Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קמה הזדמנות מסוימת לרכישת הרכב שבכותרת בעסקה משתלמת שמתאימה לי מבחינת מחיר.

היום אני נוהג על לאון 2009 ידנית (גרסת 1.8 160 כ"ס) ומאוד נהנה ממנה. ואולם, מאחר ואשתי לא מתחברת לגיר הידני או למה שהלאון מציעה מבחינת "ספורטיביות", נוצר צורך להחליפה ברכב אטומטי משפחתי (מתכוונים להרחיב את המשפחה בעתיד הקרוב ולכן מעדיפים להישאר עם רכב משפחתי).

בנוסף, כמתמחה במשרד עו"ד בת"א, את רוב זמני אני מבלה ברכבת הלוך וחזור לת"א ונוצר מצב שהמשתמש העיקרי ברכב, הופכת להיות אשתי (כאשר כרגע, היא לא משתמשת לאור הגיר הידני ועד כמה שנוח לי, הרכב עומד רוב היום בחניון הרכבת).

עד כמה שאני מתבאס לוותר על הכיף שלי, על סיגמנט ועל מה שהלאון מציעה לי, ברור לי שכרגע נכון יותר לעבור לרכב אטומטי-משפחתי כך שאשתי תשתמש בו במהלך השבוע לנוחיותה.

על אף שזו לא הבחירה הראשונה שלי לחיפוש, הסונטה עלתה על הפרק כהזדמנות לעסקה משתלמת. מדובר על שנתון 2009, מאובזרת בכל טוב ובמחיר משתלם. יד 1 עם 80K קילומטר.

כאמור, זו לא הייתה בחירתי הראשונה ובתחילה פזלתי לרכב מיני או משפחתי קטן ואינני מכיר את הרכב.

לכן אני פונה אליכם. צריכת הדלק פחות מפריעה לי וברור לי שלא מדובר ברכב חסכוני אך חשוב לי לשמוע התרשמות מכאלו שמכירים את הרכב במימד הנהיגה היום יומית וברמה הכללית (במקרה שלי, בעיקר בעיר ומידי פעם מחוצה לה) ולשמוע על מסגרת האמינות וטיפולים או מחלות מיוחדות.

מתנצל על החפירה,

בן.

עריכה לאחר הודעתו של EDANJ: אני ואשתי התחלנו בביצוע הכשרת סקיפרים ומשיטים כתנאי לרכישה.

עריכה נוספת: מדובר בדגם ה-2.0 ליטר, 164 כ"ס

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

חוץ מנורת "עוגן" דולקת בלוח השעונים וצדפים שצריכים לגרד מתחתית הרכב הסירה, סליחה האוטו במצב חדש!!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המחיר קצת גבוה רכבים כאלו נמכרים באזור 60k , אני נוסע הרבה לקוריאה ולמזרח וזהו רכב מאוד מאוד נפוץ שם על גז . ראיתי שגם בארץ יש סונטות על גז.

פורסם

מדובר במנוע בנזין רגיל ולא בגז.

איך הגעת למסקנה שהמחיר יקר אם לא פרסמתי אותו?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...