Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע שלפונטו אין פילטר דלק אלא מעין מסנן במשאבת הדלק(דומה לרשת-ראיתי זאת כשפרקתי את משאבת הדלק).

הבעיה- רמת הדלק בארץ ....

אני סבור שזה מתאים גם לקליאו החדשות- לדעתי גם בהן אין פילטר דלק, תקנו אותי אם אני טועה.

חשבתי על התקנת פילטר דלק בצנרת דלק המגיעה מהמיכל בתוך תא המנוע עצמו על קיר האש בדומה למצב שקיים בהרבה מכוניות סטנדטיות כך שאוכל להימנע מסתימות דלק עתידיות.

השיטה שכרגע אני נוקט בה היא שימוש ב44k מדי פעם כדי למנוע הצטברות של לכלוך על רשת המסנן במשאבת הדלק.

לדעתי - אין סכנה שפילטר דלק נוסף בתא המנוע יפריע לזרימת הדלק כל עוד הוא בנפח מתאים ולא נסתם בעצמו.

יש הערות או הארות?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לדעתי זה לא אמור להפריע כל עוד אתה קונה פילטר שמתאים לכמות הדלק שיוצאת מהמשאבה ...

תקנה פילטר של רכב עם אוטו נפח .... עדיף פילטר של הזרקה בכלל ותשים אותו ליד המיכל מאחורה מאשר פילטרים קטנים של קרבורטורים מקדימה ( החלפה פעם ב - 40 אלף ומסננים יותר טוב , כי הם פחות רגישים ).

פורסם
איפה נמצאית משאבת הדלק בפונטו ?

והאם היא חשמלית או מכנית ?!?

בהתחלה כתבתי :איזו פונטו - הדור הראשון או השני ("ספייס") ?

אבל לפי התמונה שלך הבנתי ש: פונטו ספייס

משאבת הדלק נמצאת מתחת למושב האחורי בצד ימין (צד הנוסע). מכוסה על ידי כיסוי פלסטי שחור עגול. המשאבה חשמלית.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תודה רבה על התשובה.

ועוד שאלה קטנה:

האם ניתן להחליף לפונטו ספייס שלי את הבקליט של הפנסים האחוריים לבקליט של פונטו ספורט ?

כידוע, בפונטו הרגילה הבקליט שטוחה ואילו בספייס היא בולטת החוצה, מה שמוסיף הרבה ייחוד לפנסים האחוריים...

האם זה רק ענין של לקנות את הבקליט הספורטיבית ולהחליף ? הגודל מתאים והברגים ?

אודה לכל תשובה שתוכל לעזור.

פורסם

אופ טופיק

לא תוכל להחליף לבקליות של הhgt לדעתי.

פחי הצד האחוריים רחבים יותר מהפונטו הרגילה.

כן תוכל לקנות בקליות במראה לקסוס או אפטר ברנר באינטרנט.

חג שמח

פורסם

לא הייתי סומך על זה כל כך מכיוון שכאשר הדלק עובר דרך המסנן הוא מאבד (אפילו קצת זה לא משנה) את הלחץ שבו הוא נלחץ, אם תוסיף מסנן נוסף זה יכול להוריד את לחץ הדלק בצורה משמעותית שאולי יכולה לעשות בעיות בעליות או בקיק דאון. יכול להיות שכל זה גם לא יקרה זה סתם ניחושץ

אגב מה קרה,מהנדסי פיאט החליטו שללכת לפי מה שהרוב עושים זה לא טוב וצריך לסבך את החיים?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לא הייתי סומך על זה כל כך מכיוון שכאשר הדלק עובר דרך המסנן הוא מאבד (אפילו קצת זה לא משנה) את הלחץ שבו הוא נלחץ, אם תוסיף מסנן נוסף זה יכול להוריד את לחץ הדלק בצורה משמעותית שאולי יכולה לעשות בעיות בעליות או בקיק דאון. יכול להיות שכל זה גם לא יקרה זה סתם ניחושץ

צודק, הוספת מסנן דלק עלולה לפגוע בספיקת הדלק למרססים. ביחוד למערכת דלק ללא קו עודפים שבו כמויות הדלק המסופקות קטנות במילא.

אגב מה קרה,מהנדסי פיאט החליטו שללכת לפי מה שהרוב עושים זה לא טוב וצריך לסבך את החיים?
פיאט הוא לא היצרן היחיד בביטול מסנן דלק. המגמה הזאת קיימת אצל רוב היצרנים עם המעבר למערכות הספקת דלק ללא קו עודפים (RETURNLESS FUEL SYSTEM).

המטרה כמובן הוא הורדת עלויות יצור וטיפולי האחזקה.

עד היום לא ניתקלתי בבעיות מיוחדות עם מסנני דלק מסוג 'ללא החלפה' . כך שהסירו דאגה מלבכם ואל תנסו להנדס מסננים נוספים שלא לצורך.

פורסם

בקליות תוכל למצוא בכל חנות שמוכרת אביזרים לשיפורים באינטרנט בייחוד באנגליה

אני לא זוכר את הכתובת.

גם בארץ יש מי שייבא לך בקליות, קח בחשבון שזה יקר(בחו"ל או בארץ) 1000 ש"ח לפחות לזוג.

• תוכן חדש...