Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מניסיון שלי הLRX למשל 4.1K מגבר ממש מעולה

נכון שיש מגברים שגורמים לו להתגמד מה שנקרא לעומתם אבל בתג מחיר שלו פה בפורום יד שנייה ( אני את שלי מצאתי ב 2800 - מגבר + סאב HX300D ) קשה למצוא דברים טובים יותר בטווחי המחיר האלה .

לטעמי המגבר הזה בשידוך לMLK 165 של הרץ עשה נפלאות ( שוב .. מבחינתי ויהיה כאלה שאהבו יותר או אהבו פחות ) הכל שאלה של טווח מחיר שאתה מגדיר לך מראש .

לשמוע סט רמקולים על הקירות האלה במרכזי מכירה של סטיראו לרכב זה בזבוז של זמן , ממש לא נותן אידיקציה לגבי מה שתשמע ברכב

אני מציע שתמתין קצת עם רכישות של שמות מפוצצים ותגיע לאחד המפגשים ותתחיל לשמוע את המערכות של החברה כאן , יכול להיות שתשמע מערכת שמבוססת על רכיבים " עממיים " יותר ותתאהב ולהפך , אל תקנה רכיבים לפי השמות של המותג עדיף שתגיע ותאזין לכמה שיותר אפשרויות .

המחירים של הlrx4.1 נעים (במשומש) בסביבות ה2.5k (ואני לא אומר שהמוכרים דורשים מחיר מופרז הוא פשוט נמכר כחדש במחיר מפורז מאוד), ובסביבת המחיר הזה הוא ממש נופל אל מול מתחרים אחרים באותה סביבת המחיר, ישנם vrxים של אודיסון שדורשים עליהם אותו מחיר והם עולים עליו בהחלט, ולא חסרים עוד ג׳נסיסים,סלסטרה ra, זטקים וטרו בילט שמפורסמים פה.

בקיצור לא חסרות אופציות אחרות בסביבת מחיר קרובה שעדיפים עליו בהרבה.

הסיבה שהמגבר הזה מושך לכולם את העיניים (מודה גם אני תכננתי עליו בעבר עד ששמעתי והתאכזבתי בכמה פעמים) היא הצהרות ההספקים הגדולים שלו וזה ממש לא צריך להוות גורם מכריע ברכישה.

בקשר ללשמוע לפני קנייה ולא להחליט סתם על סמך שם או מותג אני מסכים איתך לגמרי.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם במקרה שלי וגם בעוד מקרה של מכירה ביד שנייה בפורום המחיר הסופי יהיה 2000 בערך שזה מחיר ממש טוב למגבר כזה

הסכמתי שהוא לא קצה עליון ולא כל דבר אחר שדומה לו , מגבר איכותי מבית טוב שבהחלט "נותן בראש" בצורה יפה מאוד לאלמנטים ששידכתי אליו .

מבחינת איכות קשה לי להבדיל , יכול להיות שלא שמעתי הרבה סוגים של סטאפים ויכול להיות שזה פשוט רמת הסיפוק שלי שממנה אני מרוצה

מה שבטוח שמבחינת המלצה עליו הייתי ממליץ עליו כמגבר ברמה גבוהה . שוב יש רמות מעל ( כנראה שיש הרבה ) אבל זה לא אומר שבמחיר שלו הוא לא שווה קניה .

מעניין אותי עם איזה סט אפ שמעת את המגבר הזה ?

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

בטווח המחירים הזה, לא הייתי שוקל את אף אחד מהאופציות הנ"ל, PIONEER 80PRS, CLARION 702, הפיונירים למינהם מאד קלים ונוחים לתפעול, אל תשלול מסיבה זו את הקלאריון, מתרגלים להכל.

להבנתי (=להבנת זאפ) ה-P80RS עולה באזור ה-2800, כלומר פי שניים מהתכנון, ובנוסף גם אין לו BT, ככה שנראה לי שהוא לא ממש במגרש.

ה-Clarion-ים פשוט ממש ממש לא-אסתטיים בעיניי, ואם כבר מחליפים HU והורסים את ההרמוניות של המערכת המקורית של רנו, אז לדעתי מראה חיצוני זה גם (בהחלט לא רק, אבל גם) שיקול חשוב.

המלצות אחרות ל-HU ספציפי (Alpine/Pioneer) או שאני אלך פשוט עם המלצות המתקין?

לגבי שאר ההתייחסויות- מעולה - תודה!

מקווה להצליח לשמוע סטאפ-ים רלוונטיים בקרוב וגם למצוא VRX / RA במצב ראוי לקנייה...

HU: Pioneer 80PRS | Amp: Audison LRx 4.1k

Comp: Audison Voce AV K6 | Sub: Hertz HX300

@

Renault Clio Sport III

פורסם

אפשר להזמין את PRS 80 דרך AMAZON ודגם שמגיע מחו"ל, מגיע עם BT. יש כמה חברי פורום שקנו אותו כך ומחיר הייה סביבות 1500 ש"ח עם מסים עד כמה שאני זוכר.

http://www.amazon.com/Pioneer-DEH-80PRS-Receiver-Crossover-Alignment/dp/B006Y44DAY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1370194837&sr=8-1&keywords=prs+80

אפשר לעשות קנייה דרך http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/Shopping

עכשיו קיבלתי מחיר ₪1636 עבור פיונר הזה דרך האתר כולל מסים

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אוקיי - טעות שלי - הסתכלתי בכלל על דגם אחר וישן (P80RS).

ה-80PRS בהחלט נראה מכשיר מדהים ואופצייה מאוד מעניינת. אבדוק את זה...

@

Renault Clio Sport III

פורסם

80prs שייקנה בארץ יגיע ללא בלוטוס

אם תזמין מחול תקבל את הדגם עם הבלוטוס אך ללא יכולת לשמוע את רוב תחנות הרדיו, ובחצי (!) מחיר.

השמונים מכשיר נהדר, מניסיון, אך הקלאריון לא נופל ממנו, אל תפסול מכשיר בגלל עיצוב.

לשיקולך.

ושוב במסגרת התקציב שלך, יהיה בזבוז להביא את אחד המכשירים שהמליץ המתקין.

ובגזרת המשומשים ניתן להכניס גם את האקליפס 7200, ויש עוד כמה וכמה מכשירים ברמה שמסתובבים בפורום המכירה.

SCANSPEAK

פורסם

+1 , בגלל שאני לא שומע רדיו, אני לא חושב עליו בכלל.

אקליפס יכול להיות גם אופציה טובה, רק לדעתי מחירו סביבןת 2000 ש"ח למשומש

פורסם
גם במקרה שלי וגם בעוד מקרה של מכירה ביד שנייה בפורום המחיר הסופי יהיה 2000 בערך שזה מחיר ממש טוב למגבר כזה

הסכמתי שהוא לא קצה עליון ולא כל דבר אחר שדומה לו , מגבר איכותי מבית טוב שבהחלט "נותן בראש" בצורה יפה מאוד לאלמנטים ששידכתי אליו .

מבחינת איכות קשה לי להבדיל , יכול להיות שלא שמעתי הרבה סוגים של סטאפים ויכול להיות שזה פשוט רמת הסיפוק שלי שממנה אני מרוצה

מה שבטוח שמבחינת המלצה עליו הייתי ממליץ עליו כמגבר ברמה גבוהה . שוב יש רמות מעל ( כנראה שיש הרבה ) אבל זה לא אומר שבמחיר שלו הוא לא שווה קניה .

מעניין אותי עם איזה סט אפ שמעת את המגבר הזה ?

היו פה בפורום מכירה לפני כמה זמן (אולי יש עדיין) זטק p4, טרו בילט 475 ג׳נסיס סדרה 3 וכולם נעו סביב ה2000 שקל, הבילט להפתעתי נמכר בדיוק ב2000. כך שגם במחיר הזה הוא לא כלכך שווה.

לדעתי גם בלי קשר לשאר המגברים הוא לא שווה את הסכום הזה.

פורסם

כל אחד ודעתו האישית

וזה מה שיפה בענף הזה , כל אחד מתחבר לסוגים אחרים של רכיבים

עדיין , מסקרן אותי באיזה סט אפ יצא לך לשמוע את המגבר הזה סתם לידע כללי

פורסם

דעה זה אחלה, אבח מור פה לא דיבר על דעה, וגם לא לזרות לך מלח על קניית ה lrx, הוא פשוט נתן לך דוגמאות למגברים שהמתחרה שלהם הוא דווקא ה vrx, ולא מעט יגידו שהם אולי טובים מה vrx, ונמכרו במחיר שבקושי lrx נכנס בו.

ככה שבתג מחיר של 2000 שקל ה lrx הוא לא אופציה נהדרת כמו שאתה מתאר.

שים לב לכמה מגברי vrx או lrx יש למכירה בפורום... הם לא זזים וזה בגלל תמחור מוגזם בארץ, יש אופציות טובות יותר מה lrx.

מה זה מתחבר למגבר? היה לך טרו או סלסטרה בשביל להחליט שזה עניין של טעם?

אני דיי בטוח שאם יהיו לך, אז תבין מה ההבדל בין מגבר טוב, למגבר מצויין.

SCANSPEAK

פורסם

+1 לבני.

ומחזק אני חס וחלילה לא מנסה לעקוץ או להגיד שהlrx הוא מגבר ברמה של jbl, הבעיה היא התמחור השערורייתי שלו שהנגזרת שלו זה המחיר העצום גם כמשומש (ציינתי בהודעה הראשונה שאני לא בא בטענות למי שמוכר משומש כי גם אני לא הייתי רוצה להפסיד יותר מחצי מחיר על משהו שאני מוכר).

אבל במצב השוק היום המחיר פשוט לא שווה את זה אל מול אופציות אחרות שדווקא עוברות אותו בהרבה.

וזה בכלל לא עניין של טעם, אתה יכול לחפש גם השוואות בפורומים בעולם ולראות דירוגים פחות או יותר.

נ.ב

שמעתי אותו גם עם ווצ׳ה וגם עם הרץ אם אני לא טועה וכבר שכחתי מה עוד.

פשוט הסתמן לי כמגבר באיכות ממש עממית עם הרב כח.

(יכול להיות שכגודל הציפייה מהמותג והמחיר כך גודל האכזבה, אבל זה לא משמיעה אחת).

פורסם

מקבל מה את מה שאתם אומרים , בואו נפסיק ולא נתעלק לבחור פה על האשכול שלו יותר

אשמח להשמיע לך את המערכת אצלי ברכב ברגע שאסיים אותה באחד המפגשים :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז במזל טוב הרכיב הראשון של המערכת הוזמן. :ok:

אמנם מדובר רק במתאם לשליטה מההגה, אבל גם זאת התחלה...

לגבי הרדיו דיסק - התלהבתי מאוד ה-80PRS והזמנה מחו"ל בהחלט נשמעת כמו רעיון מצויין.

אבל - לצערי אני לא אוכל לוותר על האופצייה של קליטת רדיו באוטו. הבנתי שבהתחשב בזה, הזמנה מארצות הברית לא רלוונטית, כי לדגם האמריקאי לא ניתן בשום צורה לבצע התאמה לקליטת תחנות מקומיות. האם זה וודאי?

ומה לגבי מכשירים מאירופה - האם הם תומכים בתחנות מקומיות או שמדובר באותה בעייה?

ובכלל - איך אפשר לדעת האם המכשיר הוא מדגם אמריקאי או אירופאי - נגיד זה שבאתר הבריטי "DynamicSounds" (עדיין לא יכול לפרסם קישורים...)?

מתקדמים לאט לאט...

עידו

@

Renault Clio Sport III

פורסם

מאנגליה זה צריך לעבוד, כי התדרים של רדיו,הם אותם תדרים. מה שחשוב, שמכשיר תומך בתדרים ארופאים.

אני מבין זה הלינק? http://www.dynamicsounds.co.uk/pioneer-deh80prs-car-cd-mp3-player-bluetooth-handsfree-stereo-usb-auxin-ipod-receiver-p-34807.html#.UbjfEvnwla4

• תוכן חדש...