Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב50 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש פה כרשום אז תודה מראש לכל העונים אני לומד מכם המון כבר הרבה זמן.

אני מחפש רכב משפחתי מרווח וטוב ל 20000 ק"מ בשנה בתקציב של בין 30-40 אש"ח

הכיוון היה קורולה '06 אבל גם אוונסיס או אקורד יותר ישנות בא בחשבון. אולי בכלל B4?

בקיצור, אשמח להמלצות,

פורסם

רוב הנסיעות עירוניות? בינעירוניות? ילדים קטנים? חשוב תא מטען? חשוב פינוקים ואבזור או רק אמינות?

רכב מנהלים הוא בהחלט תמורה טובה יותר לכסף אבל גם צורך יותר דלק ודורש יותר תשומת לב.

אם רוב הנסיעותהן בינעירוניות ובא לך לתפנק בנסיעה הייתי ממליץ אמריקאית (תוצרת אמריקה) הרבה מאוד אוטו ופינוק בלא הרבה כסף

אבל לא חסכוני בדלק

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אתה צודק אני צריך יותר לפרט. האמת שעשיתי מחקר.

אני מחפש רכב משפחתי שייתן מענה גם ל-6 נפשות (4 ילדים מאחורה) ע"י הוספת חגורה. בדקתי רכבי 7 מקומות והם או יקרים או זוללי דלק או ישנים (וגם זוללי דלק). יש לי חברים שעשו את זה בפוקוס ובקורולה.

א. רוב מוחלט של הנסיעות הן בין עירוניות (20000 לשנה בערך)- צריכת דלק היא בהחלט פרמטר חשוב- אין סיכוי שנלך על רכב שאוכל 1-7. עד היום היינו עם רכבים 1/10 או 1/11

ב. יש ילדים קטנים- צריך מושב אחורי מרווח

ג. תא מטען סטנדרטי+ (של רוב הסדאן יספיק)

ד.אמינות עדיפה על אבזור- בקרת שיוט/חלונות כהים ומגנזיום לא מעניינים אותי.

בדקתי מספר רכבים אפשריים במספר עלויות.

מקורולה 98 מאד זולה (שנפסלה כי הדגם הזה הוא הכי צפוף מהקורולות) דרך אקורד 2002 ועד קורולות 06.

בגדול אני נוטה ליפניות בגלל האמינות. עד היום היינו עם רנו (קליאו 3 וקליאו סדאן) והן היו צפופות מדי.

מאזדה 6 נפסלה בגלל צריכת הדלק.

חשבנו על הקורולה הרובוטית אבל עדיין קצת יקר לנו למרות השוק החלש (ותהיה בעיה גם במכירה לדעתי)

לגביי תקציב אני מעוניין בין 30-40 אש"ח כשגם טיפה יותר או פחות בא בחשבון.

אשמח מאד לעזרתכם המועילה,

אלעד.

• תוכן חדש...