Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בביקורי במוסך לטיפול תקופתי, נאמר לי שעליי להחליף את הברקסים+צלחות- קדמיים ואחוריים- מצבם לא טוב, עלות של כל זה יהיה 1300 ש"ח סה"כ (600+700), רציתי לדעת האם האם המחיר סביר ובנוסף מה לשים דגש (יצרנים של החלקים? משהו במחיר סביר אבל לא זבל? )

מצורפות תמונות של הברקסים,

בנוסף הרדיאטור דורש גם כן החלפה בעלות של 650 ש"ח (מאבד מים מהאזור המתכתי שמתחת לפקק )

אשמח לשמוע המלצות ודעות

פורסם
זהו מחיר זול,כנראה צלחות סיניות ורפידות מאיכות בינונית.

אורן

צלחות סיניות זה מוצר בסדר? כלומר שלא יעשה לי בעיות או יגמר אחרי חודשיים וידרוש החלפה ובסוף יצא יותר יקר בהחלפה כפולה

פורסם

נו בחייאת כמה עולות כבר צלחות ורפידות איכותיות, חפש מוסך שיעשה לך את העבודה ולך תקנה בצנטרל יצחק שדה רפידות של ATE וצלחות של BRECO.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
נו בחייאת כמה עולות כבר צלחות ורפידות איכותיות, חפש מוסך שיעשה לך את העבודה ולך תקנה בצנטרל יצחק שדה רפידות של ATE וצלחות של BRECO.

זאת בדיוק השאלה- כמה צריכים לעלות חלקים איכותיים פלוס עבודה, לא זבל שיאכיל אותי מרור מצד אחד ומצד שני סחורה תחליפית איכותית מספיק אפילו אם אין לה פלומבה של היצרן ולכן לא תשחט לי את הכיס?

פורסם

רפידות קדמיות 350 ש"ח

רפידות אחוריות 250 ש"ח

תוצרת ATE, LUCAS, REMSA, FERODO

צלחות קדמיות 400 ש"ח

צלחות אחוריות 300 ש"ח

שתיהן תוצרת BRECO או LUCAS

2 בקבוקי נוזל בלמים 40 ש"ח

עבודה 500 ש"ח

סה"כ 1800 ש"ח לכל הארבעה כולל צלחות ורפידות ועבודה.

רדיאטור פנה לאבי פרטס ברחוב אימבר 12 בפ"ת יש לו סחורה איכותית ומחירים מצוינים. לא משנה מה אל תשים זבל סיני.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מחירים יקרים לרפידות.

ATE לפוקוס עולים 270 בערך.

לקורולה חבר שלי קנה לאחרונה REMSA ב-170, והיה FERODO ב-120 (קדמיות).

לי היה ניסיון טוב עם REMSA אז המלצתי לו עליהם (למרות שיתכן שגם הפרודו טובות, אבל לא ניסיתי).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...