Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

100 מגה בבזק,באמת 100 מגה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הצטרפתי למבצע של בזק, 100 מגה ב 100 שקל.

הייתי צריך להחליף לנתב שיתמוך במהירות הזו, קצת התמקחות וקיבלתי אותו בחיוב זיכוי מלא.

בתור בבזק סטור, ראיתי עוד עשרות אנשים כמוני שמגיעים לאסוף את הנתב החדש, מה שלא הבנתי הוא למה הם מחזירים את הנתב שלהם? שעליו הם כבר שילמו? ובזק לוקחים ללא שאלות מיותרות.

כשהגיע תורי, הנציגה שאלה איפה הנתב הישן, אמרתי בבית, הוא שלי, שילמתי עליו. שתקה והביאה את הנתב החדש.

צריך לבדוק את זה, כנראה שבזק עושים פה משהו לא חוקי.

בכל מקרה, לאחר הגדרת הנתב החדש, המהירות המרבית אליה הצלחתי להגיע בחיבור עם כאבל רשת היא 90 מגה, ובאלחוטי המהירות היא נעה בין 20-40 מגה.

בבזק טוענים שזוהי מהירות סבירה ל100 מגה בחיבור אלחוטי( המחשב יושב 2-3 מטר מהנתב, ללא שום קירות או הפרעות למינהם).

זה נכון? עלי להסתפק בחיבור שנע בין 20-40 מגה למרות שאני משלם על 100 מגה?

הספק הוא הוט נט.

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

שים לב לאותיות הקטנות בחוזה, החוזה מדבר על "מהירות עד 100 מגה" כשמילת הקסם היא "עד". אל תצפה לקבל בכל בדיקה 100 מגה בדיוק, את תצפה גם לקבל קרוב לזה בכל פעם.

פורסם

המהירות אז לא תקינה רק האלחוטי?

איזה כרטיס רשת יש לך ואיזה ראוטר?

אם זה איזה g ממוצע - יותר מזה לא תוציא.

הקפיצה הבאה צריכה להיות n משני הצדדים באיכות טוב. ואז תוכל לנצל מהירויות כאלו באינטרנט אלחוטי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כן, ככה זה.

גם אצלי (הוט - כספק אינטרנט וכספק תשתית), חיבור קווי כ 90-95, חיבור אלחוטי כ 40-50.

נכון שהחיבור האלחוטי יותר טוב מאשר אצלך, אך למאה הוא בוודאי לא מגיע.

נ.ב

בחיבור בתקן N

פורסם

אם אתה מקבל 90 מגה בחיבור קווי, אז ברור לך שאין לך שום בעיה עם בזק.

הבעיה ברשת האלחוטית שלך זה משהו אחר לגמרי.

פורסם

חיבור אלחוטי G מוגדר כעד 54 מס"ש - כלומר אם הנתב או המחשב שלך מצוייד בחיבור G ולא בחיבור N זהו צואר הבקבוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תחליפו כרטיסי רשת וראוטרים חברה.

אני עם מקבוקים ומול איירפורט אקסטרים ובn 5 ג׳יגהרץ עובר את ה150 בהעברת קבצים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה מגה ביט ולא מגה בייט.

למה אתם חושבים שהם אומרים תמיד רק מגה?

זה בערך שמינית.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שאלה (בעצם כמה שאלות, כי אין לי עצבים להתקשר ל166).

יש לי נתב Netgear VVG2000, שנרכש מבזק כשעברתי ל-30 מגה. הוא אמור לתמוך, לא?

האם סטטוס מהירות הקו שיש לי בתמונה, תקין?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דרך אגב המודם מיישר קו עם התקן (B, G, N ) הכי נמוך שמתחבר עליו, עם כל המכשירים שלך הם בתקן N כדי לך להגדיר את הנתב שיעבוד רק עם התקן הזה.

• תוכן חדש...