Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 לרומן , אפשר אפילו 3.5" שישמעו כמה שפחות.

מור הרמקולים לא נהרסו לאריה בגלל חיתוך נמוך הם פשוט נפלו למכונת כביסה ברגע הלא נכון.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אהלן אסיף, זה אלכסיי. קניתי ממך את הזאפקו, הדוטק והקיקר לפני כמה זמן.

לגבי המיד יש המלצה לגבי דגם ספציפי? האם יש כאן למישהו למכירה?

פורסם

אהה אוקיי טוב לדעת. מקווה שאתה נהנה מהציוד (-: .

בכל מקרה תסביר קצת יותר טוב מה חסר לך כרגע שבגללו אתה רוצה להוסיף רמקולים מאחורה?

בגדול לא הייתי ממליץ על רמקולים אחוריים בכלל וגם אני לא עובד עם רמקילים אחוריים.

אם כבר סט אחורי אני הייתי הולך על סט זהה לקדמי, שוב אני אומר נורא לא ממליץ על זה אבל אם אתה מתעקש...

אם מה שחסר לך זו עצמה יכול להיות או שהדוטק כרגע לא מותקן בתנאים אופטימליים או שאתה צריך סט אגרסיבי יותר ממנו.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

עדיאל ברכב עם סאב ועוד אחד רעשני כמו הl7 זוג מידבאסים בדלתות האחוריות פשוט לא יישמעו, בגלל זה ההמלצה הראשונה שלי הייתה על סט חזק יותר ורק כאפציה שנייה סט זהה מאחור.

פורסם
עדיאל ברכב עם סאב ועוד אחד רעשני כמו הl7 זוג מידבאסים בדלתות האחוריות פשוט לא יישמעו, בגלל זה ההמלצה הראשונה שלי הייתה על סט חזק יותר ורק כאפציה שנייה סט זהה מאחור.

אסיף, הקיקר והדוטק כבר היסטוריה... כמו הרכב שהיה לי לפני כן. בעמוד הראשון של השרשור יש פירוט של הציוד החדש שלי.

פורסם

כרגע, עקב הוספת מונו לבגאז' התפנו לי שני ערוצים במגבר הפול ריינג'. מה לגבי הוספת מיד דרייבר לדלתות קדמיות? או שחייב קיק פאנל?

פורסם

הוספת מידריינג' יכולה לתת שיפור, בדלתות לא הייתי שם אותו, וגם אז תהיה חייב לשנות את נקודות החיתוך של המידבאס והטוויטר וכרגע לפי מה שאני מבין אתה עובד פאסיבי ככה שכל השינוי הזה לא יוכל להתבצע משום שבעבודה אקטיבית כבר לא יהיו לך ערוצי הגברה.

פורסם
הוספת מידריינג' יכולה לתת שיפור, בדלתות לא הייתי שם אותו, וגם אז תהיה חייב לשנות את נקודות החיתוך של המידבאס והטוויטר וכרגע לפי מה שאני מבין אתה עובד פאסיבי ככה שכל השינוי הזה לא יוכל להתבצע משום שבעבודה אקטיבית כבר לא יהיו לך ערוצי הגברה.

יש פתרון יותר זול מאשר חיתוך עם פרוססור? אולי חיבור הטוויטרים או המיד ריינג' להגברה מההד יוניט?

פורסם

הHU הזה תומך ב3WAY אקטיבי? בכל מקרה אם אתה כרגע עובד פאסיבי ברגע שתעבור לאקטיבי הטוויטרים יגזלו ממך שני ערוצי הגברה נוספים.

פורסם
הHU הזה תומך ב3WAY אקטיבי? בכל מקרה אם אתה כרגע עובד פאסיבי ברגע שתעבור לאקטיבי הטוויטרים יגזלו ממך שני ערוצי הגברה נוספים.

הHU שלי לא תומך ב3WAY אקטיבי.

מה שאני אעשה כנראה, זה אוסיף את הפריטים הבאים למערכת:

Audison bit One

Audison AV3

מגבר 4 ערוצים של 50rms איכותי שיגביר את המידים והטוויטרים

אודה מאוד אם מישהו יציע לי משומש בזול :-D

• תוכן חדש...