Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

לאחרונה הקורולה הותיקה שלי התחילה להשמיע רעש של מעיין חריקה\כיווץ של קפיץ בחלק שמאל של הרכב ובכל מני מקרים.

במוסך אחד נמסר לי שאין שום תקלה אולי זה הבולם.

במוסך מורשה של טויוטה נמססר לי שעלי להחליף בשלב ראשון את התושבות מנוע שקרועות לפני שיבדקו אצ מקור הרעש.

חבר שעובד במוסך (אינו מוסכניק מקצועי) בדק את הרכב וזיהה חופש בגלגל השמאלי. הוא החליף לי תפוח בולג'ן החופש נעלם אך הרעש עדיין קיים.

את הרעש אני חובה (חווה)במקרים הבאים:

במעבר בין דרייב לרוורס בדרך כלל נשמעת מכה קלה.

בהילוך סרק הרכב קצת רועד.

למיטב הבנתי סימנים אלו מעדים אכן על תשובות מנוע.

למרות האמור

הרעש של החריקה\כיווץ קפיץ נשמע חזק בעת מתן גז וברס במהירות אפסית . רעש זה מורגש ונשמע מתחתית הרכב (איפה שרגל שמאל שלי מונחת על רצפה הרכב).

בכביש משובש נשמע רעש יחסית חלש.

במהירויות גבוהות 80-100 שאני עוזב את הגז או נותן לחיצה על הגז נשמעת מכה קלה מכייון המנוע.

אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני מוציא אלפי שקלים על תיקון בלי שנמסר לי מה מקור הבעיה במוסך.

• תוכן חדש...