Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן שירוקו 2.0TSI 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הבוקר הייתי בבדיקה לרכב שירוקו 2009 2 ליטר.

הרכב יצא במצב סביר, אך הבדיקה מראה שבמקום 200 כ"ס הרכב הוציא רק 127 כ"ס...

בעל האוטו התעקש שזו בעיה בבדיקה עצמה, ואחרי שעשיתי סיבוב על הרכב גם לי משהו נשמע לא הגיוני.

הבוחן מתעקש שמשהו ברכב לא בסדר, ושאין מצב שהבדיקה לא מדייקת.

חשוב לציין שבבוקר היינו במוסך "רון" שגם כן נסע על האוטו, ובדק עם Vag-com, הסיכום היה שהרכב נראה טוב, רק יש תקלה מוכרת עם שירוקואים ... (לא זוכר את שמה) ואולי...זה יכול להצריך החלפה של משאבת הדלק.

אשמח לקבל עצות או לשמוע מבעלי ניסיון/ידע.

תודה!

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חתול בשק.

על תכנס לשוק השירוקוים יד שניה\שלישית , מכיר הרבה אנשים שרכשו מהיידים האלה והיום נתקעו עם הרכב הזה .

ומאוד מוזר איך האוטו איבד "60" סוסים ב3\4 שנים על הכביש - אני מנסה לחפש הגיון והסבר ולא מוצא מה גם שהדיאגנוזה נורא פשוטה והיא לא מעלה תהיות של איך העולם נברא(הכוונה לאיך יכול להיות שהאוטו בעל מנוע 2 ליטר מייצר 127 כ"ס אחרי שהבדיקה יחסית יצאה בסדר)

במידה ויש לך את התוצאות מהדיאגנוזה תפרסם אותם ויתנו לך תשובות יותר טובות

פורסם

הדף הרלוונטי מצורף.

לטענת הבוחן בגלל שהגרף מגיע ל-peak ולא עולה אח"כ זוהי בעיה במנוע ולא ייתכן בעיה בבדיקה עצמה.

למשתמש שהגיב מעלי - קל לומר "אל תכנס לשוק"... אבל זה הרכב שאני מחפש. ואין לי תקציב ליד ראשונה... מה אתה מציע?

20130517_210621.jpg

פורסם

ההספק הוא במנוע או בגלגל?

בכל מקרה נראה נמוך אבל אם מדובר בהספק בגלגל אולי יש הגיון.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

יש לי את המנוע הזה ב- GTI. הרכב הזה אמור "לעוף". רון היה מרגיש אם היתה בעיה כ"כ מהותית. ובכ"ז - גש אל רון עם הרכב והתוצאות, Let him be the judge.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הדף הרלוונטי מצורף.

לטענת הבוחן בגלל שהגרף מגיע ל-peak ולא עולה אח"כ זוהי בעיה במנוע ולא ייתכן בעיה בבדיקה עצמה.

למשתמש שהגיב מעלי - קל לומר "אל תכנס לשוק"... אבל זה הרכב שאני מחפש. ואין לי תקציב ליד ראשונה... מה אתה מציע?

same problem dude

אותו כאב ראש במשך חודשיים , עד שהחלטתי באמת לא להכנס לשוק אחרי 2 בדיקות מזעזעות , אולי עכשיו בזמן האחריות הם נהנים.

אבל תחכה שיגמר לך האחריות על הגיר והמנוע ואיזה יום אחד מהם יקרוס לך , מה אז?

תחפש אלנטרנטיבות אחרות , יש הרבה מעניינות וגם יותר טובות באותו איזור המחירים.

השירוקו היה חלום שלי בסופו של דבר החלטתי להפסיק לחלום וללכת עם השכל.(אם אפשר לקרוא לפונטיאק שכל)

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

שיטוט קצר ביד 2 יראה לך שבאופן קבוע יש מ'ס רב של אקזמפלרים כמו שאתה מחפש.

כאשר אני רואה באופן יחסי מס רב של רכב מסוג מסויים למכירה(בוא נסכים שהוא לא נמכר בכמויות של מזדה 3)אני חושד שאולי יש בעיה בדגם.

הוסף לכך את מה שכתבו מעלי, על. אמינות ושירות של צ'מפיון ואני לא אמליץ להתקרב לרכב למרות שעל פניו החבילה שהרכב מציע די מרשימה.

שתף אותנו במגבלות התקציב ואני בטוח שהחברים יזרקו לך רעיונות לאוויר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

רכב מאוד לא אמין.

מניסיון עבר..תקנה ומהר מאוד תרצה להפטר ממנו..עלויות יקרות בטירוף.

מומלץ להתרחק-אלא אם כן בא לך לעבוד בשביל לתחזק את הרכב.

בהצלחה.

פורסם

חייב לומר שהתגובות שלכם מפתיעות אותי מאוד.

המנוע 1.4 אכן ידוע כמאוד בעייתי אבל הבנתי שגירסת 2 הליטר מצויינת וכלי שנאמר זה מנוע שקיים גם בGTI וברכבים נוספים.

שימו לב שבגירסאת ה2 ליטר אין הרבה רכבים למכירה, כרגע 3-4, ומצבם של רובם לא בשיא... זו יחסית שמורה והמוכר נראה אדם ישר בגילאי ה30.

מגבלת התקציב היא איזור ה-130.

בדקתי הרבה אפשרויות אבל אף אחת לא הייתה טובה כמו השירוקו... (BMW 325I 2007 הייתה הכי קרובה, אבל חלשה מידי לטעמי...)

פורסם

קודם כל הבדיקה(שבטח עלתה לך לא מעט) נועדה לתת לך אינדיקציה, ואם משהו בה לא יצא תקין, בטח ובטח החלק היקר ביותר ברכב המנוע!, אז אישית הייתי מתרחק, שים לב שבבדיקה גם כתוב חוסר שמן במנוע, ולך תדע כמה זמן הוא נוסע ככה.

אם כל הכבוד למוכר, ממש לא מעניין מה הוא אומר(זה כמו לשאול בעל מגרש מכוניות אם הרכב טוב:), וזה שנסעת על הרכב והוא סחב לא אומר כלום.

יש המון אופשריות ספורטיביות לא פחות בתקציב שלך, ובטוח עוד רכבי שירוקו, אני הייתי הולך על GTI ידנית 2011-2010 מקורית, נכון אותו מנוע ויצרן, אך פשוט רכב מוצלח יותר, ברוב התחומים ובאופן מפליא גם בתחום האמינות.

פורסם

לדעתי יש בעיה ברכב ולא בבדיקה. אם בכל זאת הרכב כן מצא חן בעינייך ובעל הרכב נראה אמין כדאי להוציא הסטוריית טיפולים ולבדוק את הרכב עם VAG-COM (לוגים).

אני לא מכיר "תקלה מוכרת" בשירוקוים, אתה זוכר במקרה מה הקוד תקלה שהופיעה?

לרוב משאבות דלק לא הולכות בק"מ כזה במיוחד לא במנוע כמו הTSI עם הזרקת דלק של 150 באר.

חוסר שמן במנוע תמיד רושמים - זה כסת"ח.

פורסם

lieden - למה אתה חושב שפונטיאק יותר אמינה מהשירוקו ? למה שהמנוע/גיר ילכו בשירוקו (2 ליטר) ולא בפונטיאק ?

נכון שהיא הנעה אחורית, וזה יתרון מבחינתי.. אבל היא חלשה משמעותית.

tamirh - אפשר, אבל היית מסתמך על זה כשיש מכון בדיקה רשמי ומוסמך שטוען שהמנוע מוציא 127 כ"ס בלבד?

(תזכור שמחיר הרכב הוא 130K+)

יניב alfa - רק אוטומט. אני עובד עם הרכב ביום יום... עומד הרבה בפקקים וכאלו, לצערי אין לי כוח לידני.

liran22 - מתרחק כלומר פוסל את הרכב בגלל זה? ייתכן שזה סתם חיישן או החלפה של משאבת דלק והאוטו חוץ מזה במצב מצויין. מה גם שאין כרגע היצע איכותי של שירוקו 2 ליטר משנתון 2009.... לצערי אני יודע כי עברתי אחת אחת בחודשים האחרונים.

GTI פחות מדבר אלי, ויזואלית בעיקר... הרבה פחות "מיוחדת" ו-"יפה" בעיני, מה שגם שהבנתי שזה שירוקו יותר גבוהה ועם בסיס גלגלים קצת יותר צר.

daniel_18 - הרכב מטופל לטענת הבעלים רק במוסך מורשה בבני ברק. האם לדעתך כדאי לבקש את היסטוריית הטיפולים המלאה או ללכת למוסך ולבקש שיפתחו זאת בפני כדי שאוכל לעיין ?

VAG COM נבדק ע"י מוסך רון הבוקר כפי שציינתי בפוסט הפתיחה. הוא ראה רק תקלה אחת, לצערי אני לא זוכר את שמה...

הוא אמר שזה עלול לנבוע ממשאבת דלק.

תודה לכולם!!!

• תוכן חדש...