Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל מאוד שזה המצב וזה עוד גולש לדפי הפורום. מור היחידי שלקח על עצמו את עניין הסדרת ופרסום המפגשים בתיאום עם אחראי פורום האודיו. לא אתה יוני וגם לא אתה בני. אז שבו בשקט ואל תקפצו......... .

אדי אתה רוצה התכתביות שלי עם איתמר לגבי קבלת רשות ותחנונים להחזיר את פירסום המפגשים?

לא ביקשתי להיות זה שאחראי, ביקשתי להחזיר את הפרסום באופן כללי.

הודתי למור בכמה וכמה פעמים והזדמויות על יצירת הגיבוש, ולקיחת האחריות.

ואתה רוצה שאני אהיה פייר- צבוע לא צבוע - נעלבתי ממך.

אני גם מחכה לתגובה כנה שלך לגבי ההאשמות שלו על ההרס שנגזר מהגיבוש שלנו, שכן אתה היית תמיד מחמיא לי על הדבקות בנושא והמאמצים לארגן מפגשים בשעות הערב ומחוץ למסגרת המפגשים.

לא להגיב בנושא זאת גם צביעות.

/

לא אמרתי בשום מקום שהגיבוש הורס\הרס, כי זה לא נכון לדעתי, זה רק עזר!

זה שנפגשנו כמה פעמים מחוץ למפגשים מבחינתי היה יותר מאחלה, מבורך!

לא להגיב בנושא? יצא שאני פה צד בויכוח שלא רציתי להכנס אליו, אז מה ללבות את האש?, לא לעניין, את הדעה שלי על הגיבוש אתה מכיר יופי, ואתה יודע שכל פוסט פה שמחרבן את החברות שהייתה מציק לי באופן אישי.

לגבי תדירות המפגשים, באופן אישי אמרתי לך (מור) את דעתי, ומזמן.

עריכה: אף אחד לא עשה נגדך יד אחת בשום מקום, אתה יודע שלא הייתי נותן לזה יד, ואני מוכן לשלוח לך את כל היסטוריית הצאט.

SCANSPEAK

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני גם שתיקה בחלק מהמקרים פירושה הסכמה ואין צורך להסביר לך אני בטוח.

חורה לי פשוט שאת כל המאמצים שלי (וכן שום תועלת לא יוצאת לי מזה כמו שאתה יודע) באים, מכפישים ומזלזלים.

במיוחד מישהו שרק רגיל לזלזל וכולו בוז פתאום נהיה לו אכפת.

בקשר למה שכתבת, אמרתי לך כבר, ייתכן שאדי פירש אותך לא נכון כמוני ועל זה התנצלתי.

אני יודע להודות בטעות.

פורסם

אני אגיב רק תגובה אחת, לא מתכוון להיכנס לויכוח הזה.

אז ככה, מור לגבי המערכת והחלפת הרכיבים שכל אחד יעשה מה שניראה לו , אם לך בא לבחור רכיבים מניסיון של אחרים ועפ"י שמיעה ולהחליף רכיבים לעיתים רחוקות זו החלטה שלך, ולאחרים יש את הזכות לשנות ולבחור רכיבים איך שבא להם, נימת הזלזול שלך קצת מרגיזה אותי.

לקרא לבני צבוע זה מבחינתי חציית קו אדום! אני לא מבין על סמך מה זה נאמר ופוגע בי שמדברים ככה על חבר טוב שלי ועוד בלי שום ביסוס והצדקה.

לגבי זה שאתה חושב שמישהו עושה יד אחת נגדך, יש לך טעות חביבי, להיפך, אתה זה שהפכת תקיף מאוד ובמיוחד בתגובות שלך כלפי אנשים מסויימים. אני באופן אישי התקשרתי אליך ושלחתי הודעה לפני כמה ימים ולא טרחת לענות או לחזור ואני יודע שעוד כמה מחברי הקבוצה ניסו ועשו את זה מכל הלב כדי לשפר את האווירה שהייתה טובה לכולנו (להזכירך כולם פה היו יושבים איתך בימיי שישי בערב וכו') . בקיצור חבל לי שאתה חושב שמישהו נגדך ושאתה מתבטא בצורה שאתה מתבטא.

יוני, אני יודע שסה"כ הכוונה הייתה טובה בפתיחת מפגש אבל ברגע שזה מתדרדר לפסים אישיים עדיף לפעמים פשוט לשחרר ולהפסיק להגיב. יש פה הודעות שלא מתאימות לאנשים שמגדירים את עצמם חברים.

שיהיה לילה טוב,כמו שאמרתי אני ממש לא עומד להגיב עוד בשרשור הזה ומאוד חבל לי שממצב שהכרתי אחלה אנשים שהיו מלוכדים ונהנים יחד זה המצב עכשיו.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

מור לא סתם אומרים אתה מלך הויכוחים.

וזה שמתאנל הגיב בזה שפתחתי את המפגש בבורג קודם כל אין לא זכות כי אם לא אני אז לא היה מפגשים בכלל בתקופה שאני הייתי מפרסם.

ומה אני עושה ברכב שלי לא עניינך מה אני מחליף כמה ולמה, אני בחור רציני בתחום ולא משחק בקקי של לקנות ולסגור את הבסטה הכיף שלי זה להחליף רכיבים, ולשחק איתם כמה שאפשר, אחרת התחום הזה היה אצלי מזמן מת, גם אם יהיה לך את הסאונד המושלם אחרי תקופה האוזן תמיד תרצה שינוי אלה אם לא יהיה לך כוח להתחיל הכל מחדש.

לא מעניין איזה פידבק אתה מקבל על המערכת שלך מאנשים שלא מבינים כלום בסאונד, בעיניי זה נשמע כמו רמקולים שקבורים בתוך קופסה בלי אוויר.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם

אסיף, אתה מנסה לצאת דיפלומטי ״כאילו״ לא לוקח צד אבל בכל זאת עושה זאת.

אין לי מושג מה הקשר להודעות התקיפות שלי בפורום (שהן ממש לא תקיפות פשוט משגע אותי שאומרים שטויות ומשווים רמקולים אחד לשני בלי לשמוע אותם, כשאנשים ששואלים כאן מתכוונים לשפוך כסף בעקבות ההמלצות האלה, אז כמו שאתה לא היית רוצה שמישהו סתם כי רמקול אחד נראה לו טוב יותר מחליט שהוא יותר טוב אז כן אני עוקץ איפה שצריך).

צר לי באמת שפוגע בך שאומרים לחבר שלך ככה וככה אתה חבר אמיתי, מה הקשר פה לשרשור אין לי מושג, בני הוא זה שהחליט שהוא נמצא בראש שלי, מעביר חוות דעת על הרכישות שלי ולמה אני מאוכזב מרכיב זה או אחר כראות עיניו וגם מרשה לעצמו לדסקס על כך בפרטי מאחורי גבי עם אנשים אלה ואלה, אם זו לא צביעות בעינייך אין לי מושג מה כן.

אני שמח שהכל מתועד בפורום והצגתי את כל ההוכחות בשרשורים הקודמים, ולמרות שכל חבריי אומרים לי להפסיק להגיב ולא להתייחס משום מה חשוב לי מהפורום ומחוות הדעת שתהיה לאנשים פה כלפי, ראה דוגמת הבעת אכזבתי מהפיקולו שבני טען כי התחילה ממועד רכישת הhu החדש והצגתי שרשורים לפחות שנה לפני הרכישה שאפילו לא ייחסתי את האכזבה מהטוויטר עצמו אלא מההגברה.

ניסיתי בלי סוף, יותר משנה וחצי הטוויטר היה אצלי ואדון בני מגיע ופוסל את דברי חד וחלק כילו מה? כשהוא עם הרכיב המדובר בקושי שבועיים, חוץ מזלזול אני לא יודע מה עוד להגיד.

אני תקיף, שאתה אומר לא שמעתי אבל אני חושב שרמקול x יותר טוב מרמקול y על סמך מזג האוויר אז סלח לי אתה מזמין את זה ואתה מצטייר כלא מבין דבר, לא ההערה שלי, כל זאת שבמקביל אתה מרבה להתמרמר בקבוצה כמה הרמה בפורום ירדה.

אז תעשה לי טובה.

חוץ מזה יש לי עוד כמה וכמה דוגמאות על התנהגות דומה של בני שלא אפרט עליה, אז לבוא אחרי זה ולהגיד ״שלום בית״ בזמן שאתה ממשיך להכניס לי מילים לפה מאחורי הגב... צביעות? תחליט אתה, ביסוס והצדקה קיבלת!

אתה פונה ליוני כאל האיש התמים פה, כשהוא מאשים אנשים בלקיחת בעלות על המפגשים וניהולם כראות עיניי כשבפועל הוא מחליט על דעת עצמו לשבור את הכלל שקיים כאן הרבה לפנייך לפניי לפניו והרבה אחרים של פעם בחודש.

חוץ מזה תהיה גבר ותגיד מה המכתב תגובתך לגבי חזרת פרסום במפגשים כאן, אתה וכל אלה שפתאום הסתובבת ורציתם יותר מפעם בשבוע.. אל תתבייש.

לא התייחסת לזלזול שלו במאמצים שלי לגבש את הנוכחים במפגש מעבר למתכונת המפגשים ולא רק לזלזל, להכפיש ולהפיל על זה נגזרת של נוכחות במפגשים?

אני לא צריך לספר לך כבר כתבתי את זה מספיק פה, אבל אתה בוחר להתעלם מהדברים האלא ולהתייחס רק למה שנכתב על בני ויוני..

איך כתבת? אין לך מושג למה אני חושב שעושים עליי יד אחת? רוצה לחשוב שוב?

הכי קל זה לבוא להנחית פצצה והיעלמות דרמטית בסגנון אני לא אכתוב פה יותר.

מעבר לזה שההאשמות של יוני והסיבות שלו לזה שהוא התחיל לפתוח מפגשים חסרות שחר והגיון,(אבל בוא ניכנס רגע לראש שלו) אתה מצליח לזכור מפגש אחד (מפגש גדול) שלא הגעתי אליו? גם אחרי יום עבודה יצאתי ישירות למפגש למרות שהיה ערב, ואני לרוב נשאר עד השעות המאוחרות אחרי החשיכה.

חבל שאנשים צריכים לשקר פה כדי לנסות להיראות טוב ולהצדיק את השטויות שלהם.

את הדוגמא הנוספת לפעם שיוני החליט שהוא סטאלין כבר הבאתי, אתה צריך רק להתאמץ ולקרוא.

וכמו שאני אומר לך תמיד גם בדיונים פרטיים ביננו, אני תמיד מתווכח עם עובדות שמגבות אותי, לכם אין כלום.

פורסם
מור לא סתם אומרים אתה מלך הויכוחים.

וזה שמתאנל הגיב בזה שפתחתי את המפגש בבורג קודם כל אין לא זכות כי אם לא אני אז לא היה מפגשים בכלל בתקופה שאני הייתי מפרסם.

נראה לי שכבר כתבתי איפשהו שאתה מרגיש שהמפגש זה אתה..

אין לאף אחד זכות על המפגשים, בטח שלא לאדם בודד, וגם שלא פירסמת היו אחרים שלקחו את הנושא לידיים, אחרייך תום ואחריו אני, וגם במהלך התקופה שאני פירסמתי איציק לקח יוזמה ופרסם, אז מה? ראיתי אותי בא אליו בתלונות?

מפגש שעבר שפירסמת אמרתי לך משהו?

מצחיק שאתה מתעלם מזה, הבעיה היחידה פה זה שאצה לוקח את החוק לידיים!

אין לאף אחד בעלות על המפגשים

ומה אני עושhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=485793ה ברכב שלי לא עניינך מה אני מחליף כמה ולמה, אני בחור רציני בתחום ולא משחק בקקי של לקנות ולסגור את הבסטה הכיף שלי זה להחליף רכיבים, ולשחק איתם כמה שאפשר, אחרת התחום הזה היה אצלי מזמן מת, גם אם יהיה לך את הסאונד המושלם אחרי תקופה האוזן תמיד תרצה שינוי אלה אם לא יהיה לך כוח להתחיל הכל מחדש.

לא מעניין איזה פידבק אתה מקבל על המערכת שלך מאנשים שלא מבינים כלום בסאונד, בעיניי זה נשמע כמו רמקולים שקבורים בתוך קופסה בלי אוויר.

יהיר כבר אמרנו?

תמשיך לשמוע מוזיקה שנשמעת לך טוב באוטו, אני בינתיים שומע מה שאני אוהב.

ותמשיך לפחות הציבור הזה שאתה ״דואג״ לו כלכך במפגשים רואה מה אתה חושב עליו באמת.

פורסם
בני הוא זה שהחליט שהוא נמצא בראש שלי, מעביר חוות דעת על הרכישות שלי ולמה אני מאוכזב מרכיב זה או אחר כראות עיניו וגם מרשה לעצמו לדסקס על כך בפרטי מאחורי גבי עם אנשים אלה ואלה, אם זו לא צביעות בעינייך אין לי מושג מה כן.

וכמו שאני אומר לך תמיד גם בדיונים פרטיים ביננו, אני תמיד מתווכח עם עובדות שמגבות אותי, לכם אין כלום.

מדסקס מאחורי הגב שלך בפרטי? בחייך...

התנצלתי כבר על השרשור ההוא שירד לפסים אישיים, אתה לא (וזה לא משנה באמת), מבחינתי זה עבר ונגמר, הבנתי שאתה כועס על זה, וניסיתי ללבן איתך את הדברים, פתאום זה קופץ שוב?

אתה שומר עוד משהו בבטן?

אדי שומר עוד משהו בבטן?

שניכם יכלתם לדבר במקום אחר, ואפילו היום בצהריים לפני כל הרפש שיצא פה ניסיתי ללבן את האווירה.

SCANSPEAK

פורסם

אמרתי שלא אגיב לך ובאמת לא אגיב, היה צפוי כמו תמיד שתנסה לגרור אותי לויכוח מטופש

בינתיים מי שהורס חברות אמיתית של אנשים שהיו נהנים יחד זה אתה, וחבל.

לפעמים צריך לדעת לענות בצורה קצת יותר נחמדה ולא לתקוף ולדבר לחברים שלך בצורה שאתה מדבר. בשורה התחתונה ולא רק אני חושב ככה, ההפסד הוא שלך! לילה טוב.

נ.ב

תבין כבר שאת אף אחד לא מעניין אם אתה צודק או טועה או מבסס את הדברים שלך על עובדות. מה שמפריע כל כך זו צורת ההתבטאות שלך.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אתה המשכת עוד אחרי זה אז אל תהיה תמים בני, תאמין לי שאני שומע הכל.

אני הייתי צריך להתנצל? אני לא המצאתי לגבייך דברים שלא היו ולא נבראו, צר לי אבל הוכחתי זאת שחור על גבי לבן.

לא חושב שהיה לי שם על מה להתנצל, והנה פה שצריך ומגיע אני מתנצל.

אין לי בעיית אגו.

בקיצור מי שצריך לבוא ולהגיד פנים מול פנים אלה אתם, זה שמזלזל ומכפיש את הפעילות שלי (שנהנה ממנה יותר מכולם), זה שדיפלומטי ו״לא לוקח צד״ ואתה שמבקש סליחה אבל ממשיך מאחורי הגב.

במצב כזה אין מה ללבן.

בקיצור באמת שהספיק לי, מקווה שכולם יידעו עם מה/מי יש להם עסק ומקווה שהמנהלים פה יקראו הכל לעומק ויחליטו בתבונה.

שלא כולם יפסידו בגלל קומץ.

לילה טוב ושבוע טוב לכולם.

נ.ב

אסיף, אותי לימדו שאם זה הולך כמו ברווז גועה כמו ברווז ונראה כמו ברווז זה ברווז.

אני רק מדגיש את הדברים, ואת מה שיש לי להגי אמרתי לכם מספר פעמים אישית במפגשים שלנו והישיבות בערב, לא התייחסתם המשכתם להמליץ לאנשים על רכיבים שלא שמעתם מעולם אז עקצתי פה ושם, אל תבוא ותגיד שלא אמרתי בפנים, תשאל את בני.

ואת מי זה מעניין אם אני צודק טועה? אותו בנאדם שיקשיב לך ויוציא סתם כסף כי המלצת לו על רכיב זה או אחר סתם לפי מזג האוויר.

פורסם

מור אתה כנראה לא הבנת אותי או שאתה מתווכח עם עצמך.

ואני חושב שאם לא הייתי בא ופותח מפגש היום גם המפגש ב-5.7 לא היה מתקיים בגללך.

מפגש האחרון אני פתחתי כי ראיתי שאתה כבר לא פותח ולא מפרסם אז? מה אנחנו נחכה עד שיהיה לך חשק לפרסם מפגש או בגלל שאתה חושב שאתה קובע?

אם היה תאריכים מסודרים לא הייתי בא ופותח, אבל שאני לא יודע מה קורה לגבי המפגשים ואתה נעלם גם מהקבוצה ולא מעדכן כלום, אז יש לנו זכות לפתוח מפגש מתי שנרצה כמו שאמרתי לא נוח לך אל תגיב ועל תגיע.

ולגבי מה שאתה אומר אם אתה בא או לא זה לא עניין בכלל, העניין הוא שאם נרצה מפגש הוא התקיים ולא מתי שיבוא לפתוח לפי הכריזות שלך נקודה.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם

השרשור הזה מהווה דוגמא מעולה לסיבה שהוואטסאפ הרס את המפגשים , אתה מרגישים בנוח לדבר שם שטויות ועכשיו זה דלף לפה .

כל אחד פה כותב ומתלהם ומתנפח ואז מגיע יום שישי וכולם נהפכים לילדים טובים (אולי קדושת השבת) , מגיעים שומעים מתרשמים צוחקים ומגיעים הביתה ומתחילים להתלכלך בוואטסאפ .

ויכוחים על נושאי אודיו ורכיבים היו ויהיו מאז ומתמיד , זאת לא סיבה לרדת לפסים אישים .

יום שישי נחכה שכולם יגיעו נתאסף ונדון במה שמפריע פה לאנשים .

לא ברור לי מה עובר עליכם , אבל תשתדלו להתאפק עד יום שישי , זה נראה לא טוב .

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם
מור אתה כנראה לא הבנת אותי או שאתה מתווכח עם עצמך.

ואני חושב שאם לא הייתי בא ופותח מפגש היום גם המפגש ב-5.7 לא היה מתקיים בגללך.

מפגש האחרון אני פתחתי כי ראיתי שאתה כבר לא פותח ולא מפרסם אז? מה אנחנו נחכה עד שיהיה לך חשק לפרסם מפגש או בגלל שאתה חושב שאתה קובע?

אם היה תאריכים מסודרים לא הייתי בא ופותח, אבל שאני לא יודע מה קורה לגבי המפגשים ואתה נעלם גם מהקבוצה ולא מעדכן כלום, אז יש לנו זכות לפתוח מפגש מתי שנרצה כמו שאמרתי לא נוח לך אל תגיב ועל תגיע.

ולגבי מה שאתה אומר אם אתה בא או לא זה לא עניין בכלל, העניין הוא שאם נרצה מפגש הוא התקיים ולא מתי שיבוא לפתוח לפי הכריזות שלך נקודה.

:lol: אני מקווה שלפחות על עצמך את מצליח לעבוד עם השקרים, אתה כמו ילד בן שנתיים רץ לפתוח שרשור בשבת כדי לעקוף אותי, כשאני מעל שנה פותח שרשורים קבוע ביום ראשון.

במצב כזה אומרים, לך תמכור קרח לאסקימואים, חביבי כבר אמרתי הכל מתועד פה שחור על גבי לבן, אתה רק ממשיך לעשות מעצמך צחוק, לאנשים עוד יש עיניים.

ליביו אתה כנראה פיספסת קצת את העיקר, טענתו של יוני היא שהקבוצה השפיעה על הנוכחות של שאר חברי הפורום, לא על הנוכחות של מי שחבר בה.

הדיון עליה היה לראשונה היום ככה שדלף לא דלף אין לזה השפעה עד כה, אם כבר מכאן והלאה.

בגלל זה הטיעון מקביל לבדיחה לא מוצלחת.

שבוע טוב

פורסם
אתה המשכת עוד אחרי זה אז אל תהיה תמים בני, תאמין לי שאני שומע הכל.

אני הייתי צריך להתנצל? אני לא המצאתי לגבייך דברים שלא היו ולא נבראו, צר לי אבל הוכחתי זאת שחור על גבי לבן.

לא חושב שהיה לי שם על מה להתנצל, והנה פה שצריך ומגיע אני מתנצל.

אין לי בעיית אגו.

בקיצור מי שצריך לבוא ולהגיד פנים מול פנים אלה אתם, זה שמזלזל ומכפיש את הפעילות שלי (שנהנה ממנה יותר מכולם), זה שדיפלומטי ו״לא לוקח צד״ ואתה שמבקש סליחה אבל ממשיך מאחורי הגב.

במצב כזה אין מה ללבן.

בקיצור באמת שהספיק לי, מקווה שכולם יידעו עם מה/מי יש להם עסק ומקווה שהמנהלים פה יקראו הכל לעומק ויחליטו בתבונה.

שלא כולם יפסידו בגלל קומץ.

לילה טוב ושבוע טוב לכולם.

נ.ב

אסיף, אותי לימדו שאם זה הולך כמו ברווז גועה כמו ברווז ונראה כמו ברווז זה ברווז.

אני רק מדגיש את הדברים, ואת מה שיש לי להגי אמרתי לכם מספר פעמים אישית במפגשים שלנו והישיבות בערב, לא התייחסתם המשכתם להמליץ לאנשים על רכיבים שלא שמעתם מעולם אז עקצתי פה ושם, אל תבוא ותגיד שלא אמרתי בפנים, תשאל את בני.

ואת מי זה מעניין אם אני צודק טועה? אותו בנאדם שיקשיב לך ויוציא סתם כסף כי המלצת לו על רכיב זה או אחר סתם לפי מזג האוויר.

יכול להיות שאתה לא שומע טוב.

קניתי את הפיקולו כי אהבתי את איך שנשמעו, אתה לא אהבת? יופי לך, אבל משום מה נפגעת שקניתי אותו בלי "אישור" ממך.

לא המלצתי בחיים על רכיב שלא שמעתי, בחיים, וכן מור שמעתי איזה מערכת או שנים שלא במפגשים, ואני יודע טוב מאד שאנשים קונים לפי המלצות, אני עומד מאחורי ההמלצות שלי, ותמיד מדגיש שהם דעתי בלבד.

אני לא יודע מה עובר עלייך, היה אכפת לי, עכשיו כבר לא.

ליביו חבל שנכנסת לשרשור הזה כי תכף תקבל אש גם אתה.

SCANSPEAK

פורסם

גם אתה ממשיך לשקר? Lrx4.1 שמעת כשהמלצת פה למישהו?

את הסאנדאון גם שמעת לפני שהמלצת לדני? בוא ותגיד את האמת שאחרי שהמלצת לו דיברת איתי ושאלת אותי מה עדיף הסאנדאון או ההרץ ואתה מתפדח שהמלצת לו בלי לדעת ומקווה שצדקת?

חלאס.

לא נפגעתי שקנית ״בלי האישור שלי״ עצבן אותי שקבעת שאני התאכזבתי רק אחרי שקניתי את ה99, והבאתי לך שרשורים שנה לפני זה עם הלבטים בקשר אליהם, ולאו דווקא בגללם, חיפשתי כל כיוון אחר לפני ששפטתי אותם, הגברה/hu, אז תפסיק גם אתה לשנות את הדברים כרצונך, תהיה גבר ותודה.

ואם אהבת כלכך אז גם תודה שאתה אומר בכל הזדמנות שאתה מאוכזב מהתוצאה, העיקר שאהבת כששמעת.

שבוע טוב פעם 3

פורסם

לא פספסתי כלום ואני לא בא להסביר את יוני. אני אומר בצורהחד משמעית שזה השפיע ישירות על תרבות הדיון של כל החברים בה.

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...