Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור הקאברים המאוחד

פוסטים מומלצים

פורסם

נחמד, אך לא רעש.

הבסיס המלודי נשאר.

נראה לי שאסע לשמוע קצת רעש אלפות בסראגוס .[מרכז ת"א אנאלוגי, מרכז- מרחק נסיעה באופניי ראלי צ'ופר] ספרו לי מה היה בסרט הערבי.

פורסם
ספרו לי מה היה בסרט הערבי.

אם היית באמת מחובבי הג'אנר, היית יודע שאומרים סרט ערבית!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השחקן שערן צילם בעצמו מוכר אך לא זוכר את שמו. אני יותר בטרגדיות של מחמוד יאסין, בסרטי הפעולה של חוסיין פהמי והמכות שהחטיף נור א שאריף. היה גם קומיקאי שמנמן שאיני זוכר את שמו. אני כן זוכר את יוסף בראל שהרים תרומה להבאת הטלויזיה הישראלית למה שהיא.

עדיין, הצריף של תמרי והכפתוריאדה שהזכרתי קודם, לוקחים בהליכה.

למבינים בלבד- מה עושה זוג צעיר מאוהב בסרט ערבי? מה הבלוי המשותף?

פורסם
השרשורזה הוא גם כסוי לשרשור שלערן.

ממליץ על הכסוי לכלניות, הכסוי לצריף של תמרי, הכסוי של סיד וישס לאיי דיד איט מיי ויי.

לפני הרבה שנים בצעתי את פלאש של קווין יותר טוב מקווין. כשאפגש עם ערן נשפר את זה עוד.

פעם דן קוויל חשב הוא כסוי לגון קנדי, יצא מצחיק.

אה כן, אקו והבנימן עשו עם מנזרק אנשים הם מוזרים. לא טוב מהמקור אבל נחמד.

אלו שעשו את המקור לזה, עשו את האדג'יו של אלבינוני יותר טוב מאלבינוני.

איך פספסתי את השרשור הזה? שיים און מי. הכיסוי לכלניות - אתה מתכוון לזה?

http://www.youtube.com/watch?v=7e99Unn7L5k דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם כן - שיחקת אותה. שכחתי ממנו, והוא יציאה מגניבה לגמרי. אחד האלבומים שהיו מאוד אהובים עלי בזמנו, בתקופת הרוק :). נשמע קצת ילדותי היום, עדיין יש בו כמה פנינים נהדרות. שרשור נפרד אולי יבוא.

אם התכוונת לביצוע של בוסה - שיים און יו.

לגבי פלאש - אני גם בפנים! הייתי אומר שאני מנגן על גיטרה, אבל למען האמת אני מתופף עליה הרבה יותר טוב. אולי הגיע הזמן לקנות תוף מרים.

פנדה, דרכך שמעתי את הביצוע של סיד וישס לראשונה. ממליץ לכולם.

אני גם עושה אחלה קול שני בשירים, תכין כוסית עראק ופקקי אוזניים.

אם יש עראק אני גם עושה קול שני, אפילו ראשון. בלי אלכוהול אני עושה קולות של שטיח.

קוקו מאחורי העץ זה בכלל משרשור החתונות :wink:

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ערן, אתה צודק אך יש גם את הסצינה של ריצה בשדה פרחים.

אני רוצה לצלם קליפ סרט ערבי משולב עם מרדפי מכוניות בנוסח רונין. המכוניות יהיו דגמי אלפא רומיאו ופיאט שברשותי והדמויות- לגו נינג'גו. התסריט בערך כזה:

זוג צעיר ואופנתי יוצא באלפא מיטו לבלוי בפארק. הבחור שותה עראק לקבל אומץ להציע נישואין, הם רצים בין פרחים והבחורה מתחבאת מאחורי עץ ועושה קוקו. הבחור רץ אליה בהילוך איטי כשלפתע נשמעת יללה מקפיאת דם. גור חתולים תקוע על עץ. הבחור מוריד אותו ונופל- בגלל העראק. עכשיו יש בחור פצוע וחתול פצוע- רגע האמת, צריך להחליט.

פתאום מתקבל ס.מ.ס מבן הדוד בנצי "לכי על זה". לכי על מה? תוהה העלמה?

הפתרון לא מאחר לבוא- הבחור עם המיטו לא מוכן לאמץ חתול כי הוא חושש שזה יטרוף את התרנגול של השכן, דבר שיצריך ע"וד וכרגע בר עסוק בהתנתקות מהוט.

הבחורה נוטשת הבחור כשגור חתולים פצוע בידה. באמצעות מפתח תיבת דואר היא פורצת לפיאט לא נעולה ודוהרת לוטרינר.

שוטר עוצר אותה לבדיקה והבדיקה מעלה שלחתול יש זעזוע מוח.

במקביל הוא לא נותן לה להמשיך לנהוג בגלל ריח העראק. לא עוזרים ההסברים שהריח הוא בגלל הנשיקה עם החבר ושהחתונה מבוטלת.

[נזכרתי שקודם החבר אמר- את מגורשת, מגורשת מגורשת]

השוטר שומע את הטקסט המרגש[יכתב ע"י ערן] ואומר:

את לא יכולה כך לנהוג, אבל

ספורך העצוב הכניס דכאון בליבנו , יא מאמי

נגאל אותך והחתול.

השוטר מתקשר לאח שלו- פלאש[המהיר כברק] "יהיה בסדר, בובה" הוא אומר לחתולה.[כולם קוראים לחתול חתולההה]

עכשיו מתחילה ברקע בשקט המנגינה של פלאש בביצוע אנאלוגי וערן] אבל פלאש מתעכב בגלל שהאלפא הישנה שלו לא מניעה.

סוף פרק אחד.

אני צריך את אנאלוגי לצילומי האקשן ונגינה, ערן לנגינה וכתיבת טקסט דרמטי, שמר לדיאלוגים האחרים, אלעד לנהיגה באלפא,

יובק לנהיגה בפיאט[לאן הוא נעלם] בנצי- דמות המספר, כמו כן מתנדבים נוספים ומממן.

עזרו לנו לעזור לכם, תודה.[יהיו כתוביות בספרדית]

פורסם

ומה יכול להיות יותר טוב כפסקול לסרט שלך מאשר

גרסת כיסוי ל איי דיד איט מיי ווי בביצוען של אום כול תום ואהובה עוזרי.

אני ניגש לעבוד על זה.

רק דבר אחד, סרט ערבי לא יכול להתקיים מבלי שמישהו יקבל סטירה עם דיליי בפלייבק (לא חייב להיותקשור לתסריט, אבל זה הכרחי ).

ולחשוב שפנדוב כתב את כל זה בלי עראק,

תלמד אותי גם פנדוב.

Gn'f'R

פורסם

תהיה סטירה, תהיה עלא עיני ועלא ראסי, אולי אפילו שתיים, כבר אמשיך. אלעד גם יכתוב טקסטים בערבית. באגירה ישחק את הוטרינר.

בינתיים פלאש עובר בין כל האלפות שלו[זו פרסומת סמוייה לדגמים שאני מנסה למכור כאן באלטע זאכן] אף אחת לא מניעה.

בנסיון אחרון הוא ניגש לאלפא האהובה ביותר- הוא מספר לה על הונג קונג ועל כל הסיניות שלו, פתאום נכנסת היא, מדי צבא.

אהלן אחותי, טוב שחזרת, אני צריך ת'פיאט שלך דחוף, אפשר?

לא עוברים שני פלחי תפוח והוא דוהר בפיאט ומגיע לבחורה ולחתולה. הבחורה אומרת:

פלאש, איי לאב יו באט וי הב אונלי טונטי פור אוורס טו סייב די ארף.[ ברקע תופים]

יהיה בסדר בובה, הוא אומר, הכנסי כבר לאוטו וניסע.

רגע, לאן נגיע היא שואלת בלחש.

ירושלים, יש לי כלב תחש.

אתה זה שבמכונית שכורה...?

לא, הוא עונה. מספיק כבר. אפילו האהבל הגמור ביותר כבר הבין את הרעיון, די.[שירת פלאש ותופים ברקע]

הייתי בבימת חובבים מעורבת- היא מנסה שוב.

אוסקוט, הוא אומר לה ומחטיף סטירה, עלה לי עד כאן מאיר אריאל.

טראח, היא מחזירה סטירה- אין על מאיר אריאל.

מצא מין את מינו.

סוף פרק ב בחיים[גם הוא לעיתים כושל]

שלא יחשבו שהמצאתי, הנה פלאש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

14 עמודים בלי קאבר הרגאי הענק של אלפא בלונדי לפינק פלויד? :shock::shock::shock::shock:

במקרה הזה לטעמי האישי, הקאבר עולה על המקור.

המקור:

mk_V6R_pGfM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הקאבר:

bsoiupLME-w דרך יוטיוב
  • תוכן חדש...