Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שזו סוגיה שמעסיקה את הרשת לא מעט. יצא לי להרהר בה הבוקר בעת הישיבה. מאז שאני זוכר את עצמי אני מתקין את הגליל כמו בתמונה הימנית:

ttpoll.gif

לא רק זה, אני גם אהפוך את הגליל בכל שירותים בו אבקר, לעיתים אפילו אם אני עושה רק מס' 1. לא הקדשתי לכך מחשבה מעולם, זה פשוט המצב. זה נכון יותר. המעניין הוא שזה לא בא מהבית - אצל הורי תמיד זה הפוך, ותמיד אני הופך כמובן.

המוזר הוא שלעולם לא אטען לשפיות נפשית גבוהה מדי, אך OCD ממש לא נוכח אצלי.

במסגרת איזה רצון לשבירת דפוסים החלטתי להפוך את הנייר. אפילו מצאתי סימוכין מקצועיים:

over-under%202.jpeg

top_splash.jpg

אז גיליתי שהקונצנזוס ברשת הוא לנייר מעל, ז"א לצורה החדשה שחשבתי לאמץ. אני נון קונפורמיסט, אז חזרתי חזרה לסורי, ולעזאזל שבירת פרדיגמות. מה עדיף בעצם, ללכת עם הזרם הכללי או להמשיך עם הזרם האישי (ותחסכו ממני את הבדיחה)? אני לא יכול לנצח כאן.

להתייחסותכם הרצינית אודה. וגם ללא רצינית. וגם לחוסר ההתייחסות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

חולק עליך, אני דווקא מעדיף את קצה הנייר בחוץ (כמו בצד השמאלי של התמונה העליונה). מרגיש יותר נוח והגיוני. לגבי ההתייחסות לילדים קטנים - בשירותים של הילדה הנייר על הניאגרה, כי בכל קונסטלציה אחרת הוא מגולגל יפה על הרצפה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עד היום אני לא מבין למה מציירים דוגמאות של לבבות וכלבלבים על

נייר הטואלט.

בחייאת ראבק, מנגבים עם זה את התחת.

למה לא יכולים ליצור דוגמאות שיתאימו לגבר המדוכא

גם ככה אני מדוכא אז לפחות כשאני נכנס למשרד הדבר

האחרון שמתאים לי לראות הם פרחים וורודים מול העיניים.

למה כלבלבים כן ודוגמניות מינאטוריות מאויירות לא?

Gn'f'R

פורסם

אחד הערכים הכי מושקעים בוויקיפדיה דן בסוגיה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Toilet_paper_orientation

יש אפילו שלל (!!!) מחקרים מדעיים (!!!?!) בנושא.

רוב האוכלוסיה מעדיפה באופן גורף את האיור השמאלי (הנייר מתגלגל מבחוץ). יש ססטיסטיקה.

אני ואתה במיעוט, העדפה חד משמעית לאיור הימני.

מה זה אומר עלינו? מממ...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
bidet-sospeso-109943.jpg

זה שמשמאל, זה לא ברזיה... :wink:

אני חייב להגיד שזה אחד הדברים הגאוניים שהומצאו, מעבר לזה שזה יותר היגייני (זה התירוץ) זה הרבה יותר נוח, חוסך זמן וכסף.

אני מעדיף את האיור השמאלי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני בכלל מוציא את הנייר מהמתקן ומחזיק אותו ביד כשהאצבעות בצד הנייר הנשלף

בסיום הניגוב באופן בילתי רצוני אני מחזיר את הגליל למתקן כשהדפים כלפי הקיר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אחד הערכים הכי מושקעים בוויקיפדיה דן בסוגיה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Toilet_paper_orientation

יש אפילו שלל (!!!) מחקרים מדעיים (!!!?!) בנושא.

רוב האוכלוסיה מעדיפה באופן גורף את האיור השמאלי (הנייר מתגלגל מבחוץ). יש ססטיסטיקה.

אני ואתה במיעוט, העדפה חד משמעית לאיור הימני.

מה זה אומר עלינו? מממ...

נהדר! היכולת לעסוק בזוטות במלוא מידת הרצינות גורמת לי להאמין שאולי בכל זאת יש תקווה למין האנושי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

גדלתי בבית שדגל בשיטה הימנית.

התחתנתי עם אשה שדגלה בשיטה השמאלית.

אתם יכולים להבין מה המצב בבית היום.

ואדים - מקלחת יד לא עדיפה על מתקן השטיפה המתוחכם שבו אין שליטה על כיוון זרם המים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מקלחת יד לא עדיפה על מתקן השטיפה המתוחכם שבו אין שליטה על כיוון זרם המים?

במקרה יש לי קילומטרז' רב על כל סוגי המתקנים - בדירה של אמי יש מקלחון, בבית אחותי יש מתקן עם זרבובית קבועה שמתלבש על המושב ובדירתי הקודמת היה בידה כמו בתמונה.

אין מתקן אחד אופטימלי, הכל תלוי בסוג המגע שאתה מעדיף על הספינקטר. (מצטער, אין דרך סטרייטית לומר את זה) :lol:

הזרבובית הקבועה נותנת סילון ממוקד לעין הסערה ואתה אמור לזוז ולהתאים את עצמך אליה, אני אישית לא אוהב את זה. כשהיא נסתמת באבנית היא מתחילה להשפריץ לכל עבר וזה נהיה לא אסטטי. מקלחון היד נח לשטיפה של כל זירת הפשע וגם קל לפירוק ותחזוקה תקופתית, אך מנסיוני מבנה הברז מקשה מאד לשלוט בטווח האפקטיבי של עצמת הזרם וכתוצאה הוא תמיד יוצא חזק מדי או חלש מדי. הבידה הקלאסי נותן זרם יציב ורך שניתן לכוון בדיוק מירבי, הוא בסה"כ נובע ולא "מפציץ", ומבחינתי זה שווה את האי נוחות הארגונומית שבמעבר מאסלה לאסלה.

מדינות המזרח הרחוק הרבה יותר מפותחות טכנולוגית בנושא הזה וכך בנסיעה האחרונה לקוריאה פגשתי את הפולש הרקטאלי הבא: :shock:

bdt.jpg

הדבר הזה משלב מושב מאד ארגונומי ונח עם מתקן חשמלי שמוציא זרבוביות שונות במיקומים שונים ויורה מים חמים או בטמפרטורת החדר. אני לא צוחק כשאני אומר "יורה", המתקן הזה צריך להגיע עם ball gag מצורף באריזה. אם לא נזהרים ושוכחים לעצום את העין השלישית תוך כדי שהמתקן פועל, מהר מאד מגלים שהזרם בו חזק מספיק בשביל לעשות חוקן.

מדהים איזה דברים אפשר ללמוד בפורום של מכוניות, אה? :-)

פורסם

TOO MUCH INFORMATION

:shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...