Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב ממישהו פרטי שטען שהרכב לא עבר תאונות.

יש לי הקלטה טלפונית שלו אומר את זה.

אך לאחר הקניה ובדיקה במוסך המורשה התברר שהרכב עבר כמה תאונות חזית ואחורנית בזמן הקצר שלו על הכביש.

האם אפשר לעשות משהו בנידון ? לתבוע על מכירת דבר במרמה ?

אגב, עשיתי בדיקה כנראה שהיא לא הייתה מקיפה מספיק.

פורסם

לתבוע את המוכר-לא.

לתבוע את מכון הבדיקה-כן.

מה זאת אומרת לא מספיק מקיפה? כשאנחנו קנינו רכב בפעם האחרונה הבדיקה הראתה אפילו על פגוש שנצבע וגריל שהוחלף,כלומר הבדיקה הייתה צריכה להראות את הדברים האלה אצלך גם אם אין פגיעה בשלדה.

כנראה שהמכון בדיקה שיתף פעולה עם המוכר והעלימו עין מהדברים האלה.

מה היה כתוב תחת הכותרת "מרכב ושילדה"?

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

מכון הבדיקה זה חבר שלי עם מוסך, פשוט הרכב חדש עם 7K אז כנראה שלא הרגשנו שצריך לבדוק יותר מידי לעומק.

מה ניתן לעשות עם המוכר ? מזה תקנה 309 שיש לרכב שלא ידעתי עליה ?

פורסם

צר לי לבסר לך זאת - אכלת אותה!

לא בדקת במכון בדיקות מסודר, אין לך תיעוד רשום של ממצאי הבדיקה. אין מי שישא באחריות. הבן אדם אמנם שיקר, שלא בתום לב, אבל קבילות ההקלטה שלך יכולה להיות בעייתית. תוסיף לכך שבטח עברו למעלה משבועיים ממועד ביצוע העיסקה (לא יודע לגבי חלות החוק במקרה של רכישת רכב), אבל כבר אין עם מי לדבר. מה גם שראית מה אתה קונה ובדקת היכן שרצית. בשלב הזה, מבחינת בית המשפט, יכולת לעשות את התאונות גם אחרי הרכישה.

תיאור הרכב משום מה הזכיר לי את זה -

images?q=tbn:ANd9GcRdl5l2x80Oq00rWaPCKEyrxUaShYlPANKvAfMRrfYNsG3sOW3v

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

על התאונות יש לי רישום מהמוסך המורשה בזמן שהרכב היה בבעלות המוכר !

כלומר רשום שם על התאונות ועל מה שהוחלף ומה שלא. אני כן חושב שיש לי קייס ?

אני לא יודע עד כמה אכלתי אותה אבל בכל מקרה הרכב במצב טוב כרגע, נסעתי איתו נסיעה ארוכה ושילמתי 10K פחות ממחירון.

בבדיקה לא מצאו פגיעות בשסי, רשום שהוחלף ציר אחורי שבור ותיקוני פח וצבע בעיקר בתאונות.

אגב, עברו רק יומיים.

פורסם

אם השלדה של האוטו לא נפגעה, והקוסמטיקה תוקנה כראוי, אז מה אכפת לך בעצם?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

המוכרת הייתה סבתא מבוגרת מאוד כנראה שהתאונות היו על 20 קמ"ש אז אין פגיעה משמעותית.

מה שכן יש פגיעה שלא תוקנה שזה בסביבות ה1000 שקל. כלומר נמצאה בבדיקה אך הסבתא לא תיקנה.

מה שמרגיז אותי זה איך סבתא בת 83 ככה שיקרה לי, מאוד הופתעתי לראות שהיו איזה חמש תאונות בכל כיוון ברכב,

אומנם תאונות קלות אך שלא סופר לי עליהן. אני מקווה שהיא מאמינה בגיהנום כי היא לא רחוקה מלהגיע לשם.

הרכב במסגרת אחריות יצרן, מה אני יכול לשאוב מהמוסך בחינם ?

פורסם

סלחו לי על התמימות אבל אם הרכב חדש,עבר תאונה ותוקן במוסך מסודר(רוב הסיכויים שאם זו זקנה אז בוודאי במרכזי) אז בוודאי יש רישום ותיעוד לכל התיקונים כך שאם נפגשים בבית משפט אי אפשר להתכחש לחתימות שניתנו בעת הוצאת הרכב לאחר התיקון.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אני לא מבין...

עשית טעות והתסכמת על "חבר" שיבדוק לך רכב.

החבר הזה חיפף בבדיקה שעשה, ועכשיו אתה מגלה שהרכב עבר כמה תאונות קטנות.

תכלס נדפקת, אין מה לעשות ולא תוכל לשונרר כלום מהחברה כי אין אחריות על תאונות.

תתקן את מה שיש ואל תאכל את הלב יותר מידי, פעם הבאה תלמד לא לסמוך על אף אחד לא סבא, סבתא וגם לא משיח.

תתחדש וסע בדרכים טובות

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אז בוא אני אסביר לך את ההיגיון של המוכרת.

מבחינתה הרכב עבר "כמה דפיקות בחניה" ולא "תאונה".

החלטת לוותר על בדיקה (על בדיקה מכאנית גם אני הייתי מוותר אבל על בדיקת תאונות - לא), ופיספסת דברים.

קיבלת שיעור לחיים, לדעתי די בזול.

יש אנשים שקיבלו את השיעור הזה על רכב שעבר "קצת יותר" מדפיקות חניה, לא חסר סיפורי אימה על רכבים שמחוברים מ2 מכוניות שונות, עיתונים ישנים במקום כריות אוויר שנפתחו וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האם הרכב יד1? האם המוכרת הייתה אמורה לדעת בוודאות על התאונות?

הפירוש לשאלה'האם הרכב עבר תאונה' משתנה מאדם לאדם. יש כאלו שיגדירו תאונה רק אם הרכב התנגש חזיתית ברכב אחר ומעך חצי מהמכסה מנוע, ויש כאלו שיגדירו תאונה אם הם יצאו מחנייה ברוורס ושפשפו את המדרכה.

ההגדרה ה'יבשה' לתאונה שמחייבת גילוי נאות היא מצב שבו יש נזק בטיחותי (שלדה) או רכיבים שנגרמו להם נזק מתמשך.

אם הוחלף פגוש או צבעו את הטמבון, אין בעיקרון שום בעיה.

פורסם

אם זה רק פחחות אז לדעתי היא עשתה את זה בתום לב פשוט שיפשופי חניה של זקנים.

אבל אם זה שילדה אז לדעתי זה לא תום לב והייתי מנסה לתבוע.

פורסם

לא הייתי מנסה לתבוע מסיבה נוספת - לטענתך אין פגיעות שלדה ואני מניח שירידת הערך על תיקוני הפח לא גדולה. את הרכב רכשת ב-10K ש"ח מתחת למחירון (וחסכת על בדיקה, דפקת המערכת ממש :lol: ).

אני יוצא בניחוש פרוע ש-10K ש"ח הם יותר מ-10% מעלות הרכב, שזה בסבירות גבוהה מספיק כדי לחסות על ירידת הערך, אם יש...

תתחדש!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...