Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחירה חכמה!!

ואל תדאג, כמוני , כמוך וכמו yonisi יש עוד הרבה שלא נמצאה להם התרופה להתמכרות שנקראת רכב אמריקאי

ולכל מי שאומר לרכב אין שוק, אז שלא יהיה לו שוק. ככה נקנה אותם בזול.

הבעיה היחידה באמת....... שאם אני ארצה להחליף את המאליבו שלי- אין לי למה.

נסיעה טובה:-D

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היחידה באמת....... שאם אני ארצה להחליף את המאליבו שלי- אין לי למה.

נסיעה טובה:-D

כן, כל מי התרגל לאמריקאיות נתקע מתישהו עם הקטע הזה, אני בכלל נדפקתי כי אני חייב 6 מקומות (ואני לא מוכן לנהוג במיניבוס! :-P) אז האופציה היחידה שלי זה ביואיק לוצרן :shock:

(או שאולי בסוף נתפשר על Uplander לא עלינו וזהו, אבל צרות לאח"כ נראה לי שאני אשאר עם הספינה לפחות עוד שנתיים-שלוש :))

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לא כל האימפלות עם 6 מושבים, רק דגם ה 3.4L וגם מהן לא כולן אם כי הרוב (לפחות ממה שאני יודע, מדגמי ה 3.4 יש הרבה יותר 6 מושבים מאשר 5).

לגבי כסא תינוק שלילי, לא ייכנס שם. ממה שאני מכיר לפי החוק יכול לשבת במושב הנ"ל רק ילד מגיל 9.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מנסיון בלומינה 6 מקומות אין סיכוי ששני מבוגרים יושבים קדימה. קל וחומר כסא תינוק

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

עד שתשתחרר עוד תשנה את הדעה מאה פעם, שזה יהיה רלוונטי, תשאל שוב.

וכן כולנו אוהבים מכוניות גדולות מפוארות עם כוח ועם מומנט ועם פוזה. מכיר מישהו שבדרישות שלו כתוב "חלש, מסכן, פשוט וזול"?

אני לא.

הכל שאלה של פשרות אפשרויות וצרכים. אם אתה מחוץ לעיר רוב הזמן, אולי שווה לשקול איזה ספינה, תשלם טוב טוב על הדלק, אבל אולי הנוחות בכו"ז טובה יותר, השיוט נעים יותר, הפיצי'פקעס באבזור שמישים יותר (נגיד בקרת שיוט) וכו'.

ואפשר לחשוב, אני 1.82 מ', על 130 ק"ג, ותאמין לי נסעתי באותו יום הלוך/ חזור לרמה"ג עם פיאסטה ויצאתי בחיים, אז לא צריך להגזים עם ה"נשבר לי הגב אחרי 20 דק' ב..."

אם תבלה את רוב עיתותיך בעיר,אתה לא נוסע עם משפחה , ואינך זקוק לתא מטען שיכיל גופות בנוחות, הרי שזה טיפשות לקנות רכב ארוך מאד, עם מנוע של בואינג, שבלי להבין בוודאות לא יהיה זול יותר מסיריון לתחזוקה (שאל את עצמך אם אתה טיפוס של עשה זאת בעצמך, וקניית חלפים באיבי, או שתרוץ למוסך).

אתה בכלל יודע אם תוכל להחזיק רכב? יודע כמה תרויח? אז הרצון לגלגלים ולעצמאות ברור, אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך, ב99% מהמקרים רכב קטן/ קומפקטי תמיד יהיה עדיף בכל ההיבטים על אוניה בשביל בחור צעיר.

לשיקולך.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

וכן כולנו אוהבים מכוניות גדולות מפוארות עם כוח ועם מומנט ועם פוזה. מכיר מישהו שבדרישות שלו כתוב "חלש, מסכן, פשוט וזול"?

אני לא.

*Bitching mode on*

זהו שכאן אתה טועה, לא מדובר בסוג של "פאר" דווקא, מאליבו ואימפלה הן מכוניות אמריקאיות עממיות ביותר, גם במחיר וגם בשימוש, המון אימפלות בארה"ב משמשות בתור ניידות משטרה או מוניות (תסתכל בסרטים רואים אותן בלי סוף) או המכונית העממית והמשעממת של השכן, אם תרצה, מקביל למאזדה 3 בישראל. אז נכון שבארץ אם הייתה חדשה (אין ייבוא מסודר שלה אחרי 2005) היא הייתה עולה בערך 200K, אבל מה לעשות, תודות לאדון יצחק לוי בתור משומשת משנת 2005, אתה קונה אותה בגרושים, וכשאני אומר גרושים אני מתכוון היום מחיר בפועל סביב ה 22-23K, לרכבים שמורים. אז אתה מבין את הבדיחה שאני מספר לעצמי כל הזמן?? מה יש לבן אדם בארץ לקנות איזו פאקינג מאזדה או איזו קופסת שימורים, אם יש לך ב 20K ש"ח רכב משנת 2005, חזק יותר, שקט יותר, מפנק יותר, עם נוחות של הכורסא שלך בבית, שנוסע לא פחות טוב מכל יפנאומטית מהניילונים, ואמין לא פחות מכל יפנית (ואני יכול להעיד ואחי ועוד חבר, ועוד כמה חברים קרובים שמחזיקים אמריקאיות אחת אחרי השנייה, כמעט מכל השנתונים, אלו רכבים אמינים, נקודה). זה רכב כמו טרקטור, שים דלק וסע, תעשה טיפול 15K בזמן וכמו שצריך, תחליף פלאגים פעם ב 100K ושמן גיר פעם ב 90K, והרכב ייסע לך 200 שנה. תבדוק קצת בארה"ב, אנשים שם נוסעים עם הרכבים האלו 300K ו 350K מייל מבלי לפתוח ראש מנוע. אז אני שואל אותך למה? למה לי לקנות מאזדה או טויוטה או הונדה או כל דבר אחר?? אפילו הקוואליר שנחשבת אמריקאית פשוטה, תמצא כאלו 2001 ו 2002 שנראות כמו חדשות, שום קרקושים בנסיעה ושום כלום.

ויש בעיה עם דלק? קודם כל מחוץ לעיר הרכב שלי (שזה מנוע 3400 אפילו יותר ענתיקה משל המאליבו עם טכנולוגיה משנת 2000 ועם גיר 4 הילוכים הכי מפגר שקיים) עושה 1/12, מדוד על הליטר והק"מ. בדקתי בעשרות נסיעות כולל נסיעות ב"ש-אילת הלוך חזור, על 110 עם מזגן שיקפיא לך את הצורה, אוטו עמוס (6 נפשות + מזוודות של חופשה), כל עקיפה על כביש הערבה עם קיק דאון מהיר ל 150, כל זה ו 1/12. מה תגיד?? שמאזדה 3 הייתה צורכת פחות? כמה פחות? הקורולה שהייתה לאבא שלי עשתה באותה נסיעה 1/14 עם 2 אנשים ברכב ומהירות יותר נמוכה באופן כללי, אז כמה לדעתך הייתה לוקחת מאזדה 3?

חוץ מזה שעל מנוע אמריקאי, במיוחד בגדלים האלה אתה יכול לשים מערכת גז בשקט כי הם סובלים את זה טוב, אצלי למשל חודש הבא שנתיים למערכת, מעל 30K ק"מ (שזה לא הרבה בשביל מערכת גז) ובינתיים הכל תקין. יש כאן קוואליר של מישהו שעשתה יותר מ 250K עם מערכת גז בלי שום בעיה. אז מחיר הדלק שאני משלם בפועל היום הוא בערך כמו של סיריון. ומערכת הגז משתלמת כי המכונית עצמה זולה, אפילו בהשוואה לסיריון :roll:

ונכון אין גאדג'טים (עאלק), אין דיבורית מובנית ואין מחשב דרך בכל הדגמים (אצלי למשל אין), ובחלק מהמקרים (שוב למשל אצלי) הקוקפיט מזכיר את שנות ה 90, עם הרדיו עם התאורה הירוקה והמשעממת, ואין שליטה מההגה, ועוד המון דברים חסרים בהשוואה למשפחתית המודרנית, אבל מצד שני אני שואל מה עם הדברים שבאמת עושים את ההבדל?? מה עם בקרת שיוט? חיישני תאורה? מה עם נוחות המושבים??? מושבים חשמליים? מנוע V6 עם המון כוח ורעש טוב כזה כשלוחצים אותו? גיר שאתה לא מרגיש את ההחלפות? הגיהוץ של הכביש? הדלתות, שכל דלת זו דלת? שכל חלון זה חלון וגומייה זה גומייה, רצינית עבה, איכותית? שכל פעם שאתה להתקין משהו ידני או שמחברים לך איזה משהו בהתקנה מקומית, מקללים 30 פעם בגלל שהם בנו הכל כל-כך איכותי ששום דבר לא מתפרק בקלות?? איפה כל זה? בשביל מה, בשביל מאזדה? או איזו דייהטסו?

מה לעשות הסטנדרט בארץ הוא 1600 אוטומט עם נוחות מושבים של שרפרף, העיקר שיהיה אמין ויפני ושישמור על הערך. אז כל אחד עושה מה שבא לו, אני טוען שאמריקאית בת 8 נוסעת יותר טוב, עולה הרבה הרבה יותר זול וזולה יותר לאחזקה (עם מערכת גז שאפשר לכלול במחיר, בגלל המחירון המגוחך) ממשפחתית חדשה או אפילו צעירה משלוש שנים. Sue me :lol:

למרות הגודל והנטייה (הטבעית אני חייב לציין) שלנו לחשוש מרכבים "מרשימים וגדולים", אנשים חושבים שאימפלה או מאליבו זה כמו להחזיק מרצדס או וולוו S80, בגלל הגודל, אז זהו שלא! אלו מכוניות עממיות שבסה"כ בנויות Full-Size (או קצת פחות מזה) זה הכל. שום קשר למכלולים היקרים לאחזקה (שאם הולך לך אתה תשלך חצי ממחיר הרכב) של מרצדס או וולוו או BMW, למשל . גיר של אימפלה אמנם הוא גיר של Truck קטן אבל שיפוץ מלא שלו לא יעלה יותר משיפוץ גיר של כל משפחתית (התעניינתי בשביל הקטע), ואתה יודע מה? אפילו החלפת מנוע לא תהיה יקרה מידי כי יש מלאי בארה"ב, לא יצא לשמוע על מישהו שהצטרך להחליף מנוע אבל על כל מקרה.

*Bitching mode off*

• רעיון טוב! 1

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

YONISI, אין לנו שום ויכוח. ברוב הדברים אנחנו מסכימים.

יש כמה שלא.

אתה משווה את ישראל לארה"ב? אתה אמיתי? ברור ששם זה רכב עממי, אבל אין קשר בין השווקים שלנו.

גם ב.מ.וו 520 לא נחשב בכלל רכב יוקרה בקאטאר או בדובאי אלא "משפחתית גדולה", אז בישראל זה עושה אותו עממי?

כמה עולה פה ביואיק חדש (אם מוכרים) וכמה קדילאק? וכמה בארה"ב?

אז אנחנו לא ארה"ב, לא המחירים, ולא האחזקה.

לגבי דלק, נתת דוגמא של צריכה בכביש מהיר, ומה אני רשמתי אם לא בדיוק אותו דבר? שאם הוא זקוק לרכב שרוב השימוש בו בין עירוני אולי שווה לשקול, אבל בעיר שלא יחשוב על זה? כמה תעשה כזאת אניה עם כזה מנוע בפקקים של ת"א?

בוא נחשוב שוב, אנחנו באמת משווים צריכה של מנוע V6 3.4 ל' לאיזה מנוע 1.3 ל'?

עזוב שבלי לפגוע אני קצת (הרבה) מתקשה להאמין שהוצאת 1/12 בנסיעה לאילת עם רכב עמוס עם מהירויות שנושקות ל150 קמ"ש, אבל זה נושא אחר.

אנ מסכים שזה שהמכוניות האלה נמכרות במחיר זנות נותן לך בכלל את האופציה לשקול אותן כתחליף, אגב גם אני שמעתי דברים לא רעים בכלל על האמינות של המאליבו מהדור הקודם, דווקא בגלל שהיא מפגרת מכנית ולא מכונה מורכבת ומשוכללת מידי.

בזמנו היתה לי ספארי, כי ככה רציתי. שיפצתי אותה והיא היתה הכי מלוקקת בעיר. נכון שזה לא אותו רכב, ולא אותו משקל, ולא אותו מנוע, אבל העקרון זהה אני חושב. הרכב פשוט הרג אותי בדלק. אני חושב שלא עשיתי יותר מ1.5 במקרה הטוב.

אז שוב, הכל בהשוואה לצרכים של אותו בחור ולאפשרויות שלו.

לא חושב שזאת בחירה גרועה. חושב שזאת בחירה פחות מתאימה לחייל שזה עתה משתחרר.

אנחנו לא חייבים להסכים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ביואיק ושברולט לא אמורים לבוא בהשוואה לקדילאק.

קדילאק מכוונים יותר מול אאודי/מרצדס/ב.מ.וו מאשר אל המתחרות מאותו הבית ולכן באופן יחסי הן יותר טובות.

אני עדיין חושב שהם WANNA BE אירופאית.

הם לא בדיוק מתפתחים אלא דורכים באותו מקום כבר 20 שנה.

אותו המנוע,אותה התיבת הילוכים,אותו הפלסטיק מבפנים ואותה התנהגות ספינתית מגושמת.

מה טוב בה אני לא יודע...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
YONISI, אין לנו שום ויכוח. ברוב הדברים אנחנו מסכימים.

יש כמה שלא.

אתה משווה את ישראל לארה"ב? אתה אמיתי? ברור ששם זה רכב עממי, אבל אין קשר בין השווקים שלנו.

גם ב.מ.וו 520 לא נחשב בכלל רכב יוקרה בקאטאר או בדובאי אלא "משפחתית גדולה", אז בישראל זה עושה אותו עממי?

כמה עולה פה ביואיק חדש (אם מוכרים) וכמה קדילאק? וכמה בארה"ב?

אז אנחנו לא ארה"ב, לא המחירים, ולא האחזקה.

אין קשר, אני מדבר על פשטות הרכב באופן יחסי. בקיצור, אם ניקח את האימפלה שלי בתור "אמריקאית עממית", אז חוץ מזה שיש לה את היתרונות הכביכול ברורים מאליו של רכב אמריקאי, אין בה שום דבר מיוחד, סתם אוטו שלוקח אותך ממקום למקום, פשוט עושה את הנסיעה הרבה יותר חלקה ונעימה, לדעתי לפחות, ובהשוואה למשפחתיות או "מנהלים" מקבילות מהמזרח או מאירופה. ובתור משומשת בת 6-7 יש גם בונוס, היא זולה, מאוד. אתה פשוט מקבל הרבה אוטו לכסף, תרתי משמע :lol:

לגבי דלק, נתת דוגמא של צריכה בכביש מהיר, ומה אני רשמתי אם לא בדיוק אותו דבר? שאם הוא זקוק לרכב שרוב השימוש בו בין עירוני אולי שווה לשקול, אבל בעיר שלא יחשוב על זה? כמה תעשה כזאת אניה עם כזה מנוע בפקקים של ת"א?

בוא נחשוב שוב, אנחנו באמת משווים צריכה של מנוע V6 3.4 ל' לאיזה מנוע 1.3 ל'?

צודק בעיר אצלי זה 1/6.5, בנסיעות קצרות יחסית ובין רמזורים וכיכרות, בנסיעה עירונית יותר "משייטת" (כבישים יחסית פתוחים) הצריכה היא באזור ה 1/7. תעשה כאן בדיקה זריזה על צריכה בפועל (לא בלבולי מוח של KML אלא צריכה של אנשים שיודעים למדוד, במשאבה כמו שצריך) ותראה שזה לא הרבה יותר מכל 6\מונדיאו\אקורד שמסתובבות כאן. חצי KML לפה או לשם וזה הכל. המאליבו הזו (המרובעת של 2005-2007) אף יותר חסכונית ואפשר להשיג איתה בעיר 1/7.5 שזה לא רע בכלל, יחסית כמובן לרכב "מנהלים". אל תשווה לאיביזה 2013 ידנית.

עזוב שבלי לפגוע אני קצת (הרבה) מתקשה להאמין שהוצאת 1/12 בנסיעה לאילת עם רכב עמוס עם מהירויות שנושקות ל150 קמ"ש, אבל זה נושא אחר.

תקרא שוב מה שכתבתי, אמרתי 110. ל 150 (ולפעמים קצת פחות או קצת יותר) הגעתי בעקיפות על כביש הערבה. המהירות שאני שואף אליה היא 110, חוץ מכביש 6, מדדתי בעוד עשרות נסיעות, צריכה בפועל, ז"א תדלקתי ביציאה מהעיר ותדלקתי באותה משאבה בחזור. זו הצריכה, אם תרצה אפילו ברוטו, ז"א כולל הסתובבות של בערך 20-25 ק"מ באילת וכולל הכניסה והיציאה מב"ש. אני אפילו זוכר את מספר הק"מ מתחנת הדלק עד למלון, 247 ק"מ בדיוק. יש לי קובץ אקסל שהייתי ממלא בזמנו, היום עם מערכת גז זה לא כבר מעניין אז הפסקתי לעקוב, אני פשוט יודע שהרכב צורך אותו הדבר בדיוק.

בזמנו היתה לי ספארי, כי ככה רציתי. שיפצתי אותה והיא היתה הכי מלוקקת בעיר. נכון שזה לא אותו רכב, ולא אותו משקל, ולא אותו מנוע, אבל העקרון זהה אני חושב. הרכב פשוט הרג אותי בדלק. אני חושב שלא עשיתי יותר מ1.5 במקרה הטוב.

ספארי זה תחנת דלק, מנוע גדול יותר (4300??) ועתיק יותר. יש גם מישהו עם ונדורה שסיפר לי שהאוטו אוכל בעיר בערך 1/1, אז מה? אתה משווה את זה לסוואנות למשל של היום. למרות היותם אמריקאיים, הטכנולוגיה משתפרת.

אז שוב, הכל בהשוואה לצרכים של אותו בחור ולאפשרויות שלו.

לא חושב שזאת בחירה גרועה. חושב שזאת בחירה פחות מתאימה לחייל שזה עתה משתחרר.

אנחנו לא חייבים להסכים.

חלק ממה שכתבתי כאן לאו דווקא קשור לשרשור עצמו, ולפותח השרשור. שיעשה מה שנראה לו, אני רק אמרתי דעתי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם
ביואיק ושברולט לא אמורים לבוא בהשוואה לקדילאק.

שברולט - עממי

ביואיק - קצת יותר מפואר

קאדילק - פאר

קדילאק מכוונים יותר מול אאודי/מרצדס/ב.מ.וו מאשר אל המתחרות מאותו הבית ולכן באופן יחסי הן יותר טובות.

אני עדיין חושב שהם WANNA BE אירופאית.

צודק לקאדילק (לפחות לחדשות) יש פחות מאפיינים אמריקאיים מאשר לשברולט אמריקאית או ביואיק ממוצעת, למשל.

הם לא בדיוק מתפתחים אלא דורכים באותו מקום כבר 20 שנה.

אותו המנוע,אותה התיבת הילוכים,אותו הפלסטיק מבפנים ואותה התנהגות ספינתית מגושמת.

מה טוב בה אני לא יודע...

טוב בה? כל מה שכתבתי למעלה, אתה נוסע על "אוטו". כביש 6, ששששש... שקט מופתי, בקושי שומעים את המנוע, המושבים נוחים, כורסאות, המזגן מקפיא, גם בסוף אוגוסט באילת, אתה מדליק אותו על 2/3 עוצמה, 10 דקות והרכב קפוא, הרכב מרווח ברמה ששלוש כסאות בטיחות נכנסים במושב האחורי, בתא המטען אפילו עם בלון גז של 90 ליטר, עדיין כשאני עושה קניות (ואצלי זה קניות, יש 4 ילדים ב"ה), אני זורק את השקיות אפילו בלי להתאמץ לסדר, למרות שיש לי ג'ק עגלה, ג'ריקנים של שמן, מים ונוזל שמשות, ועוד ארגז פלסטיק גדול עם שטויות, והבלון גז.

נכון אולי חלק מהמאפיינים האלו לא מדברים לרכבים כמו מרצדס או BMW מודרניים, אבל זה כן רלוונטי למשפחתית הממוצעת (וגם לחלק מה"מנהלים").

התנהגות ספינתית? למי זה רע? זה לא רכב לקחת איתו סיבובים ב 80 קמ"ש או להרגיש את ההיגוי וכאלה. זה רכב לשיוט.

מצד שני בהשוואה בין מוסטנג קליפורניה ל M3, הכל יצא אותו דבר, פתיחות, סגירות, בלימות, היגוי, החלקות ועוד ועוד (יש סרטן נחמד ב YT), אז איפה בדיוק החסרונות.

דורכים במקום? אני לא בא לסנגר על ההתנהלות של GM והעובדה שלפני כמה שנים הם היו על סף גסיסה, הם כנראה מטומטמים וכמו הרבה חברות אמריקאיות סבלו קשה מהמיתון שפקד את כל העולם. אבל בלי קשר לזה, מי אמר שמנועים או גירים חייבים להשתדרג בכל דור או 2, מה רע במנוע ה 3.8 של GM שסחב מהלומינה של 98 ואולי קצת לפני ועד הלוצרן של 2011, מה זה לא מנוע טוב? והנה הפלא ופלא מנועי ה 3600 החדשים של האימפלה בארה"ב פתאום מפיקים יותר משל הקאמרי המהוללת (ה 3.5, שדרך אגב בארה"ב עולה בדיוק כמו אימפלה חדשה, רק פה דופקים את כולם, הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם :lol:), 303 כ"ס ו 36 קג"מ עם גיר 6 הילוכים. ופתאום יש לך מאליבו 2014 עם מנוע 2 ליטר טורבו שמגיע ל 40 קג"מ שזה יותר מכל ה TSI של 2 ליטר למיניהם (תקן אותי אם אני טועה, לפני שיפורים כן?? עם שיפורים אני אביא לך הונדה סיויק שנת 97 של חבר שפותחת יותר מהר מכל מה שאתה מכיר). אז איפה בדיוק הפיגור בטכנולוגיה?? אולי הם לוקחים יותר זמן כדי לפתח בשביל לשמור על האמינות הגבוהה?? (זה בטח נשמע כמו מילה גסה כאן בפורום להגיד על אמריקאיות שהן אמינות, אבל תבדוק רכבים מהשנים האחרונות ותעשה השוואה)

• רעיון טוב! 1

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

• תוכן חדש...