Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות יפות !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער אבל זה יצא לי מלמטה למעלה

יש לי עוד תמונות אז אם אהבתם תגידו אני יעלה עוד

כמו כן יש לי הצעה קטנה למנהלים למה לא תפתחו ת'רד(דביק) אחד שיש בו רק תמונות של רכבי הפורום ועוד אחד של תמונות מיוחדות כל מיני קיטים ושיפורים למיהם

זה יכול להיות נחמד

154.jpg

123.jpg

037.jpg

016.jpg

070.jpg

015.jpg

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

תמונות נחמדות... גם לי יש טונות כאלה... אני אוהב לאסוף דברים :lol:

לגבי הפורום, לא נראה לי זה טוב, כי התמונות שאתה מציג פה, אלה תמונות מאתר מסויים (ויש המון כאלה) ולא לכולם לפי דעתי יש קו מהיר עדיין. אז תאר לך, בן אדם עם קו רגיל נכנס ללינק כזה בפורום... נראה לי שהוא ישב הרבה זמן מול המחשב :)

---------------------------------------

פורסם

אתה צודק בזה שמסכנים בעלי האינטרנט הרגיל

אבל אפשר לעשות ת'רד אחד לבעלי האינטרנט המהיר

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם
מה

זה אימפרצה coupe בתמונות למעלה ?

ככה זה נראה...

יש גם קופה

פורסם

אני יודע שיש דגם קופה של האימפרזה שלא הגיע לארץ (rs) אם אני לא טועה

אבל התמונה של האימפרזה למעלה מזכירה יותר את ה-WAGON למרות שלא נראה

החלון צידי אחורי

אני מוסיף שתי תמונות להמחשה

229248_16_full.jpg

197315_10_full.jpg

• תוכן חדש...