Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה נמצא כרגע בארה"ב (לא סגור על איזה מדינה אם זה משנה) ואחרי הרבה חיפושים פה בארץ לא מצאתי מכשיר בתקציב של 1500 שקל, התמקדתי בעיקר באייפון מהסיבה הפשוטה שכל האנשים סביבי הם עם אייפון ואני מכיר אנשים בודדים עם מכשירים אחרים ולא יצא לי לתפעל מכשיר עם אנדרואיד.

כל החברים שלי שיש להם אייפונים משכנעים אותי לקנות רק אייפון ואילו פה בפורום רוב האנשים דווקא ממליצים על מכשירים עם אנדרואיד, המכשיר הולך לשמש אותי בעיקר לאינטרנט משחקים GPS ואפליקציות מעניינות.

איזה מכשיר כדאי להביא אם אני ימתח טיפה את התקציב לאיזור 1800-2000?

שימו לב שהוא מביא את המכשיר איתו ולא שולח אותו לארץ.

תודה לעוזרים,

ניר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בארהב רוב הטלפונים נמכרים יחד עם חוזה וטלפונים פתוחים לכול הרשתות די יקרים.

חוץ מזה שאנדרואיד נמכר לפי מדינות ורוב הסכיוי שלא יהיו לך תפריטים בעברית בטלפון שנקנה שם.

אייל

פורסם

אם יש לו זמן שיזמין מגוגל פליי נקסוס 4.

קשה לנצח את התמורה למחיר, מגיע סים פרי ותומך בכל השפות (כמובן גם עברית) בילט אין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כמה זמן זה לוקח עד שזה יגיע לו הנקסוס 4? ומה מחירו?

והאם הוא עדיף על האייפון 5?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

זה כבר לא שאלה של איזה מכשיר עדיף, אלא שאלה של אנדרואיד מול אייפון. הנקסוס 4 מכשיר מעולה, הבעיה העיקרית איתו, כך נראה, היא שהוא די שביר ולכן מומלץ להשתמש במגן טוב מהיום הראשון.

מבחינת מחיר, הוא עולה 300 דולר בחנות של גוגל. מדובר במכשיר חזק מאוד, מהשורה הראשונה (חזק מהגלקסי S3 למשל).

האייפון עולה בערך כפול.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אייפון 5 עולה 800 דולר(חבר מהעבודה קנה שלשום בניו יורק),

במחיר הזה כבר בטח הבנת שניתן לקנות זוג נקסוסים.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
זה כבר לא שאלה של איזה מכשיר עדיף, אלא שאלה של אנדרואיד מול אייפון. הנקסוס 4 מכשיר מעולה, הבעיה העיקרית איתו, כך נראה, היא שהוא די שביר ולכן מומלץ להשתמש במגן טוב מהיום הראשון.

מבחינת מחיר, הוא עולה 300 דולר בחנות של גוגל. מדובר במכשיר חזק מאוד, מהשורה הראשונה (חזק מהגלקסי S3 למשל).

האייפון עולה בערך כפול.

ובשאלה של אייפון מול אנדרואיד מה כדאי לשימושים שרשמתי? וראיתי שהמחיר של אייפון 5 הוא 650$ אבל מחירו של הנקסוס 4 הוא 300$ מה צריך להוסיף למחיר הזה אם הוא מביא איתו את המכשיר ולא שולח את זה לארץ?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

שניהם טובים. אני מעדיף אנדרואיד באופן מוחץ. זו לדעתי מערכת חזקה יותר ונוחה יותר.

לiOS יש יתרונות כמו יציבות ומהירות, אבל אנדרואיד סוגר את הפער, ומציע הרבה יתרונות אחרים.

נקסוס 4 הוא אנדרואיד נקי, בלי הזבל של סמסונג וכו', ולכן נותן חווית משתמש טובה יותר. החלק החשוב ביותר הוא שהנקסוס 4 מעודכן אוטומטית איך שיוצאת כל גרסת אנדרואיד אחרונה, מה שלא מובטח לך אצל יצרנים אחרים.

כשמכניסים את הבדל המחיר למשוואה, ברור שנקסוס 4. רק תביא לו מגן.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

מישהו יודע מבחינת הזמנה כמה זמן עד שזה יגיע ללקוח בארה"ב ומה התוספות שצריך לקחת בחשבון בנוסף ל300$ של המכשיר?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
מישהו יודע מבחינת הזמנה כמה זמן עד שזה יגיע ללקוח בארה"ב ומה התוספות שצריך לקחת בחשבון בנוסף ל300$ של המכשיר?

11 דולר משלוח בתוך ארה"ב.

מגן בסיסי עוד 10 דולר בערך, לי יש כזה

http://www.ebay.com/itm/For-LG-Nexus-4-E960-Black-Robotic-Holster-Belt-Clip-Kickstand-Cover-Case-/400429538250?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5d3b75dbca

לוקח בערך 4-7 ימי משלוח בארה"ב.

חוץ מזה לא צריך כלום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שניהם טובים. אני מעדיף אנדרואיד באופן מוחץ. זו לדעתי מערכת חזקה יותר ונוחה יותר.

לiOS יש יתרונות כמו יציבות ומהירות, אבל אנדרואיד סוגר את הפער, ומציע הרבה יתרונות אחרים.

נקסוס 4 הוא אנדרואיד נקי, בלי הזבל של סמסונג וכו', ולכן נותן חווית משתמש טובה יותר. החלק החשוב ביותר הוא שהנקסוס 4 מעודכן אוטומטית איך שיוצאת כל גרסת אנדרואיד אחרונה, מה שלא מובטח לך אצל יצרנים אחרים.

כשמכניסים את הבדל המחיר למשוואה, ברור שנקסוס 4. רק תביא לו מגן.

או במילים אחרות נקסוס זה טלפון ריק לגמרי, אפילו פחות ממחשב שבדיוק התקינו עליו WINDOWS.

הוא כלכך זול כי צריך לקנות הרבה אפליקציות בשביל להביא אותו לרמה של סמסונג סטנדרתי.

מה אתה רוצה מסמסונג, האנדרואיד שלהם הכי נקי.

אנדרואיד של HTC לא נראה כמו אנדרואיד

אייל

פורסם

כמעט לכל אפליקציה בתשלום באנדרואיד יש גירסה חינמית

לא לדבר על זה שמחיר לאפליקציה הוא ממוצעת הוא דולר בודד עד שלושה

בתור משתמש אנדרואיד ברמת enthusiast עם חיבה קשה לאפליקציות חדשות אין לי 100 מותקנות על הטלפון וזה כולל את הזבל של סמסונג

אגב לסמסונג יש המון זבל מובנה שתופס כל כך הרבה ומאט כל כך את המכשיר. בגלקסי 4 זה כבר הגיע ל7 ג'יגה שרובם זה זבל.

לו הייתה לי אופציה הייתי מעדיף נקסוס על פני גלקסי 3 אפילו באותו מחיר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
או במילים אחרות נקסוס זה טלפון ריק לגמרי, אפילו פחות ממחשב שבדיוק התקינו עליו WINDOWS.

הוא כלכך זול כי צריך לקנות הרבה אפליקציות בשביל להביא אותו לרמה של סמסונג סטנדרתי.

מה אתה רוצה מסמסונג, האנדרואיד שלהם הכי נקי.

אנדרואיד של HTC לא נראה כמו אנדרואיד

אתה בטוח צוחק. עוד מישהו עלול לקרוא את השטויות האלו ולחשוב שאתה רציני.

הטלפון של גוגל "כלכך זול" כי גוגל החליטו לסבסד אותו.

האנדרואיד של סמסונג הוא לרוב מיושן ומלא בזבל.

איזו אפליקציה חסרה בנקסוס וקיימת בסמסונג? דפדפן? מפות? אימייל? מצלמה? יומן?

פורסם

יותר לכיוון של ChatOn ושאר זבל שלא שווה התייחסות רק לוקח איזה 15 מגה בכל עידכון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...