Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר לפני חודש החלטתי לעשות דיטיילינג והזמנתי כמה מוצרים כמו כפפה , מטליות , שמפו , ווקס , פדים לווקס , מלטש פנסים , פלסטלינה.

אני רוצה להתייעץ לגבי מצב הרכב שלי האם יש סיכוי כל שהוא להציל אותו?

http://postimg.org/image/vc5mh9man/

http://postimg.org/image/vscoqggn5/

http://postimg.org/image/621t75jdj/

http://postimg.org/image/tuorjg6xr/

ד.א הלכתי לכמה מקומות של פחחות וצבע לגבי יעוץ של צביעה כללית של הרכב הם טוענים שאיני צריך לעשות צביעה..

אז מה אתם אומרים?

פורסם

מי אתה ? מה אתה ?

אתה יודע איך לעשות את כל הדברים האלה ? יש לך ניסיון ? ספר קצת על עצמך, למה אתה מצפה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מי אתה ? מה אתה ?

אתה יודע איך לעשות את כל הדברים האלה ? יש לך ניסיון ? ספר קצת על עצמך, למה אתה מצפה ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=482448

אני מבין את " מי אתה" אבל "מה אתה"?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
מי אתה ? מה אתה ?

קראתי הרבה בפורום הזה ולמדתי כמה דברים , לא אין לי ניסיון אני רוצה לשפר את מצב הרכב שלי אך לא יודע איך לעשות זאת כדי שבאמת תהיה תוצאה טובה ובלי ביזבוז של סכום גדול , ואני מצפה שהרכב יראה כאילו הצבע חדש.. אם זה אפשרי

quote=Kenworth;3929742]

אני מבין את " מי אתה" אבל "מה אתה"?

נכון שפירסמתי כבר אשכול כזה , הבנתי שאתה מפנה אותי לפחח שיקח ממני אלפי שקלים כדי לתקן את הצבע.

אם תוכל לפרט יותר על קניית צבע מתאים ולאיפה אני יכול למצוא את הבנאדם המתאים שיתקן לי את זה לא באלפיי שקלים אשמח.

לפי התמונות זה נראה פגיעות שטחיות. ניסית פוליש יסודי?

לא , לא ניסיתי פוליש .. אני רוצה לדעת האם פוליש (ידני) יעלים את הסריטות או הקילופים הנקודתיים האלה? כי זה ניראה כאילו זה הגיע עד הפח.. הם בצבע צהוב / כתוב כזה.

פורסם

או עכשיו אפשר להתחיל.

תתחיל מההתחלה, בלשטוף את האוטו, אולי יהיה לכלוכים שירדו (למשל אם השתפשפת בעמוד לבן סביר להניח שהוא ישאיר חלק מהצבע על האוטו וזה יראה רע מאוד, אחרי שטיפה קלה בעזרת מים חמים המצב יהיה טוב יותר), אחרי זה תוכל להמשיך. (בתמונות ששמת פה המצב לא נראה טוב במיוחד אבל אפשר לשפר את המצב).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נכון שפירסמתי כבר אשכול כזה , הבנתי שאתה מפנה אותי לפחח שיקח ממני אלפי שקלים כדי לתקן את הצבע.

אם תוכל לפרט יותר על קניית צבע מתאים ולאיפה אני יכול למצוא את הבנאדם המתאים שיתקן לי את זה לא באלפיי שקלים אשמח.

ציטוט של מה שאמרתי לך בהודעה הקודמת

"אפשר לסדר את זה אצל פחח מקצועי, או דיטיילר שיוריד את רוב הסימנים ויצבע בעזרת צבע שאתה תקנה מראש על פי קוד שמתאים לרכבך.

לפי דברייך כל הרכב נראה ככה ולכן לא הייתי ממליץ לך לנסות לטפל בו לבדך.

למרות שסבלנות רבה, קצת חומרים כמו פלסטלינה, גלייז ופוליש ידני בהחלט ישפרו את המצב הכללי." (לבד)

אני לא פחח וגם אבא שלי לא פחח ואין לי שום אינטרס לשלוח אותך לאדם שיגזול את כספך (מוזר שאתה חושב כך אבל שיהיה)

נתתי לך את כל האופציות הקיימות.

בשורה התחתונה אני מציע לך את האופציות הבאות

- שטיפה יסודית של כל הרכב

- פלסטלינה רק באזורים ה"נגועים" בטוח שחלק מהשפשופים ירדו , שריטות אל תנסה אפילו כי הפלסטלינה לא מיועדת עבורן. הסיבה שאני אומר לא לעשות על כל הרכב היא מכיוון שלאחר שלב כזה שמים ישר חומר הגנה ואתה רחוק משם במצב הנכחי.

- כל מה שלא ירד לפני כן ( נניח 80%-70%) תנסה עם פוליש יסודי ונקודתי.

אלו שלבים ברמת קושי סבירה למישהו ללא ניסיון והם בהכרח ישפרו את המצב, עד כמה הם ישפרו אני לא יודע. אבל זאת התחלה.

אתה יכול לקנות צבע מתאים בטופ קולור. יעקב אלטר עושה טיפולים כאלו והוא איש מקצוע בתחום הדיטיילינג. על מנת להחליט האם זה מתאים לכיס שלך תצטרך ליצור איתו קשר. יש עוד כמה דיטיילרים שזה עיסוקם ותוכל למצוא אותם בגוגל.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

בעוד שבועיים אני במרכז. אם אתה רוצה? תגיע אלי ואתן לך חוות דעת

מה לעשות לאחר שאראה את זה פיזית- אולי ניתן להוריד חלק מזה על ידי פוליש?

כאמור רק אחרי שאראה אוכל לתת לך כיוון מה לעשות. כמובן ללא תשלום-רק עזרה עד כמה שאוכל.

פורסם

האם פוליש ידני יעשה את העבודה? כי אין ברשותי את המכונה שבעזרתה עושים פוליש , אני יכול לקנות משחת פוליש ולמרוח בעזרת הפדים שהזמנתי? ולגבי ההגנה , כמו הציינתי הזמנתי ווקס , אתה אומר שלא צריך בנתיים לספק לרכב הגנה אז לא לשתמש בווקס עדיין?

פורסם
האם פוליש ידני יעשה את העבודה? כי אין ברשותי את המכונה שבעזרתה עושים פוליש , אני יכול לקנות משחת פוליש ולמרוח בעזרת הפדים שהזמנתי? ולגבי ההגנה , כמו הציינתי הזמנתי ווקס , אתה אומר שלא צריך בנתיים לספק לרכב הגנה אז לא לשתמש בווקס עדיין?

הרכב לא צריך שום הגנה במצבו הנכחי. הוא רק צריך שבעל הרכב יזהר בחניות ובזמן פתיחת הדלתות.

תנצל את ההצעה האדיבה של חבר הפורום שהציע לך עזרה ממש כאן מעלי.

פורסם

כשקניתי את הרכב הוא היה במצב הזה , אני מאוד ניזהר בדברים האלה , אך עשיתי טעות שקניתי את הרכב הזה עם הצבע שלו! לא חשבתי על זה בזמן הקנייה ... (היתי עקשן ולחוץ לקניית רכב) יש לך איזה פוליש שעובד טוב ולא יקר שאוכל להזמין? (כמובן לעבודה ידנית) אנסה פוליש עליו! ניראה מה היו התוצעות ואז יחזור אליכם לגבי המשך התהליך.

ויוגב אני מודה מאוד שאתה מוכן לעזור לי אני יבדוק את מצבי אם אני יוכל להגיע עוד שבועיים למרכז (אני מהדרום)

פורסם
כשקניתי את הרכב הוא היה במצב הזה , אני מאוד ניזהר בדברים האלה , אך עשיתי טעות שקניתי את הרכב הזה עם הצבע שלו! לא חשבתי על זה בזמן הקנייה ... (היתי עקשן ולחוץ לקניית רכב) יש לך איזה פוליש שעובד טוב ולא יקר שאוכל להזמין? (כמובן לעבודה ידנית) אנסה פוליש עליו! ניראה מה היו התוצעות ואז יחזור אליכם לגבי המשך התהליך.

ויוגב אני מודה מאוד שאתה מוכן לעזור לי אני יבדוק את מצבי אם אני יוכל להגיע עוד שבועיים למרכז (אני מהדרום)

השם זה עופר ולא יוגב. למרות השם שמופיע בכינוי.

תריץ חיפוש בפורום עם המילה פוליש. לדעתי זה יעזור.

• תוכן חדש...