Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך עצה לגבי בניית במה אחורית ברכב, מבלי לפגוע באיכות ועל מנת לתת נפח לסאונד.

הציוד שיש לי כרגע זה:

HU - Nakamichi na250btr

קומפוננט - Audison voce 6.5 2 way

סאב - Audison voce 12

ומגבר Hertz hdp4 שמגביר כרגע את הסט הקדמי והסאב.

מובן שאצטרך להוסיף מונו בשביל הסאב, אבל היכן עדיף למקם את הרכיבים הנוספים - דלתות אחוריות או במגש? האם ללכת על קומפוננט או 6*9, 7*10?

וכמובן, מה הדגמים המומלצים?

פורסם

אתה רוצה נפח לסאונד?

דריברים מאחור לא יתנו לך את זה, הם פשוט ימשכו הכל אליהם וחבל.

דבר ראשון כיוונים, הסאב צריך להשמע כאילו הוא נמצא באזור השמשה הקדמית (חיתוך הקומפוננט כמה שיותר נמוך, בגבול יכולת הדריבר, יעזור מאד).

מונו יעשה לסאב פלאים, הגישור הורס, ככה שאם בא לך להשקיע תתחיל בזה.

SCANSPEAK

פורסם

יקירי לא החלטתי שום דבר, ובטח ובטח שלא קבעתי.

רשמתי שסט כזה לא א-מ-ו-ר לעשות בעיות בשמונים, ואפילו ב 63.

אמור, אמור, אמור, זה כמו מור רק עם תוספת של האות הראשונה באלף בית.

בעוד המילה "אפילו" מתארת מקרים בהם הינך מבקש לתאר (לתאר, לתאר, לתאר) שהסט לא גרוע ועל אף מגבלותיו סביר שיוכל לתפקד ב 63 הרץ) , שכן עפ"י טענות פותח השרשור גם בשמונים הוא לא עומד.

עכשיו אני לא מאמין שאודיסון הוציאו סט שעושה רעשים בשמונים (לא אמור, עושה!), בעוד סטים זולים ופשוטים יותר עומדים יפה במשימה, ולכן מדגדג לי שהגיין פתוח יתר על המידה, או שיש איזו שהיא תוספת לאודנס/באסבוסט/שקר כל שהוא אחר שהורסת את האות לגמרי בווליום גבוה.

וסתם כאנקדוטה, את כל הסטים שלי יכלתי לחתוך ב 63, בלי להרוג אותם, בעוד המיוחדים באמת עמדו גם ב40, לדעתי מתחת ל 63, מיותר, פרט לעומס מוגבר על הדרייבר זה לא נותן יותר מידיי.

SCANSPEAK

פורסם
יקירי לא החלטתי שום דבר, ובטח ובטח שלא קבעתי.

רשמתי שסט כזה לא א-מ-ו-ר לעשות בעיות בשמונים, ואפילו ב 63.

אמור, אמור, אמור, זה כמו מור רק עם תוספת של האות הראשונה באלף בית.

בעוד המילה "אפילו" מתארת מקרים בהם הינך מבקש לתאר (לתאר, לתאר, לתאר) שהסט לא גרוע ועל אף מגבלותיו סביר שיוכל לתפקד ב 63 הרץ) , שכן עפ"י טענות פותח השרשור גם בשמונים הוא לא עומד.

עכשיו אני לא מאמין שאודיסון הוציאו סט שעושה רעשים בשמונים (לא אמור, עושה!), בעוד סטים זולים ופשוטים יותר עומדים יפה במשימה, ולכן מדגדג לי שהגיין פתוח יתר על המידה, או שיש איזו שהיא תוספת לאודנס/באסבוסט/שקר כל שהוא אחר שהורסת את האות לגמרי בווליום גבוה.

וסתם כאנקדוטה, את כל הסטים שלי יכלתי לחתוך ב 63, בלי להרוג אותם, בעוד המיוחדים באמת עמדו גם ב40, לדעתי מתחת ל 63, מיותר, פרט לעומס מוגבר על הדרייבר זה לא נותן יותר מידיי.

בני אתה יכול לחתוך גם טוויטר על 63 והגיין במגבר סגור עד הסוף ואתה מגביר עד 2 בhu, זה לא אומר שתתחיל להמליץ לעשות את זה רק כי זה אפשרי.

אין הרבה סטים (במיוחד בגודל 6.5) שמסוגלים לעמוד ב63hz בווליום נורמלי ואם לא ניסית את זה על הסט הנ״ל בעצמך זה דיי לקיחת סיכון.

צריך להיות קשוב לסט מאוד בקטעים האלה ולא לקחת סיכונים.

יכול מאוד גם להיות שברוב המקרים חיתוך יהיה סבבה לגמרי אבל פתאום תביא סגנון מסויים ותשרוף את הרמקול, זה תלוי בכ״כ הרבה דברים.

למשל הk2p שלי מנגנים כמעט הכל יפה ב63hz אבל ברגע שאינפקטד עולים להופיע :wink: המידבאסים מתחילים לפרפר וסביר להניח שימותו תוך כמה דקות אם יישארו לנגן ככה.

ותתפלא בווליום ממש גבוה אפילו ב80hz בסגנונות מסויימים זה קורה, אז אתה לא מכיר את פותח השרשור והרגלי השמיעה שלו והוא מציין שבווליום ממש גבוה זה קורה, לדעתי זאת מגבלת הסט (שוב אתה לא מכיר את הסט).

פורסם

חברים

תודה על כל ההתייחסויות

אבל אם בכל זאת אני אלך על הוספת דרייברים מאחורה, אילו דגמים יתאימו לי כך שישתלבו יפה עם כל השאר?

פורסם

דבר ראשון אני לא חושב שלסט הקדמי בגיין נכון על סלופ נכון ועוד בעבודה פאסיבית צריכה להיות בעייה להסתדר עם חיתוך ב80 הרץ.

לגבי הוספת אחוריים...אם אתה כ"כ מתעקש על זה, מה התקציב שלך? האידיאלי במצב כזה הוא להוסיף סט זהה לקדמי מאחור ככה תשמור על אחידות בסאונד.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

זכור לי שקראתי שרמקולים מאחורה חתוכים מ 100 - 5000 הרץ בווליום נמוך יחסית לבמה הקידמית נותנים תוספת נפח לסאונד ומרחיבים את הבמה הקידמית. אם הם מנגנים פול ריינג' זה מושך את הבמה אחורה ויוצר הפרעות ועיוותים.

פורסם

אם יש לך אפשרות להתקין זוג מידבאסים (ללא טוויטרים) בנוסף בדלתות האחורית יהיה מצויין.

אבל שוב זה גם תלוי לאן אתה מצפה להגיע, עוצמה, איכות, עוצמה ואיכות יחד, כי לדעתי באיכות אין לך בעיה יש לך אחלה סט תלוי גם בתנאים שאתה נותן לו.

לגבי החיתוך אין בעיה לרדת איתו ל80 ו 63 תלוי אם הוא מותקן קראוי למשל איטום, בלי יותר מידי בריחות אוויר, טבעת עץ וכו".

זה גם יכול להיות מכיוון לא נכון.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

• תוכן חדש...