Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , לאחרונה שמתי לב שהאותיות ליד ידית ההילוכים אינן דולקות יותר , בעבר היו דולקות ברגע שמדליקים את

התאורה של הרכב. אם מישהי מכיר היכן נמצא הנורה ואיך מחליפים את זה ?

תודה לעוזרים . (חוץ מזה התאורה עובדת סבבה , אגב הרכב שנת 02 )

פורסם

אוקיי . יש למישהו מושג אז איך אני מסדר את זה ?

אני לא מדבר על הלוח שעונים אלא על תאורה שדולקת צמוד לידית הילוכים

פורסם

אין תאורה שקשורה להילוכים ליד הידית בדגם הזה. אולי על הלחצנים של הספורט שלג והילוך ראשון.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

יש שם שתי נורות אלקטרוניות מתחת לסימונים;יש צורך לפרק סביבת הידית הילוכים אלמנת שתיצור גישה להחליף את הנורות של התאורה.

פורסם

נראלי שיש תאורה ליד הידית.

אני לא זוכר בדיוק כי כבר שנה שאין לי את ה406.

כל אופן, תבדוק וזהו.

צריך לפרק שם את הפאנל מסביב לידית הילוכים, ולראות אם יש מקום למנורה.

תיזהר אם יש לך שם את התריס למניעת לכלוך. (לא פירקתי בחיים את הפאנל הזה לבד, אבל נראלי שהתריס שם מפריע).

לגבי הכפתורים של S וכל זה, אני בטוח שיש להם, לPRND123 לא זוכר בוודאות.

פורסם

כמו כל פאנל.

תחפש מאיפה אפשר לפתוח אותו, ותנסה, כמובן תעבוד לאט לאט שלא תשבור כלום.

תנסה בהתחלה לפרק את הכפתורים (S שלג 1), תוציא אותם מהקונקטור, ותראה אולי בסביבה שלהם יש רמז לשלב הבא של הפירוק.

• תוכן חדש...