Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי MX3 שנת 93 מנוע V6 1845

וגם לחבר טוב שלי יש אחת ,

משום מה הרכב שלי יחסית עגלה ביחס אליו

הבדלים שיש ביני לבינו לפי מה ששמנו לב - יש לו פילטר פתוח של סימוטה , האם עוזר במשהו ? אם אני רוצה לשים גם לאן אני הולך במחיר טוב שלא יוריד לי הספק בוודאות או שאפשר פשוט להביא כמו שלו , (אני רוצה משהו שייתן יותר הספק)

יש לו אגזוז זרימה חופשית , לי יש מקורי לדעתי , לו אין ממיר קטליטי ולי יש , האם זה משפיע ?

מה כדאי לעשות כדי לזרז אותה ?

הבנתי שלגבי ממיר קטליתי האוטו הזה עובר טסט בגלל שהוא ישן (מבחינת חוסר בממיר הזה) \

עוד משהו ? תודה מראש

פורסם

פילטר אויר פתוח יתן לך בעיקר טיפה רעש למנוע. אגזוז "זרימה חופשית" אולי יוסיף לך 5 כוח סוס. הורדת הממיר תוסיף כוח סוס אבל גם לא הרבה. אם כבר אתה רוצה פילטר אויר טוב תקנה של K&N אין בוקס ולא פתוח.

פורסם
פילטר אויר פתוח יתן לך בעיקר טיפה רעש למנוע. אגזוז "זרימה חופשית" אולי יוסיף לך 5 כוח סוס. הורדת הממיר תוסיף כוח סוס אבל גם לא הרבה. אם כבר אתה רוצה פילטר אויר טוב תקנה של K&N אין בוקס ולא פתוח.

זה יוסיף לי ? ומה לגבי החיישן אויר ?

מאיפה אפשר לקנות ?

תראה לא הרבה פה ולא הרבה שם , הופך לקצת הרבה לא ?

בכל מקרה אם יש עוד משהו שאפשר לעשות אני ישמח לדעת אני אוהב תרעש של האגזוז הזה שהוא מקורי האם הורדת הממיר תשנה משהו ? תודה מראש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תעשה טובה ואל "תשפר" כלום

תעשה טיפול כמו שצריך, פלאגים שמנים, פילטרים למינהם, ניקוי מצערת, צמיגים במידה הגיונית וגאנטים קלים, כל מה שצריך לחידוש כללי

רק אל תשים עליה זבל כמו פילטר פתוח או אגזוז

מצב הרכבים האלה בארץ עגום, כל פעם שאני רואה אחת (וזה רק במודעות מכירה, ברחוב אני לא נתקל בהן, כי כבר לא נשארו) כואב הלב.

שמור עליה, זה רכב מיוחד ונדיר.

Honda civic EJ6

פורסם

מילא שני הרכבים היו חדשים אך ההבדל ביניהם ככל הנראה לא הפילטר אלה תחזוקה שוטפת של הרכב או פשוט מצב טוב יותר של המנוע שלו או של כמה מרכיבים במנוע שלו

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לרכב שלי מנוע חדש , רדיאטורים חדשים

בעצם רוב האוטו חלקים חדשים ( גם אלה שלא קשורים להאצה וכו')

בכל מקרה אני יוסיף ממיר קטליטי ויתקין קוויק שיפט

נראה מה יהיה

פורסם
לרכב שלי מנוע חדש , רדיאטורים חדשים

בעצם רוב האוטו חלקים חדשים ( גם אלה שלא קשורים להאצה וכו')

בכל מקרה אני יוסיף ממיר קטליטי ויתקין קוויק שיפט

נראה מה יהיה

איך הוספת ממיר קטליטי והתקנת קוויק שיפט תעשה אותך יותר מהיר?

תקרא קצת בנושא לפני שאתה זורק סתם כסף, חבל.:arrow:

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

לא הפילטר עושה את חברך מהיר יותר תהיה בטוח. אולי רכבו של חברך מטופל בצורה טובה יותר? אולי אתה מחליף הילוכים מוקדם מדיי או מאוחר מדיי? יכולות להיות המון סיבות. הכסף שתשפוך על האגזוזים והפלטרים יהיה מיותר לפני שתהיה בטוח שרכבך תקין לגמריי ואתה שולט בו בצורה מירבית.

פורסם

ג'אנטים קלים, ולא בגודל מוגזם, חברת צמיגים מוכרת, לא לפרפר, ואולי לבדוק אופציה של תוכנת ניהול מנוע אם קיימת לרכב.

יוסיף לך כמה סוסים ומעט גם במומנט.

יותר מזה, לא חושב שיש מה לעשות כל עוד הרכב אטמוספרי

פורסם

יכול להיות שיש הבדלים בן התחנות דלק שאתם ממלאים .תמלאו באותה תחנה , ואפילו תתחלפו ברכבים יכול להיות שהוא נהג טוב יותר .

פורסם

אני ישבתי אצלו באוטו כמה פעמים ראיתי בדיוק מתי הוא מעביר הילוך ואיך , הוא ממלא בתחנת "דלק" ואצלי זה משתנה בין פז לדלק

לגבי הקוויק שיפט , ביחס אליו באוטו שלי לוקח הרבה יותר זמן להעביר הילוך בגלל המרחק בין המיקומים ,

האוטו שלי עבר יישור קו אפילו יותר ממקיף ונבדק כל שבוע ,אה ו... אותם גאנטים חחח

• תוכן חדש...