Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

X Volts Preout

RADI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כל קריאה של כל הדיונים והנושאים שמצאתי בנושא אני חושב שהבנתי את זה: מספר הוולטים ביציאות של הרדיודיסק לא משפיע על איכות הצליל בכלל! הדבר היחיד שהוא קובע זה כמה "יתאמץ" המגבר להגביר את האות שהוא מקבל.

אז למה לאנשים כל כך חשוב מספר הוולטס פריאאוט ברדיודיסק שלהם וחלקם מחליפים אותו רק בגלל הדבר הספציפי הזה?

פורסם

בכלל לא, המגבר לא יתאמץ יותר או פחות, אם תגיע לתוצאה שווה ביציאות שלך, המגבר יתאמץ אותו הדבר,

אולי הבורר של הגיין, "יתאמץ" , מה שלא באמת מאמץ שום דבר.. זה בסך הכל כיוונון פשוט...

ועם כל הכבוד, רוב האנשים לא באמת יודעים מה הפירוש של זה, ואולי באמת מאמינים שהסאונד יהיה יותר איכותי

בכל אופן, מה שכן נכון, שיש לו פוטנציאל לדחות רעשים, ככול שהאות חזקה יותר

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

1.כי לפעמים הפרה אאוט חלש מידי והמגבר לא מגיע להספיק שאליהם הוא יכול להגיע גם אם הגיין פתוח לגמרי.

2.ככל שהגיין פתוח יותר ככה יש יותר סיכוי שיהיו גם רעשים בנוסף למוזיקה.

3.לא ניראה לי שזה קשור למאמץ של המגבר,אבל אם כן אז כנראה כדי שיאריך ימים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

1 אתה כניראה מדבר על מוצר מאוד זול, רוב המוצרים שאני מכיר, אכן יכולים לנצל כל הגברה עד הסוף.

2. גם פה כניראה מדובר הגברה זולה.

3. המגבר לא מתאמץ יותר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

1.קנווד 2023 ופיוניר 7450 זה זול?כי שתיהם מוציאים 2 וולט ולפי מה שראיתי שתיהם לא מספיקים בשביל להוציא את כל מה שהמגבר יודע לתת גם במצב שהוא פתוח עד הסוף מנסיון אצלי ברכב כמובן,כי שהיה מותקן אצלי ה8500 (ז"ל) אז המגבר היה פתוח בערך חצי והיה נותן יותר ממה שבקודמים היה פתוח עד הסוף.

פורסם
בכלל לא, המגבר לא יתאמץ יותר או פחות, אם תגיע לתוצאה שווה ביציאות שלך, המגבר יתאמץ אותו הדבר,

אולי הבורר של הגיין, "יתאמץ" , מה שלא באמת מאמץ שום דבר.. זה בסך הכל כיוונון פשוט...

ועם כל הכבוד, רוב האנשים לא באמת יודעים מה הפירוש של זה, ואולי באמת מאמינים שהסאונד יהיה יותר איכותי

ומסתבר שגם אתה לא כל כך יודע למה עדיף להשתמש עם PREOUT גבוהה...

השימוש הוא לצורך מניעת גל רוכב(עד כמה שאפשר) בעיקר וגם לנצל את כל יכולות המגבר ללא מאמץ של רכיבים אחרים שלא קשורים להגברה הסופית.

עופר

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

יש לי קנווד 2020, והוא מנצל טוב מאוד 3 הגברות שיש לי ברכב.. ואכן הוא 2 וולט.

כניראה ההגברה שאתה משתמש בה, מתוכננת בצורה לקוייה, או שאתה מנסה להכניס אותה לקליפינג מאוד גדול..

בנתיים רוב הפאנלים השולטים בשוק, הם 2 וולט, ומן הסתם, המגברים מותאמים על פייהם.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אתה פשוט נהנה להתווכח על כל תגובה שרצה פה או שזה בא לך בטבעיות?

אתה מוזמן לבוא לשמוע אצלי ברכב איך יהיה הבדל בתוצאה הסופית.

מה שאני יכול להגיד לטובת העמדה שלך שבכיוון מסויים זה אכן מספיק,אבל אצלי למשל זה לא הספיק וזה לא משהו שאני יכול להסביר במילים אתה פשוט צריך לשמוע את ההבדל.

רוצה דוגמא?קבל.

ברכב של אחי היה מותקן ה301X בגישור על הקומפוננט של סרווין ווגה 50RMS (זמני),הגיין היה פתוח עד הסוף וזה לא הספיק לרמקולים,והכיוון היה מצויין,שיניתי את הכיוון והוא הספיק.

לעומת זאת ברכב שלי התקנתי את ה301X על ההייבריד בגישור גם כן,ובכל כיוון לא היה צריך לפתוח את הגיין יותר מהחצי כדי להזיז אותם כמו שצריך,כולל העתקת הכיוון שהיה ברכב של אחי רק לצורך השוואה.

פורסם
ומסתבר שגם אתה לא כל כך יודע למה עדיף להשתמש עם PREOUT גבוהה...

השימוש הוא לצורך מניעת גל רוכב(עד כמה שאפשר) בעיקר וגם לנצל את כל יכולות המגבר ללא מאמץ של רכיבים אחרים שלא קשורים להגברה הסופית.

עופר

כמו שאמרתי, פוטנציאל בשביל לדחות רעשים, משמע, "גל רוכב"... תודה על התיקון.

"מאמץ של רכיבים אחרים" אני לא יודע, לא היתי קורא לזה ככה, למה כן היית קורא מאמץ של רכיבים אחרים ?

ניאו , להתווכח ? אתה מטעה אנשים

אנשים יבואו ויגידו שה2 וולט שלהם לא מספיק בשביל ההגברות שלהם , ויתחילו לחפש רק פאנלים עם פריאוט חזק, מה שאין ממש קשר בינו לבין הניצול של המגברים

כניראה הפוטנציומטר של הרוקפורד301 עלוב, ומותאום לניצול מקסימלי רק על ידי סיגנל גבוהה מהנורמל.

אין זה אומר ש2 וולט לא מספיקים בשביל הגברות סטנדרטיות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיק מיק, אין לך מושג על מה אתה מדבר.

כמו שאמר עופר לגבי הגל הרוכב וצודק נאו, זה מאד מאד משפיע על הדינמיות של המערכת.

וזו הסיבה שאני לקחתי את ה740 ולא אחר, זול יותר.

אולי לא התנסית עם מכשיר 4 וולט?

כי לכשתתנסה, תדבר אחרת...

גם אצלי ברכב הייתה אותה התופעה כפי שמתאר נאו, (שגנבו לי) והתקנתי מכשיר פיוניר

אחר, עם 2.2V .

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי אחי, יותר מובן מזה שום תימני לא יכול להיות,

וכל התנסות שלך ושל ניאו בנושא של חוסר ניצול, לא הגיוני ולא ראילי, כניראה מיקרים פרטניים

כי אם זה אכן היה המצב, חצי מהאנשים שבאים לפה היו מספרים לנו עד כמה הם מתבעסים שהגיין של המגברים שלהם עד הסוף, ולא שומעים משהו..

מ-ה ש-ל-א ק-ו-ר-ה

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
שלומי אחי, יותר מובן מזה שום תימני לא יכול להיות,

וכל התנסות שלך ושל ניאו בנושא של חוסר ניצול, לא הגיוני ולא ראילי, כניראה מיקרים פרטניים

כי אם זה אכן היה המצב, חצי מהאנשים שבאים לפה היו מספרים לנו עד כמה הם מתבעסים שהגיין של המגברים שלהם עד הסוף, ולא שומעים משהו..

מ-ה ש-ל-א ק-ו-ר-ה

נכון מאד !!

אך רוב האנשים וכמוך כרובם, אינם מכירים את הפוטנציאל שיש למגברים שלהם,

וזאת, שהם לעולם לא שמעו אותם עם מכשיר 4 וולט !!

וכך, איך תכיר משהו אם בכלל אינך יודע מהו??

תתחיל לחסוך אחי.. אתה קונה מכשיר עם 4 וולט באחריות...

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי אחי, עם כל הכבוד אתה יודע שאני חולה עליך, אבל אין שום הגיון במה שאתה אומר

אני לא צריך להתנסות בפרארי 355, אם סובארו אימפרזה 1600, מספיקה לי.

כי אני יודע מה "מספיק" אני יודע איפה הרף, אותו דבר עם הסיגנל

אני יודע שהרף הוא מאוד נמוך, משום שהגיין לא צריך להגיע למקסימום.

לכן אני לא צריך סיגנל של 200 וולט, בשביל לדעת שההגברה שלי אכן מנוצלת.

ורק בשביל הויכוח, השגתי מידע קצת יותר רלוונטי,

RC טוען שאפילו עם חצי וולט, אפשר לנצל את ההגברות עד הסוף

אז כל מי שטוען אחרת, שיבוא ויתווכח איתו, כי מבחינתי זה ממש מיותר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
ורק בשביל הויכוח, השגתי מידע קצת יותר רלוונטי,

RC טוען שאפילו עם חצי וולט, אפשר לנצל את ההגברות עד הסוף

אז כל מי שטוען אחרת, שיבוא ויתווכח איתו, כי מבחינתי זה ממש מיותר.

אפשרי?---כן!

השאלה איך?

גם פיאט 127 שנת 76 מגיעה למהירות 110,השאלה הנשאלת האם אתה מוכן לנסוע איתה לנצח????ולמה לקנות רכב בעשרות אלפי שקלים כאשר אתה יכול להגיע לאותה תוצאה ב-500 שקל?

עופר

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

קיקר, אני בטוח שאני לא צריך לספר לך שאתה לא רוכש מכונית רק בגלל המהירות הסופית אליה היא מגיעה,

יש נוחות, יש אפליקציות, יש אלף ואחת סיבות,

לבוא ולהגיד שאתה רוכש מכונית בגלל שהיא מגיעה ל110 קמש,

זה כמו להגיד אני רוכש פאנל בגלל שהפריאמפ שלו זה 4 וולט,

שני הנתונים לא משנים דבר, כל רכב ישיג את המהירות הזאתי , וכל פאנל ישיג את ההישגים של 4 וולט.

ולכן, מה שאמרתי, כניראה חלק מהאנשים פשוט לא יודעים במה, ואם זה מועיל

כי אם למישהו באמת היה איכפת, הוא היה הולך ומודד את ההתנגדות של הסיגנל שלו, אחרת מה שווה סיגנל של 100 וולט אם ההתנגדות היא 10000 אוהם ?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...