Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק להמחיש את זה שזאת נטו מלחמת אגו שלך, במפגש שעבר לא פציתי פה כשפירסמת את המפגש.

גם אין לי בעיה שתמשיך לפרסם, לא יוצא לי דבר וחצי דבר מהפרסום והכל אני עושה מהכרת תודה למפגשים ולפורום על כמה שתרמו לי בפן האישי.

כשאתה מחליט עצמאית לשנות את החוקים זה לא עובד, לא כאן ולא בשום מקום.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקבוצה בוואצפ גרמה לזה שכל שבוע היינו נפגשים מהאנשים הרציניים בתחום ומהגיע פסופו של דבר זמן שנמאס פשוט ובגלל זה מגיע המפגש הציבורי יותר אין טעם לאנשים בינינו להגיע למפגש הגדול בגלל שאנחנו כבר אומרים לעצמנו שבוע שעבר הייתי ושמעתי מה אני יבוא גם השבוע למפגש הגדול מה הטעם.

וגם כל החיבור של החברה מהוואצאפ לא אומר שזה רע להפך כיף לי אתכם והכל אבל בגלל זה כבר אין התעניינות אחד אצל השני במפגשים בגלל שאנחנו כל הזמן אחד בתוך התחת של השני ואין את התעניינות במערכות כמו שפעם היינו מגיעים למפגשים בשביל לשמוע אחד אצל השני היום זה כבר ניהיה מפגשי ישיבות ולא מפגשי סאונד, מגיעים בשביל לשבת ולעשן נרגילה, בגלל זה כבר אנשים שרוצים לשמוע מערכות לא מגיעים ואם כבר מגיעים אז הולכים אחרי 10 דקות, כי במקום לדבר על אודיו מדברים על שטויות שלא קשורות לנושא.

הבודדים שעוד בעניינים זה רוסלן, אלכס, עוזי, וליביו, הם באים בשביל נוכחות האודיו ולהציג ידע וניסיון בתחום.

תעשה מה שאתה רוצה אני יפתח מפגש על תתערב בבקשה, רוצה תגיע לא רוצה על תגיע כמו שאמרתי זה הכל.

אתה רוצה שאני יגיד לך את דעתי? בבקשה.. אתה אחד הגורמים העיקרים שהמפגשים שאלה כבר כישלון.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם

הבעיה שלך, שאתה חושב שהמפגשים הם נטו אתה.

אני לא זוכר שמישהו מהקבוצה בוואטסאפ לא הגיע למפגש מאז הקבוצה אז תפסיק להמציא שטויות, יתר על זה, על מה אתה מתווכח עכשיו? על להגביר את התדירות בשעה שאתה אומר שאין היענות. אתה לא שם לב שאתה סותר את עצמך?

המפגשים הם לא רק של 6 האנשים בקבוצה בוואטסאפ ואין לי מושג למה אתה מכליל את ההתעניינות מסביב של שאר האנשים בקבוצה של האנשים המצומצת הזו.

אתה טוען שבגלל שנפגשנו הגרעין הקרוב של המפגש כל שבוע אבד העניין, נגיד, אז במה תתרום הגברת התדירות של המפגשים?

אתה טוען לסיבה שהרסה את ההתעניינות ובמקביל שואף לשם. תחליט.

המפגשים הם נרגילה וישיבות?

ממתי זה לא היה ככה? אתה רוצה תמונות מ2004?

לך תסתכל במפגשי מרכז/דרום, על האש, נרגילות, מה לא?

מאז ומעולם זה היה ככה ויהיה, אתה לא יכול לצפות שאנשים יבואו לכמה שעות ויישבו נטו ברכבים וישמעו מוזיקה, אולי חדשים שמגיעים פעם ראשונה\שנייה, אחרי זה מה אתה מצפה שיעשו? מה יש לשמוע כל פעם? אנשים לא מחליפים רכיבים כל יומיים כדי שתבוא כל מפגש נטו בשביל לשמוע.

כל השמות שמנית, דווקא הם כבר לא מגיעים לעיתים קרובות למפגש, רובם ללא מערכת מותקנת ברכב.

אני מאוד מעריך אותם והלוואי שיתקינו כבר ויחזרו לשתף אותנו מהידע שלהם.

כל מה שאתה כותב בדיוק הפוך מהמציאות וסלח לי פשוט ערימה של שטויות.

ניתן להנהלת הפורום להחליט אחרי הכל הבמה שלהם, חבל ששוב תיהרס לנו הבמה כאן בגלל מלחמות אגו.

ואתה צודק, המפגשים כשלו בגללי, כי צריך כישרון מיוחד בשביל לפתוח שרשור למפגש:roflmao: :roflmao: אם זה לא היה מצחיק זה היה כלכך עצוב.

אני זה שלקח על עצמו לצלם כל מפגש, וכשאתה ושאר האנשים זנחתם את הפרסום אני לקחתי על עצמי להמשיך בתפקיד.

חבל שזה מה שיש לך להגיד ממש חבל.

פורסם

יוני רק העובדה שאתה מדבר על משחקים ומקניט פה מורידה את הרמה ואת ערך הקבוצה, ואם אני בא או לא בכלל לא קשור לעובדה שלא עשית עד עכשיו כלום ופתאום מתלונן, יש לך בעיה עם הנוכחות אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ולבקש ממני לבוא אבל במקום אתה מנפח את החזה, חבל מאוד...

ואני לא באתי לריב אבל כבודו של מור במקומו מונח ושאף אחד לא יבוא בתלונות לבחור שלקח על הכתפיים את כולנו!, לא פשוט בכלל!

פורסם
פורסם
הבעיה שלך, שאתה חושב שהמפגשים הם נטו אתה.

אני לא זוכר שמישהו מהקבוצה בוואטסאפ לא הגיע למפגש מאז הקבוצה אז תפסיק להמציא שטויות, יתר על זה, על מה אתה מתווכח עכשיו? על להגביר את התדירות בשעה שאתה אומר שאין היענות. אתה לא שם לב שאתה סותר את עצמך?

המפגשים הם לא רק של 6 האנשים בקבוצה בוואטסאפ ואין לי מושג למה אתה מכליל את ההתעניינות מסביב של שאר האנשים בקבוצה של האנשים המצומצת הזו.

אתה טוען שבגלל שנפגשנו הגרעין הקרוב של המפגש כל שבוע אבד העניין, נגיד, אז במה תתרום הגברת התדירות של המפגשים?

אתה טוען לסיבה שהרסה את ההתעניינות ובמקביל שואף לשם. תחליט.

כל השמות שמנית, דווקא הם כבר לא מגיעים לעיתים קרובות למפגש, רובם ללא מערכת מותקנת ברכב.

אני מאוד מעריך אותם והלוואי שיתקינו כבר ויחזרו לשתף אותנו מהידע שלהם.

כל מה שאתה כותב בדיוק הפוך מהמציאות וסלח לי פשוט ערימה של שטויות.

ניתן להנהלת הפורום להחליט אחרי הכל הבמה שלהם, חבל ששוב תיהרס לנו הבמה כאן בגלל מלחמות אגו.

ואתה צודק, המפגשים כשלו בגללי, כי צריך כישרון מיוחד בשביל לפתוח שרשור למפגש:roflmao: :roflmao: אם זה לא היה מצחיק זה היה כלכך עצוב.

אני זה שלקח על עצמו לצלם כל מפגש, וכשאתה ושאר האנשים זנחתם את הפרסום אני לקחתי על עצמי להמשיך בתפקיד.

חבל שזה מה שיש לך להגיד ממש חבל.

כן להגביר את התדירות בגדר הציבור ולא להפגש מאחורי הקלעים עם אנשים שהם הלב של המפגשים, בגלל זה האנשים שתמיד היו מגיעים כבר לא מגיעים.

איפה אני סותר את עצמי ? יש הבדל בין להפגש בפרטי לבין להציג מפגש על דפי הפורום שכולם יכולים להגיע.

וזה מה שגרם לכישלון של המפגשים, המפגשים הפרטים.

ולדעתך כן בתקופה שאני הייתי יותר בעניין הפרסום והמפגשים לאורך כל המפגש היינו שומעים מערכות ומתעסקים בכל מיני ניסויים ודיבורים בעיקר על אודיו, ואפשר לראות את זה מהסרטונים הישנים.

לבוא למפגשים ולראות אותכם יושבים ולא מראים עניין באודיו זה מה שגורם לכישלון, אנשים חדשים באים רואים אותכם יושבים מה אתה מצפה שהם יעשו יבואו ויפריעו לך?

לקרוא לישיבות האלה מפגש אודיו, לצערי זה לא מפגש אודיו.

אפילו בתמונות רואים שכל הזמן אנשים בעיסוק של הרכבים וההתעניינות ברכיבים.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם

חבל מאוד שזה המצב וזה עוד גולש לדפי הפורום. מור היחידי שלקח על עצמו את עניין הסדרת ופרסום המפגשים בתיאום עם אחראי פורום האודיו. לא אתה יוני וגם לא אתה בני. אז שבו בשקט ואל תקפצו. יוני אתה פולט שטויות ברמה מסחררת. גיבור גדול מאחורי המקלדת פה וגם בקבוצה בוואטסאפ. הקבוצה בוואטסאפ הרסה את המפגשים? באמת? אתה לפעמים מקשיב לשטויות שאתה פולט? או שהטויטרים שלך שמשמיעים תדרים לא שמיעים דפקו אותך? וגם אתה בני גלשת כבר לרמת צביעות חדשה.

המפגשים מתקיימים פעם בחודש. כמו שכולם החליטו. לא אתה יוני. את המשחקי אגו שלך תשחק עם מישהו אחר. לא פה.

איזה בדיוק ידע יש לעוזי? לעשות סלט ברכיבים? רוסלן וליביו בקושי מגיעים למפגשים. המפגשים האלה תמיד היו עם שתיה, נרגילות ולפעמים אוכל. ככה היה וככה ימשיך להיות. ואם לא מתאים לך אל תגיע.

BassHead:vamp:

פורסם

הנה עזנבות של מור התעוררו אבי ואדי.

ואדי אם כבר עדיף שאתה לא תגיע למפגישים אם אתה מתכוון להמשיך לעשות לנו מהמפגשים ישיבות שכונתיות.

הלוואי וכולם היו כמו עוזי, הסלט שהוא עושה זה כדי להגיע לרמת סאונד שאתה רק יכול עוד הרבה לחלום לשמוע ברכב.

לא אמרתי שמור לא תורם או לא תרם, כל הכבוד למור על מה שהוא עשה או ניסה לעשות.

אבל האיחוד בנינו מעבר לתחום האודיו גרם לזה שהמפגשים התפרקו, כי אנחנו מגישים למיפגש שאנחנו מגובשים ככך ואנחנו ממשיכים באותו מתכונת גם במפגש וזה נראה לעיניי החדשים לא כמו מפגש אודיו אלה כמו מפגש של כמה חברים שמגיעים ומתכנסים אחד ליד השני ולא מעוניינים בנוכחות אחרים, ותחשוב על עצמך בתור אחד שבא כחדש ולא מכיר אף אחד בא ורואה כזה דבר מה אתה עושה אחרי גג חצי שעה? אני מאמין שהייתה ישר הולך.

וכן מור שכחתי להגיש לך כל עוד אין מפגשים מסודרים לפי תאריכים אנשים יכולים להרשות לעצמם לפתוח שרשור מפגש.

ככה זה היה פעם וככה זה יהיה.

אנשים לא צריכים לחכות שתרצה אתה אז תפתח מפגש אתה ממש טועה.

גם אני תרמתי בעבר מעל הוא מעבר עוד לפני שאתה הגעת בכלל אז אל תתנשא, אם זה היה מישהו אחר מילה.

פורסם
חבל מאוד שזה המצב וזה עוד גולש לדפי הפורום. מור היחידי שלקח על עצמו את עניין הסדרת ופרסום המפגשים בתיאום עם אחראי פורום האודיו. לא אתה יוני וגם לא אתה בני. אז שבו בשקט ואל תקפצו. יוני אתה פולט שטויות ברמה מסחררת. גיבור גדול מאחורי המקלדת פה וגם בקבוצה בוואטסאפ. הקבוצה בוואטסאפ הרסה את המפגשים? באמת? אתה לפעמים מקשיב לשטויות שאתה פולט? או שהטויטרים שלך שמשמיעים תדרים לא שמיעים דפקו אותך? וגם אתה בני גלשת כבר לרמת צביעות חדשה.

המפגשים מתקיימים פעם בחודש. כמו שכולם החליטו. לא אתה יוני. את המשחקי אגו שלך תשחק עם מישהו אחר. לא פה.

איזה בדיוק ידע יש לעוזי? לעשות סלט ברכיבים? רוסלן וליביו בקושי מגיעים למפגשים. המפגשים האלה תמיד היו עם שתיה, נרגילות ולפעמים אוכל. ככה היה וככה ימשיך להיות. ואם לא מתאים לך אל תגיע.

צביעות? אדי בחייך מה אתה רוצה ממני ואיך הכנסת אותי לסיפור הזה?

כולה אמרתי שגם אני פניתי אז כשהיה אסור להנהלה וביקשתי להחזיר את פרסום המפגשים לפורום, מכאן לקרוא לי צבוע? אתה נורמאלי?

שבו בשקט?

ויוני גיבור גדול מאחורי המקלדת?

מה עובר עלייך?

כולה ניסיתי לעשות שלום בית.

אבל זו הגישה וזה לאן הגענו, יופי אחלה.

לא מגיע למפגשים.

SCANSPEAK

פורסם
הנה עזנבות של מור התעוררו אבי ואדי.

שנתחיל ונמנה את הזנבות שלך? שבלי שום סיבה החליטו לפנות להנהלת הפורום בקשר לפרסום המפגשים, ואחרים שעושים ממך אליל ומשם נוצר הפיצול בקבוצה הקרובה ועכשיו אתם במלחמת אגו כוללת.

לא אמרתי שמור לא תורם או לא תרם, כל הכבוד למור על מה שהוא עשה או ניסה לעשות.

לא ניסיתי, עשיתי! פרסמתי שרשורים ב3 פלטפורמות שונות\צילמתי כל מפגש ומפגש, כולל עריכת התמונות והעלאתם לאינטרנט על חשבון הזמן הפרטי שלי, גם בתקופות לימודים ומבחנים, היו מפגשים, הגעתי לכל החדשים, הצגתי את עצמי, הפנתי לרכבים שונים שיישמעו מערכות ואפילו את הנייד האישי שלי פרסמתי בכל שרשור של מפגש לעזור אפילו בכיוונים להגעה.

אתה מצד שני אפילו את השולחן המתקפל קשה לך להביא (אחרי שביקשתי כמה פעמים) אבל היי, אתה זה שתורם ואיכפת לו..

אבל האיחוד בנינו מעבר לתחום האודיו גרם לזה שהמפגשים התפרקו, כי אנחנו מגישים למיפגש שאנחנו מגובשים ככך ואנחנו ממשיכים באותו מתכונת גם במפגש וזה נראה לעיניי החדשים לא כמו מפגש אודיו אלה כמו מפגש של כמה חברים שמגיעים ומתכנסים אחד ליד השני ולא מעוניינים בנוכחות אחרים, ותחשוב על עצמך באחד שבא כחדש ולא מכיר אף אחד בא ורואה כזה דבר מה אתה עושה אחרי גג חצי שעה? אני מאמין שהייתה ישר הולך.

לא הבנתי עדיין איך הגיבוש שלנו (הוותיקים) משפיע על החדשים בתחום מעבר ללמשול אותם כי זה כבר לא רק להיפגש לשמוע וללכת אלא להיפך מכירים חברים לחיים, בדיוק כמו שתרמתי לגבש את הקבוצה גם מעבר למפגשים בסופ"שים ובערבים, ואם לדעתך זה פגע/פוגע למה הגעת? למה אתה עדיין נמצא בקבוצה בוואטסאפ?.

אתה יודע איך קוראים לזה? צביעות ברמה הכי נמוכה.

במפגש שכולו נטו לשבת ברכבים ולשמוע מערכות אנשים היו בורחים אחרי שעה, לא במפגש שיש בו ערך מוסף

וכן מור שכחתי להגיש לך כל עוד אין מפגשים מסודרים לפי תאריכים אנשים יכולים להרשות לעצמם לפתוח שרשור מפגש.

ככה זה היה פעם וככה זה יהיה.

תזכיר לי איפה כתוב החוק הזה?

אני לא אקח על עצמי לעשות רשימה שנתית של המפגשים, היה סידור קבוע שעבד פיקס, הוחלט לפי רוב לעבור לפעם בחודש (כן כשאתה הודעת שאתה "פורש" מהתחום) וכך היה, אל תגיד שהמפגשים היו לפי מתי שבא לי כי אתה יכול לבדוק תאריכים ולראות שזה מסודר טיפ טופ פעם ב4 שבועות, מי שבא ומחליט לפתוח מפגש לפי מתי שבא לו זה אתה אם לא שמת לב ועל כך כל שרשור הזה תתאפס על עצמך.

אנשים לא צריכים לחכות שתרצה אתה אז תפתח מפגש אתה ממש טועה.

לא שמעתי אף אחד מתולנן חוץ ממך, כנראה קשה לך שאתה כבר לא מרכז המפגש, לא אתה ולא המערכת שלך.

גם אני תרמתי בעבר מעל הוא מעבר עוד לפני שאתה הגעת בכלל אז אל תתנשא, אם זה היה מישהו אחר מילה.

אף אחד לא התנשא מעלייך להיפך אתה הוא זה שמתנשא ("אם זה היה מישהו אחר מילא"), הצגתי בפנייך את הבעיתיות בזה שכל מי שרוצה יקום יום אחד ויחליט לפתוח מפגש, בהשוואה קיצונית מחר מישהו יחליט שנוסעים ברמזור אדום אחד אחר יחליט שהוא ראש הממשלה.

פשוט לא להאמין איזה קרקס.

נ.ב

בני, כן יוני גיבור אחרי המקלדת, מ"אני עוזב את התחום" וההיעדרות שלו מכמה מפגשים, הוא בא ותוקף אנשים גם שנעדרו מכמה וגם כאלו שלא (כאמור לא פיספסתי אחד כמה שנים) ובכלל בלי קשר יש לאנשים חיים מעבר, לא הבנתי את ההאשמה בזה שאדם אחד נעדר ממפגש או כמה.

הוא החליט לא לפרסם מפגשים לפני שנתיים או יותר ופתאום בא וקובע מתי יהיה מפגש ופותח שרשורים כאילו שמישהו לא עשה את זה לפני בצורה מסודרת (ושוב גם עם זה לא הייתה לי בעיה, להיפף עזר לי, אממה, ברגע שאתה מחליט על דעת עצמך בשם הכלל כאן יש בעיה ואני מאמין שאתה מבין אותה.

אני גם מחכה לתגובה כנה שלך לגבי ההאשמות שלו על ההרס שנגזר מהגיבוש שלנו, שכן אתה היית תמיד מחמיא לי על הדבקות בנושא והמאמצים לארגן מפגשים בשעות הערב ומחוץ למסגרת המפגשים.

לא להגיב בנושא זאת גם צביעות.

פורסם

עזוב בני מור אדי ואבי רק מראה את על מה שאני מדבר, לא משנה מה מור יגיד או אבי או אדי בין עם זה נכון או לא הם יצדיקו אחד את השני.

וזה מה שקורה במפגשים, כל חבורה בדעה שלה, במקום כל אחד בדעה משלו לנושא.

פורסם
לא נוח לך על תגיע, תודה.

תשמע לא אומרים לחבר בפורום דבר מסוג זה, זה לא מכובד ולא מכבד אותך.

דבר שני מור הוא אחד הוותיקים בקבוצה והיה אחראי על המפגשים תקופה ארוכה כך שאליו אין לך זכות לדבר ככה!

קח בחשבון שהרבה מהקבוצה סטודנטים לכן אפשר להתחשב קצת בתקופת מבחנים.

אפשר לערוך משאל או סקר עם העדפות למפגש הקרוב וככה יהיה יותר מסודר.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

על אותו משקל אני יכול להביא לך כמה וכמה שרשורים בהם אתה בני ואסיף מגבים אחד את השני פה ולא משנה גם אם סותרים תשובות ודעות שלהם מנושאים אחרים העיקר לגבות אחד את השני, ואפילו אנשים מהמרכז\דרום שלא מכירים מקרוב את הקבוצה אומרים לי לגבי זה בפרטי, אם אתה חושב שלא שמים לב לזה.

אנחנו לפחות לא סותרים אחד את השני כל נושא שנפתח בפורום ואני מוכן שתביא לי דוגמא אחת שהם מגבים אותי אני אוריד את הראש.

לקחתם מלחמת אגו פרטית והשלכתם אותה על כל קהילת מפגשי צפון כמו שאתם רגילים להיכנס לפן האישי גם בדיונים פה בפורום (ראה ערך הוויכוח שלי ושל בני על אקטיבי\פסיבי וסט אחיד, שנגרר למערכת הפרטית שלי ולמניעים שלי למה החלפית מי ומה).

חבל שאתם מורידים פה את הרמה יותר ויותר מיום ליום וחבל שאת כל הכביסה המלוכלכת אתם גיבורים להוציא בפורום ולא כשאנחנו נפגשים פנים מול פנים במקום החיוכים והחיבוקים המזוייפים.

תגובה אחרונה שלי בנושא, את העניין יפתרו מנהלי הפורום.

פורסם
תשמע לא אומרים לחבר בפורום דבר מסוג זה, זה לא מכובד ולא מכבד אותך.

דבר שני מור הוא אחד הוותיקים בקבוצה והיה אחראי על המפגשים תקופה ארוכה כך שאליו אין לך זכות לדבר ככה!

קח בחשבון שהרבה מהקבוצה סטודנטים לכן אפשר להתחשב קצת בתקופת מבחנים.

אפשר לערוך משאל או סקר עם העדפות למפגש הקרוב וככה יהיה יותר מסודר.

תודה, בהחלט שתגובות כאלה מעודדות אחרי זלזול כזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...