Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נייר? נייר?! איפה אתם חיים?

אני בכלל עם שלושת הקונכיות.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
נייר? נייר?! איפה אתם חיים?

אני בכלל עם שלושת הקונכיות.

+1!

...

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• אחראי פורום
פורסם

אני מעדיף את התצורה השמאלית אבל זה נשאר מתוך קיבעון (ו-ocd בהתפתחות).

הכיוון הזה בא מהבית עם הסבר פשוט: למי שזוכר בבתים ישנים יותר,

מתקן הנייר היה מחרסינה והוא היה שקוע בקיר, בעומק של משהו כמו חצי גליל.

בתצורה הימנית הנייר היה נגלל צמוד לקיר ואני זוכר איך זה היה מפריע בידיים, אז אוטומטית הופכים החוצה.

המתקנים האלה כבר לא קיימים, הנוהג נשאר.

דריש, בביקורים ראשונים באירופה, חשבתי שזה בכלל לרגליים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני לא מאמין שיש פה אנשים ששואלים איך להתקין את המתקן שמחזיק נייר טואלט, כאילו WTF

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
אני לא מאמין שיש פה אנשים ששואלים איך להתקין את המתקן שמחזיק נייר טואלט, כאילו WTF

אתה טועה, אף אחד לא מדבר על איך מתקינים את המתקן. זה החלק הקל בעניין - בד"כ שני ברגים. מדברים על איך להניח בתוכו את הגליל, וכמו שאתה מבין, אם טרחת לקרוא - זו תורה שלמה. לא הייתי מודע לזה עד שנכנסתי בבהילות לשירותים הבוקר ושכחתי לקחת עיתון. ככה מתחילים ההרהורים שמובילים בסוף להתפתחויות המשמעותיות ביותר של המין האנושי. לפעמים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

גם אני הופך את זה כל פעם כפי התמונה הימני, והסבר לזה הוא ככה אתה יכול עם אותו יד אחד להחזיק את הגליל ולהוריד חתיכה עם אותו יד, ובמקרה של התמונה השמאלי אז צריכים עם יד אחד להחזיק ועם יד השני להוריד, וזה מאד לא נוח כי המתקן בדרך כלל בצד אחד.

• תוכן חדש...