Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חור בבלוק מנוע. פיז'ו 306 1.4 95'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב פיג'ו 306 שנה 95 ידני 1.4 XN

יש בבלוק מנוע חור והתפתחה באיזור קורוזייה, לפי דעתי החור לא גדול כי אין נזילה משמעותית..

קיבלתי הצעה ממוסך לנסות חומר מיוחד ששופכים לרדיאטור כשהרכב קר ואז מניעים ל-10 דק' והחור אמור להיסתם.(לפי דעתי זה סדק קטן)

ואם כבר אני פתחתי אשכול אז עוד שני שאלות קטנות..אם יש רעשים של חריכת ברזל בהילוך 1 וקצת ב-2 וכאשר אני בולם עם הילוך יש את אותו ראש אז אני צריך להחליף גיר?

והשאלה השנייה איזה שמן צריך לרכב הנ"ל(כתוב למעלה)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כדאי לא לנסות את הטיפול ולהחליף מנוע, עלות מנוע KDX הזרקה חד נקודתית לרכב זה הנה זעומה.

פנה לאורן שירותי רכב שהנו חבר הפורום לייעוץ נוסף.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
כדאי לא לנסות את הטיפול ולהחליף מנוע, עלות מנוע KDX הזרקה חד נקודתית לרכב זה הנה זעומה.

פנה לאורן שירותי רכב שהנו חבר הפורום לייעוץ נוסף.

עמוס צודק , הנסיון לא יצליח , להפך זה רק יסתום לך את הרדיאטור. גם במוסך אמ הדרך תקבל עצות טובות,

אתה מוזמן אלינו לבדיקה ללא התחיבות וללא תשלום.

פורסם

למה לא לנסות פיתרון זול מאוד שאולי יפתור את הבעייה ? מה הוא כבר מסכן פה ? מנוע שבין כה אתה מציע לו להחליף ?

משהוא נוסף - אם החור הוא בבלוק אלומיניום בדופן החיצונית , אתה יכול לנסות איפוקסי - יש איפוקסי מתכתי (משהו כזה) שלשים אותו כמו פלסטלינה ומדביקים אל החור (כמובן לאחר שנקית היטב את האיזור) החומר מתקשה חזק מאוד . עשיתי את זה לפני כמה שנים במצב דומה במנוע של האופנוע והחזיק המון זמן !

מצאתי גם את האיפוקסי הזה - אבל אין לי ניסיון איתו .

פורסם

אקמול לא גורם לחולה סרטן להחלים, האפוקסי לא יעזור באמת, הבנאדם יימצא את עצמו באמצע כביש מהיר עם בלוק סדוק, ידיים שרופות מכוויות של מנוע חם ואפוקסי שנמס כי הוא לא סותם את החור.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
יכול להיות שהנזילה זה מאחד הפקקים ?

ראה דוגמה

לא זה לא ככה אין לי 20 הודעת אז אני לא יכול לפרסם תמונה.

יש לך אימייל אולי אני ישלח לך?

ולגבי האפוקסי גם אני שמעתי על זה אבל המוסך שהמליץ לי על החומר לא המליץ על אופוקסי הוא אמר שרוב הסיכיים שהוא לא יחזיק הרבה האופקסי

וחברה אולי גם תיתנו כמה תגובות על השאלות הנוספות ששאלתי זה גם חשוב לי.

נ.ב

תודה רבה על התגובות שלכם :]

פורסם
לא זה לא ככה אין לי 20 הודעת אז אני לא יכול לפרסם תמונה.

אתה יכול. אין הגבלת צירוף תמונות באתר.

בממשק כתיבת הודעה יש למטה כפתור "נהל קבצים מצורפים".

תקטין את התמונות לגודל 350K ותעלה דרך הכפתור הזה.

ההגבלה שיש היא על צירוף לינקים לאתרים חיצונים.

פורסם

אני ממליץ על דני מנועים ביפו, באמ הדרך נתנו לי הצעה למנוע בכמה אלפי שקלים יותר.

אבל בכל זאת גש לאורן שירותי דרך והוא יעזור לך .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

• תוכן חדש...