שלו על ההרס שנגזר מהגיבוש שלנו, שכן אתה היית תמיד מחמיא לי על הדבקות בנושא והמאמצים לארגן מפגשים בשעות הערב ומחוץ למסגרת המפגשים.

לא להגיב בנושא זאת גם צביעות

בהתחלה היה הכל טוב ויפה עד שראיתי שזה פוגע במפגשים.

בגלל זה החלטתי לחזור להתחום הישן שלי כי כבר לא היה עניין במפגשי האודיו, כל הזמן אותו שכונה.

זה שהפסקתי לפרשם מפגשים בתחילת 2012 זה כי נחסמתי ובגלל ויכוחים על מוצרי אודיו עם אנשים וזה גם הוריד לי קצת את החשק החסימה.

וכמו שאמרתי אני אף פעם לא באתי ואמרתי לך שפתחת שרשור מפגש זה לא מתאים לי, אז על תתערב לי וכמו שאמרתי אתה לא רוצה על תגיע תודה.

מצידי תפתח אחד שבוע אחרי.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם

לפחות תפסיק לשקר! עד שראית שזה פוגע במפגשים? עד עצם היום הזה אתה חבר בקבוצה בוואטסאפ ומגיע למפגשים ״פרטיים״ בזמן שהרבה כבר הפסיקו.

אתה מדהים בתעוזה שלך לשקר לאנשים.

בוא נדייק ונזכיר שהפסקת לפרסם את המפגשים עוד לפני שחסמו אותך וטום תפס את המקום עוד הרבה לפני שנחסמת.

ופעם אחרונה, אני לא קמתי שבוע אחד והחלטי בא לי מפגש יאללה נפרסם שרשור, בשונה ממך שהחלטת על דעת עצמך לעשות.

אני נצמדתי לתבנית הקבועה של פעם בחודש, שהביעו רצון עברנו לפעם בשבועיים תקופה ארוכה, מאז הצטמצמה הנוכחות והחלטנו (שוב לא אני לבד כמוך) לחזור לפעם בחודש על מנת לתת לאנשים הרגשה של עוד עד למפגש הבא ועובדה שזה גם עובד.

אתה עושה מה שבא לך נקודה.

בהחלט הודעה אחרונה.

פורסם
תשמע לא אומרים לחבר בפורום דבר מסוג זה, זה לא מכובד ולא מכבד אותך.

דבר שני מור הוא אחד הוותיקים בקבוצה והיה אחראי על המפגשים תקופה ארוכה כך שאליו אין לך זכות לדבר ככה!

קח בחשבון שהרבה מהקבוצה סטודנטים לכן אפשר להתחשב קצת בתקופת מבחנים.

אפשר לערוך משאל או סקר עם העדפות למפגש הקרוב וככה יהיה יותר מסודר.

אין קשר לסטודנטים ולתקופות ולכל זה, אני מדבר לאלה שכבר מגיעים לחדשים ולאלה שגם פעם ב..

גם אני זוכר שהייתי רואה אותך במפגשים שהייתה מגיע לא מוצא את עצמך שם בכלל ממה שהולך שם ואחרי חצי שעה הולך בגלל שזה לא נראה כמו מפגש אודיו, אז תעשה לי טובה.

אני מדבר עכשיו על אנשים שבאים ולא מכירים אחד את השני.

צודק הייתי מגיע והייתי בוואצאפ וכל החלטורה הזאת בגלל שלא היה משהוא אחר חוץ מיזה מהשכונה הזאת שגם גררה אותי, אבל לא עוד המפגשים לא יהיה שכונה יותר, עוזי חזר לעניינים ואני ינסה להחזיר עוד כמה שמפגשים יהיו מפגשים אודיו ולא מפגשים של שכונה עם נרגולות ואלכוהול.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם
לא אמרתי בשום מקום שאמרת עליי רע, ציינתי שגם אי תגובה שלך בנושא (במיוחד בגלל שהיית מציין בפניי כל הזמן כמה כיף שאני דואג לגיבוש של כולם) היא סוג של צביעות כי אתה לא רוצה לצאת כנגד מר יוני.

בעניין אדי גם אני הבנתי את התגובה שלך כחתירה לקבלת גישה לפרסום המפגשים כאשר אני דואג לנושא ללא דופן ואין שום צורך בזה.

אם המשמעות שונה קבל התנצלות.

חתירה לקבלת גישה?

באותה התקופה שהיה אסור לפרסם לא ביקשתי אישור לפרסם או להיות אחראי, ביקשתי שיהיה אפשר שיפרסמו (אתה), וגם אמרתי לך בפנים כמה פעמים כל הכבוד על היוזמה ועל ליקחת האחריות, לא ביקשתי את האחריות לעצמי ואינני מעוניין בה, בעיקר מכיוון שאני חושב שלא היה שום דבר שנעשה לא נכון/טעון שיפור.

לא בא לעמוד לצד אף אחד כי זה לא ענייני, כל מה שעניין אותי זה מתי המפגש, ומי מגיע.

אבל לקרוא לי צבוע?

זו צביעות.

SCANSPEAK

פורסם

אתה עדיין לא מגיב בנושא למרות שהבעת בפניי לא אחת את דעתך לגבי ה״גיבוש״ מעבר למפגשים, אז כן זאת צביעות סלח לי.

פורסם

אתה מתהדר תמיד במשכל שלך ובאמת לא מבין?

אז בפשטות, יוני קבע כי ה״גיבוש״ שדאגתי לו גרם להרס.

אתה שומר על שתיקה בנוגע לדעתך (למרות שאמרתי לי אישית יותר מכה פעמים כמה אתה חושב שזה תורם ועוזר).

כל עוד אתה שותק בנוגע לעמדתך בנושא זאת צביעות.

פורסם

מור ידיד זה הורס שזה שגם הנוכחות הזאת באה לידי ביטוי גם במפגש הציבורי.

אין בעיה עם האיחוד חוץ מיזה שזה לפעמיים גם גורם למריבות, וויכוחים שמגיעים גם למריבות בנינו זה עוד ניחה, אבל שזה גם נראה במפגש עצמו וזה מה שגורם למפגשים להיום כאלה דלילים.

פורסם

אני לא חושב שהגיבוש הרס כלום, בתקופה האחרונה אין שום גיבוש ככה שזה לא פונקציה, ואם אתה יודע את דעתי אז למה צריך להדגיש טותה כל פעם?

את המפגשים העברתם לפעם בחודש עשהייתי במילואים, אני חושב שפעם בשלושה שבועות זה פיקס, רוצים לריב על זה knock your self out

מתהדר במשכל שלך, צבוע...

SCANSPEAK

פורסם

יוני מאחל לך "זנבות" כאלה, שכל מה שזה אומר שיש אנשים שמכבדים אותך ומעריכים את מה שאתה עושה, ולהזכירך יש פה רק אחד שכל הזמן מתלונן ש"אין רמה" ועוזב למשהו אחר, וללכת ולפתוח מתחת לאף מפגש כי אתה רוצה להיות מרכז היקום לא לעניין, ותפסיקו להצטדק כל הזמן זה רק מפליל אתכם.

פורסם

לפחות עדיף להגיע למפגש נרגילות ושתיה מאשר להגיע למפגש טיסנים ומכוניות על שלט.

ופעם הבאה שתתבטא פה בצורה מגעילה כמו לקרוא לי זנבה, תגדל ביצים גדולות ושעירות ותבוא להגיד לי את בפנים ולא מאחורי מקלדת בפורום. מוזר- במפגשים אתה שותק כמו דג ולא מוציא מילה.

BassHead:vamp:

פורסם

יוני מאחל לך "זנבות" כאלה, שכל מה שזה אומר שיש אנשים שמכבדים אותך ומעריכים את מה שאתה עושה, ולהזכירך יש פה רק אחד שכל הזמן מתלונן ש"אין רמה" ועוזב למשהו אחר, וללכת ולפתוח מתחת לאף מפגש כי אתה רוצה להיות מרכז היקום לא לעניין, ותפסיקו להצטדק כל הזמן זה רק מפליל אתכם.

אני לא צריך זנבות כאלה אני אוהב להיות בזכות עצמי.

וזה שאין רמה זה תמיד היה מין משפט צחוק בצאט, אבל עכשיו שאתה אומר אז זה לבוא ולראות שכונה ולא מפגש אודיו זה באמת לא רמה למפגש אודיו.

ואדי תתחיל להרגיע ומהר, אידיוט.

פורסם

חבל שאתה יורד לרמה כזאת של דיבור.

מעבר להכל, עזוב בצד את הקבוצה, המפגשים הקטנים כל שבוע, הרס/לא הרס.

לא התייחסת לדבר אחד מרכזי ביותר בכל הוויכוח הזה,

באת והחלטת על דעת עצמך על מפגש, בלי לשאול אף אחד בלי להתייחס לאף אחד.

ואתה בא ומטיח האשמות בכולם.

תעשה בדק בית.

אני מחכה להנהלה של הפורום, ואני ממש חושש שכולם יפסידו פה בגלל הגחמות האישיות של חלק קטן מאוד מהמשתמשים פה.

באמת שחבל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...