Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש צפון ביום שישי במקום הרגיל (מתחם שופר סל דיל, נשר)

במידה ומזג האויר לא יאפשר מפגש במקום הרגיל נודיע על כך בשירשור הזה.

הגעה למפגש בשעה 15:00

אני מזכיר חברים חדשים שמגיעים למפגש, תבואו ותציגו את עצמכם תבקשו לראות את הרכבים ולשמוע את המערכות נעשה זאת בשמחה זאת מטרת המפגש.

בבקשה אשרו הגעה, כרגיל כוסות אחת פעמי ושתיה קלה תתברך.

כתובת : נשר, בר יהודה 147,תל חנן.

מקום%252520למפגש%252520-%252520נשר[2][1][1].jpg

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגיע וגם עוזי, מביא שתיה וכוסות.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם

פרסמת מפגש לעוד יותר מחודש אז כנראה התבלבלת ל28 של החודש הזה וזה מוקדם יותר מפעם בחודש שנקבע למפגשי צפון.

תעשה בדיקה בתאריכים, הקודם היה ב7.6

פורסם
פרסמת מפגש לעוד יותר מחודש אז כנראה התבלבלת ל28 של החודש הזה וזה מוקדם יותר מפעם בחודש שנקבע למפגשי צפון.

תעשה בדיקה בתאריכים, הקודם היה ב7.6

צודק לא שמתי לב, תוקן.

פורסם

28.6

אין לוח מפגשים מסודר בנתיים, לדעתי חודש לכל מפגש זה הרבה זמן כל שלושה שבועות זה בסדר.

פורסם
לא נוח לך על תגיע, תודה.

אני שמח שהחלטת להופיע ולהחליט לכולם מתי יש מפגשים, אני אישית ביקשתי אישור מאיתמר לפרסם את מפגשי צפון בקארספורום אחרי שהפסיקו לתת לנו חסות, ובנוסף לפני זה מעל שנה שדאגתי לנושא גם בפורום מקביל ובפייסבוק.

הוחלט ע"י רוב הנוכחים הקבועים במפגש על פעם בחודש בגלל צמצום נוכחות במפגשים מאז שעברנו למתכונת של פעם בשבועיים.

זה לא הגיוני שכל יומיים כל מי שבא לו יצוץ מתי שנוח לו ויחליט לכולם מתי יש מפגש ובאיזו תדירות.

אתה רוצה תעשה מפגש פרטי.

פורסם

קודם כל בוא נרגע! כי אם מור לא היה לוקח את זה על עצמו לא היה כלום!, אז לכל הגיבורים פה מה בדיוק עשיתם שאתם מתלוננים?!

דבר שני שלושה אנשים ושתי מערכות זה לא מפגש! רוצים יותר תתחילו להביא אנשים...

פורסם

גיבורים?

אבי גם אני פניתי להנהלה בעניין המפגשים ופירסומם, לא פעם אחת.

ברור לי שבמידה ויתפתח פה ויכוח יחסמו לנו את אופציית המפגשים שוב, וחבל.

מגיע למפגש (גם השבוע, וגם בשבוע הבא אם יהיה, רק תפסיקו להתווכח), לדעתי הדיון לגבי תיזמון המפגשים צריך להערך שם, ע"י המשתתפים הקבועים, ולאחריו יוכן לוח מפגשים מסודר.

מביא שתייה כוסות, ומצלמה לכיסוי הארוע.

SCANSPEAK

פורסם
אני שמח שהחלטת להופיע ולהחליט לכולם מתי יש מפגשים, אני אישית ביקשתי אישור מאיתמר לפרסם את מפגשי צפון בקארספורום אחרי שהפסיקו לתת לנו חסות, ובנוסף לפני זה מעל שנה שדאגתי לנושא גם בפורום מקביל ובפייסבוק.

הוחלט ע"י רוב הנוכחים הקבועים במפגש על פעם בחודש בגלל צמצום נוכחות במפגשים מאז שעברנו למתכונת של פעם בשבועיים.

זה לא הגיוני שכל יומיים כל מי שבא לו יצוץ מתי שנוח לו ויחליט לכולם מתי יש מפגש ובאיזו תדירות.

אתה רוצה תעשה מפגש פרטי.

קודם כל אתה צודק הכל עבד יפה עד שאתה בזמן האחרון כבר בקושי מגיע ולא מראה התעניינות כמעט בזה שיצרת גם קבוצה בוואצאפ ובגלל זה גם המפגשים נהרסו.

זה שהתחלה לעבוד בימי שישי (קודם כל שיהיה לך לבריאות והרבה בהצלחה) ואין לך זמן להגיע למפגשים לא צריך לבוא על הגב של אחרים שכן רוצים מפגשים, וכן אני התחלתי לחזור לעניינים ולהחזיר את המפגשים ליותר קרובים מה כואב לך? אמרתי לך רוצה תגיע לא רוצה על תגיע.

קודם כל בוא נרגע! כי אם מור לא היה לוקח את זה על עצמו לא היה כלום!, אז לכל הגיבורים פה מה בדיוק עשיתם שאתם מתלוננים?!

דבר שני שלושה אנשים ושתי מערכות זה לא מפגש! רוצים יותר תתחילו להביא אנשים....

ואבי אתה בכלל לא מגיע ולא מראה נוכחות ולא עוזר בעניין, אז על תתערב תודה.

אתה רק יכול לשחק עם ה DLS שלך כדור סל ובנתיים ועם ההגברה של הביטוח לאומי שלך הכדורים בכלל לא קופצים.:lol:

אני פותח מפגש חדש כי אני כבר לא יכול לארוך את הנושא

פורסם
קודם כל אתה צודק הכל עבד יפה עד שאתה בזמן האחרון כבר בקושי מגיע ולא מראה התעניינות כמעט בזה שיצרת גם קבוצה בוואצאפ ובגלל זה גם המפגשים נהרסו.

זה שהתחלה לעבוד בימי שישי (קודם כל שיהיה לך לבריאות והרבה בהצלחה) ואין לך זמן להגיע למפגשים לא צריך לבוא על הגב של אחרים שכן רוצים מפגשים, וכן אני התחלתי לחזור לעניינים ולהחזיר את המפגשים ליותר קרובים מה כואב לך? אמרתי לך רוצה תגיע לא רוצה על תגיע.

עד היום לא החסרתי מפגש אחד קרוב ל4 שנים גם כשעבדתי בשישי ואז הגעתי ב4 וחצי אז זה דבר ראשון.

דבר שני, בין הופעתי למפגשים לניהולם ופרסומם אין שום קשר, חוסר התעניינות? זה שאתה רץ לפתוח שרשור במוצ"ש כדי לעקוף אותי זה לא אומר שאני לא מתעניין, בדרך קבע אני פותח שרשור מסודר בימי ראשון ויש הסטוריה של שרשורים שתגבה את זה.

ואם זכור לי נכון זה אתה שהכרזת שאתה יוצא מהתחום ועובר לטיסנים אם כבר אתה נכנס לפן האישי.

אין לי שמץ של מושג מה הקשר בין הקבוצה בוואטסאפ של החברים הקרובים מהמפגש קשורה להרס המפגשים וחוסר התעניינות מצד הציבור היותר רחב בתחום שכן הם בכלל לא מודעים לקבוצה, אשמח להסבר רציני בנושא למחשבה הזו.

יש לי הרבה זמן להגיע למפגשים ומבחינתי אם תהיה היענות גם להגיע כל שבוע, בתקופה שאתה נעלמת ולא הגעת הוחלט שעקב צמצום ההופעה של אנשים לחזור למתכונת הישנה של המפגשים שהיא כאמור פעם בחודש, את ההיעדרות שלך אל תשייך אליי אני מבקש, כמו שאמרתי לא פיספסתי מפגש אחד.

אחרים רוצים מפגש? במבחן התוצאה לא רואים את זה, גם חברינו המשתמש נגב שהגיע מהמרכז הביע את העניין בפנינו ועל ההבדלים משנים עברו שהמפגשים היו גדושים באנשים.

לסיכום, לא כואב לי שום דבר, רוצה מפגש פרטי שאתה קובע מתי הוא? אין בעיה תקים לך קבוצה, לכל דבר יש היררכיה וחוקים בעולם שלנו, ולא כל יומיים מישהו יבוא ויחליט שבא לו אחרת אז יקח את המושכות לידיים ויקבל החלטות.

כבר מזמן נטשת את עניין האחריות על המפגשים והשרשורים, אל תתעורר פתאום ותקבע לכולם.

בנוסף לזה שאתה ושאר אלה שתומכים בך בכלל התנגדתם להחזרת פרסום המפגשים פה בקארס ואני בעצמי כמו שכבר כתבתי לפני פניתי אישית לאיתמר לבקש אישור לחידוש פרסום המפגשים כאן בפורום, אז בבקשה ממך את הצביעות תשאיר בצד.

ואבי אתה בכלל לא מגיע ולא מראה נוכחות ולא עוזר בעניין, אז על תתערב תודה.

אתה רק יכול לשחק עם ה DLS שלך כדור סל ובנתיים ועם ההגברה של הביטוח לאומי שלך הכדורים בכלל לא קופצים.:lol:

אני פותח מפגש חדש כי אני כבר לא יכול לארוך את הנושא

תשובתי מודגשת, הגיע הזמן שתתבגר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...