Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום התקשרתי למוכרת מיד2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשמה על הרכב שהוא יד ראשונה פרטי ו "עבר את כל הטיפולים בזמן במוסך מורשה"

שאלתי אם יש לה ספר טיפולים, ואמרה שאין. ואז שאלתי אם לה תיעוד כלשהו לטיפולים והיא התחילה לצעוק עליי (נראה לי שהיא משוגעת...) : "אמרתי לך שאין ספר טיפולים, מה אתם לא מבינים, כל אחד מתקשר עם השאלות שלו"

ואני כזה - טוב, ממך אני לא הולך לקנות רכב.

השאלה: רכב שמטופל במוסך מורשה (לא מורשה יבואן, אבל מורשה משרד הרישוי)... אין תיעוד לכל הטיפולים שעבר איפה שהוא?

למשל, אצלי בפונטו, לפני הרכישה שלחנו פקס ל 'סמל"ת' והם מיד שלחו לנו בפקס היסטוריה מלאה של כל טיפולי הרכב שנעשו אי פעם...

פורסם

בכל מוסך יש תיעוד טיפולים לכל רכב שמגיע אליו,אך כמו במורשה - לך אין גישה אליו כל עוד אתה לא בעל הרכב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נו אז מה הבעיה שלה הייתה להוציא את הטפסים הרלוונטיים. זה לא שאנשים עומדים בתור לקנות את הרכב שלה, והיא כבר שבועיים מקפיצה בטירוף כל היום ביד2. ועוד צועקת עליי. ואני עוד רציני.

פורסם

ענית על השאלה בעצמך. כמו שסמל"ת יכולים להריץ טרנזקציה ב- SAP ולפקסס לך היסטוריית טיפולים לפי מס' רכב, כך יכולים גם יבואנים אחרים. יש יבואנים שדורשים אישור בעלות על הרכב.

לגבי המוכרת "המשוגעת" מיד 2, אתה צריך להבין שכנראה משגעים אותה בטלפון והיא פשוט יצאה מדעתה באופן זמני. כשמכרתי את הפיאט לפני כמה שנים, הוצפתי בעשרות טלפונים - הטלפון פשוט לא הפסיק לצלצל. השיא היה בצהריים, בערב של אותו היום זה טיפה נרגע. כל אחד שואל את השאלות שנראות לו לנכון ולפעמים זה מעט חוזר על עצמו. צריך סבלנות מצד שני הצדדים :)

פורסם

אז אם אכן הרכב טופל במוסך מורשה, אזי בעל הרכב (כל רכב) יכול להתקשר ליבואן הרלוונטי ולבקש את היסטוריית הטיפולים המלאה לרכבו?

- מבחינתי הסטוריית טיפולים זה הדבר הראשון לבדוק לפני קנייה, במיוחד בארצנו שבה אנשים ישלמו 400 שקל לחולצה אבל לא ישקיעו 400 שקל להחליף שמנים ונוזלים ברכבם.

פורסם

כן בעל רכב יכול לקבל היסטורית טיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לגבי המוכרת "המשוגעת" מיד 2, אתה צריך להבין שכנראה משגעים אותה בטלפון והיא פשוט יצאה מדעתה באופן זמני. כשמכרתי את הפיאט לפני כמה שנים, הוצפתי בעשרות טלפונים - הטלפון פשוט לא הפסיק לצלצל.

היא זו שצריכה להבין, לא הקונה. לא מתאים לך למכור, גברת? את אכולת סרטים? סנג'רי מישו אחר.

את רוצה לחסוך שאלות שחוזרות על עצמן? תרשמי להן תשובות מראש במודעה. נכון - תמיד יהיו את חובבי ה"שיקוף" שיצפו שתדקלם את המודעה בכדי לוודא שזה באמת אתה ; אין מה לעשות.

פורסם

כבר לא מדובר על סבלנות, מדובר על כבוד שמזמן כבר אבד מארצינו. לאן הגענו? איפה הערכים והנימוס?

לא משנה אם היא רוצה למכור או לא רוצה למכור, כשאדם מתקשר אלי או פונה אלי אני מתייחס אליו במלוא הכבוד והנימוס,

למה כולם כל כך חולים במדינה הזו? ואנחנו עוד מצפים מאנשים להשתדל להחנות ישר וכו'.

פורסם

אם המקום שהיא גרה קרוב יחסית תגיע ותראה את הרכב,תראה רצינות ולאחר מכן תעלה את הבקשה שתוציא היסטוריית טיפולים מהמוסך שהיא מטפלת בו...

פורסם

יד 2 זו תופעה... להלן ציטוט מדויק משיחה שהייתה לי בזמן שחיפשתי רכב:

"שלום, אני מתקשר בנוגע לרכב שפרסמתם ביד 2"

-"רכב? איזה יד 2?" (קול של אדם מבוגר, 65+)

"הפיאט שפרסמתם למכירה"

*דממה*

*דממה*

*דממה*

-צעקה ברקע: "שוווולהההההההההה! אנחנו מוכרים את האווווטוווו?"

בנקודה זו אמרתי בנימוס תודה ושלום. זו רק שיחה הזויה אחת....

פורסם

"הפיאט שפרסמתם למכירה"

*דממה*

*דממה*

*דממה*

Lol נשמע כמו קטע מארץ נהדרת

פורסם

"הפיאט שפרסמתם למכירה"

*דממה*

*דממה*

*דממה*

:roflmao:

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

שיחה שהייתה לי כשמכרתי את האוטו, אני יקצר:

קונה - שלום, לגבי הגולף, האם היא עברה טיפולים שוטפים?

אני - כן, בוודאי!

קונה - הבנתי, האם יש נזק לשלדה?

אני - לא מה פתאום.

קונה - הבנתי, האם היא עברה טיפולים שוטפים?

אני - כן ברור.

קונה - האם הגיר תקין?

אני - אין שום בעיה עם הגיר.

קונה - קונה - אוקיי, האם היא עברה טיפולים שוטפים?

אני - עוד כדי ואני מתחיל כבר להתייאש, עונה כן בוודאי.

(וזה קרה עוד כמה פעמים, פשוט לא רוצה שההודעה תיהיה ארוכה מידיי)

לאחר מכן סיימנו את השיחה, והוא התקשר אליי לאחר כ- 5 דקות, והוא אומר לי "שכחתי לשאול, האם היא עברה טיפולים שוטפים?"

באותו רגע הבאתי לעצמי facepalm ואמרתי כן :roll:

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

זה כלום..

כשמכרתי את האוטו של אשתי לאיזה קוף, מכיוון שהאוטו היה על שם אמא שלה, העברת הבעלות והתשלום היו יום לפני שבא לקחת את האוטו. לאחר שהעבירו בעלות הוא הוציא את הכסף במדויק ואז אמר שלא נשאר לו כסף לרכבת וביקש 40 ש"ח. למחרת היה איתו סיפור כשהוא לא רצה לשלם חזרה (לא עניין של הכסף, אלא עיקרון.. קיבל מיכל מלא מתנה+שמן+תוסף), והוסיף ברכות אלגנטיות כשנפרדנו, משהו בסגנון- שיהיה לכם רע כל החיים.

וזה לא הסוף.. לאחר יומיים התקשר לאמא של אשתי אחרי שסיננתי אותו כל היום וכאשר היא ענתה לו על כל השאלות גם ממנה נפרד באלגנטיות מרגיזה.

• תוכן חדש...