Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות סיאט איביזה שנת 2010 מאוטו דיל ויש לי כמה שאלות לפני הקנייה.

נציג המכירות אמר לי שהרכבים אצלם הם רכבים שהגיעו מלקוחות ששדרגו את שנתון הדגם שברשותם ועשו טרייד אין דרך צ'מפיונס- ז"א שהרכב הוא יד 1 פרטי. השאלה היא איזה יד אני ארשם? התקופה שהרכב שהה אצלם לא נחשבת כ"יד"? הרכב לא רשום כיד 2 מליסינג?

בנוסף, הנציג אמר לי שיש להם שקיפות מלאה לגבי מה שהרכב עבר, גם לגבי תאונות ואוסיף שאני גם אראה בדיקה שביצעו לרכב.

האם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה נוספת? האם כדאי לדרוש את ספר הטיפולים של הרכב ואיפה אפשר לראות אותו בדר"כ?

מה עוד מומלץ לוודא לפני הקנייה? יש טעם לבדוק אם הרכב ממושכן או מעוקל?

תודה.

פורסם
שלום,

אני מעוניין לקנות סיאט איביזה שנת 2010 מאוטו דיל ויש לי כמה שאלות לפני הקנייה.

נציג המכירות אמר לי שהרכבים אצלם הם רכבים שהגיעו מלקוחות ששדרגו את שנתון הדגם שברשותם ועשו טרייד אין דרך צ'מפיונס- ז"א שהרכב הוא יד 1 פרטי. השאלה היא איזה יד אני ארשם? התקופה שהרכב שהה אצלם לא נחשבת כ"יד"? הרכב לא רשום כיד 2 מליסינג?

בנוסף, הנציג אמר לי שיש להם שקיפות מלאה לגבי מה שהרכב עבר, גם לגבי תאונות ואוסיף שאני גם אראה בדיקה שביצעו לרכב.

האם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה נוספת? האם כדאי לדרוש את ספר הטיפולים של הרכב ואיפה אפשר לראות אותו בדר"כ?

מה עוד מומלץ לוודא לפני הקנייה? יש טעם לבדוק אם הרכב ממושכן או מעוקל?

תודה.

כל סוכנות רכב שלא תהיה - הרכב נשאר באותה יד שהוא הגיע. במקרה שלך אם הרכב היה אצל בעלים אחד לפני אמור להיות רשום ברישיון 00. אתה אמור להיות 01. אל תאמין לבדיקה שלהם. קח את הרכב למכון בדיקה שאתה רוצה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הי

כל סוכניות הרכב המורשות יכולות להחזיק רכבים ללא העברת בעלות, כלומר אתה תהיה יד 2 (01). (פרטי)

לגבי הבדיקה של הסוכנות - אי אפשר להסתמך עליה. הדבר היחיד שזה יכול לעזור לך זה סינון ראשוני לגבי רכב שעבר תאונה.

כמו שנכתב מעלי - הרכב היה אמור לעבור בין טיפול אחד ל2 (אם הבעלים היה מקפידן הוא לקח לטיפול תקופתי כל שנה גם לפני ה 20 אלף)

פורסם

לפני יותר משנתיים רכשתי דרכם איביזה.

הייתי מאד מבסוט מהקניה.

קיבלתי את כל הנתונים שביקשתי כולל בדיקה והתחייבות שלהם בכל הנוגע לשלדה.

מצאתי רכב עם קילומטרז מאד נמוך שהיה צריך כמה טיפולים קוסמטיים וקניתי במחיר מציאה.

מאד ממליץ.

פורסם

קניתי מהם את האוטו הקודם שלי (פולו). לקחתי לבדיקה, הוצאתי היסטוריה וכו' וסה"כ קיבלתי מהם יחס טוב. היה אחלה, האוטו שירת אותי שנתיים ללא תקלות. והייתי קונה מהם שוב.

with that said - אין להסתנוור מהעובדה שהם טרייד אין של יבואן ומשדרים אמינות וכו', בכל זאת להוציא היסטוריה, לקחת לבדוק (גם אם נותנים לך בדיקה שלהם), ולא לוותר על שום שלב.

V5

פורסם

אמנם טרייד אין של יבואן רשמי, אבל גם סוחרי רכב מהסוג הגרוע (לפחות חלקם).

לפני 8 חודשים הגעתי אליהם כדי לרכוש רכב. ראיתי שם C4 2.0 2008 שטופלה במורשה. כשניסיתי לברר דרכם מה ההיסטוריה של הרכב הם התחמקו בכל מיני תירוצים שונים (מה שהבנתי רק בדיעבד) ושלחו אותי להוציא היסטוריה מהמוסך המורשה. הוצאתי והיה סה"כ בסדר. סיכמנו על מחיר, הם התחייבו בע"פ (כאן עשיתי טעות) למנוע, גיר ושלדה, ולקחתי את הרכב לבדיקה. בבדיקה התברר שהיתה לרכב תאונת חזית. אמנם ללא פגיעה בשלדה, אבל זה נתון שלא הופיע באף מקום והם לא מסרו אותו. כאילו שזה לא הספיק, ממכון הבדיקה המשכתי למוסך מורשה לקבל הצעת מחיר לדברים קטנים נוספים לשם המיקוח. רגע לפני החניה במוסך הגיר "נתן מכה" חזקה ומחשידה במיוחד. לאחר בירור במוסך ובדיקה התברר שלא מדובר בבעיית שסתומים אלא בגיר בשלבי גסיסה שיצריך בעתיד הקרוב שיפוץ. (אגב, במכון בדיקה לא גילו את זה). אחרי כל זה הם כמובן חזרו בהם מההתחייבות לגיר בתירוץ עלוב, ואפילו לא היו מוכנים לרדת במחיר.

אני אישית ממקום כזה לא הייתי קונה. כנראה שיש סיבה שאותם רכבים "יד 1 פרטית" לא נמכרו ע"י הבעלים והגיעו לטרייד אין.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

אמינים או לא, שרצינו לעשות טרייד אין עם צ'מפיון סגרו איתי מחיר על רכבי הישן עוד לפני שבדקו אותו ורצו לבדוק רק שאין מכה בשאסי ולא מעבר לזה.

תמיר.

פורסם

מציע לא לחסוך בדיקה. אין קשר לאמינות שלהם (אין ספק כי שום דבר לא נעשה בזדון), אבל הם לא ממש מכירים את הרכבים שהם מוכרים. סה"כ עוברים אצלם אלפי מכוניות ואין להם סנטימנטים אליהם כמו לבעל הרכב. אני סונוורתי גם לי נאמר כי הרכ טופל בחברה ויש הסטוריה מלאה וסמכתי על זה. בדיעבד גיליתי כי חסרה היסטוריה מאד חשובה מבלי לפרט. בקש לראות הכל לפני הבדיקה!

פורסם

1. לא לסמוך על שום בדיקה שמציגים לך מטעם הסוכנות (אם רלוונטי - בדוק בעצמך במקום שאתה תבחר).

2. לבדוק ניירת של הרכב.

3. לבדוק הסטוריית טיפולים כמו שמישהו כבר ציין (זה טוב גם לאימות ק"מ).

4. לי נראה מוזר שרכב כזה עם ק"מ נמוך מאוד (לא שזה רע) מגיע לסוכנות ולא נמכר ישירות מהבעלים. מאידך - ייתכן שלמוכר/ת יש סיבות אחרות.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...