Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או במילים אחרות נקסוס זה טלפון ריק לגמרי, אפילו פחות ממחשב שבדיוק התקינו עליו WINDOWS.

הוא כלכך זול כי צריך לקנות הרבה אפליקציות בשביל להביא אותו לרמה של סמסונג סטנדרתי.

WTF ?

האליקציה היחידה שיש לי בתשלום זה Tapatalk. כל היתר או שקיים בסטוק או שיש אפליקציה חינמית שהיא בדרך כלל הטובה ביותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לידיעתכם, נקסוס 4 עולה באילת 1630 ש"ח כולל אחריות לשנה

גורם לחשוב עם שווה בכלל לקנות מחול ללא אחריות...

אגב המחיר שאני נוקב הוא לאחר שקניתי כבר (באילת)

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

במחיר של 300$ בלי עלות של משלוח לארץ (11$ משלוח בתןך ארה"ב) זה יוצא בערך 1100 שקל אז לשלם 50% מערך המכשיר בשביל אחריות לא בטוח שזה שווה את זה, במיוחד שרוב התקלות שקורות בשנה הראשונה זה שברים בטלפון שאחריות לא תופסת עליהם.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

כמובן שאם יש מישהו בארה"ב שמביא אז חבל לשלם את ההפרש, מצד שני אם אתה ממילא באילת ואין לך מישהו בארה"ב אז אני כבר הייתי קונה בארץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני מעדיף מכשירי אנדרואיד על המכשירים של אפל.

כיום אני עם גלקסי S4 לפני זה הייתי עם S2.

ממליץ על הנקסוס 4 לעומת האייפון היה לי אותו לכמה ימים וחוץ מזה שאין לו מקשים מוחשיים(אפילו לא 1) הוא רץ חלק.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם אפשר שתפרט קצת למה העדפת אנדרואיד על אפל?

וזה שאין לו מקשים מוחשיים זה אמור להיות לטובה לא?(ע"ע מקש הבית של אייפון)

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
אם אפשר שתפרט קצת למה העדפת אנדרואיד על אפל?

מקשים מוחשיים זה סתם איזה פאק אישי שלי.

אני מעדיף אנדרואיד כי אני לא סובל את האייטונס ואת העובדה שהכל צריך להיעשות דרכה.

הפשטות של פשוט לגרור שיר לטלפון.

הPUSH עובד הרבה יותר טוב.

באייפון קרה לי הרבה פעמים שאני לא מקבל התראות על מיילים ועל הודעות בווטסאפ-בעייתי מבחינתי.

סוללה שמחזיקה יותר זמן-באייפון הסוללה נגמרה לי דיי מהר-בגלקסי היא מחזיקה לי יום שלם.

לגבי שבירות מסך עוד נראה אבל באייפון הוא נפל ונשבר פעמיים(ואני לא מאוהבים המגינים), בגלקסי 2 לא נשבר אפילו פעם אחת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מקשים זה משהו שבשימוש אינטנסיבי הולך ראשון (ע"ע מקש הבית באייפון/סמסונג), בגלל זה עדיף מקשי טאץ'. בנקסוס 4 יש עם זה בעייה אחרת - זה תופס חלק מהמסך, מה שאין בסמסונגים/htc/lg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראיתי עכשיו שיש לו שתי גרסאות של 8GB ו16GB מישהו יודע אם המחיר של 300$ הוא לגירסא של ה8GB או לגירסא של ה16GB?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
לידיעתכם, נקסוס 4 עולה באילת 1630 ש"ח כולל אחריות לשנה

גורם לחשוב עם שווה בכלל לקנות מחול ללא אחריות...

אגב המחיר שאני נוקב הוא לאחר שקניתי כבר (באילת)

והמחיר באילת הוא של 16GB? יכול להיות שבאמת יהיה שווה לקנות באילת בסכום הזה.

באיזה חנות באילת נקנה המכשיר?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

אופציה לא רעה היום היא הS3 LTE.

הנקסוס 4 כמכשיר עולה עליו בביצועים, אבל לא בהרבה (בכ"ז יש לו 2GB RAM) אבל לסמסונג יש יתרון בדמות סוללה מתחלפת, סאונד טוב יותר, אפשרות להרחבת זכרון ועמידות פיזית מעט טובה יותר.

אפשר לקנות אותו בכ-460 דולר (לפני מס ומשלוחה), כלומר בערך עוד 100 דולר למכשיר. למי שהנק' שהזכרתי חשובות, זו אופציה לגמרי לא רעה למרות שמדובר במכשיר "ישן" יותר.

כמו שכתבו לך כבר, תצטרך לסדר את עניין העברית ובאופן כללי הייתי זורק לעזאזל את הרום של סמסונג.

פורסם

אם התקציב מאפשר להוסיף 200$ למה ששמר הציע, אז זה:

http://www.engadget.com/2013/05/15/google-samung-galaxy-s-4-running-stock-android/

גלקסי S4 על כל הייתרונות על סמסונג על נקסוס, אבל עם אנדרואיד נקי בלי השטויות של סמסונג, בדומה לנקסוס, ועדכונים שיגיעו ישירות מגוגל.

לקח את הטוב גם מסמסונג, וגם מנקסוס.

649$ למכשיר פתוח לכל הרשתות עם תמיכה ב-LTE.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
649$ למכשיר פתוח לכל הרשתות.

וזו בדיוק הבעיה שלו... המחיר.

אפשר להתווכח כמה שרוצים על למה הS4 הנקי יותר טוב מהנקסוס (אבל הוא יהיה זמין רק בהמשך השנה ולא רלוונטי למי שקונה עכשיו) או על למה האייפון 5 יותר טוב מהנקסוס, אבל בשורה התחתונה, כשמסתכלים על VFM למי שמביא אותו מארה"ב, אפשר לסלוח לנקסוס על הכל: ב 350 דולר, פשוט אין לו מתחרים.

• תוכן חדש...