Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שמפורסם ב-ynet:

מהירות הנסיעה של הנהגים לא באמת השתנתה, כמו שטענו לפני, או ציפו שיקרה. מה שיותר חמור הוא זה:

לעומת זאת, מהסקר עולה כי המצלמות גורמות לתופעה שלילית - חלק מהנהגים בולמים

ומורידים את מהירות הנסיעה, אך אחרים ממשיכים לנהוג במהירות גבוהה. הפערים בין

מהירויות הנסיעה יוצרים סיכון בטיחותי ברור. "להבדלים בין מהירויות הנסיעה יש

השפעה על הבטיחות", הבהירו בעבר ברשות. "בסדרה של מחקרים, בהם נעשתה השוואה בין

שיעור התאונות בכבישים בהם שונות המהירות גדולה וכבישים בהם השונות נמוכה, נמצא כי

הראשונים פחות בטוחים".

זה גם מתייחס בצורה די יפה לאחת מהבעיות הכי חמורות בכבשי ישראל - אנשים שלא שומרים על הימין, ומתעקשים לנסוע בנתיבים השמאליים יותר במהירות נמוכות בהרבה משאר הרכבים סביבם.

מעניין עוד כמה שנים יעברו לפני שיפול למישהו כאן האסימון במה באמת צריך להלחם בכבישי ישראל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סנסציה!

מעניין עוד כמה שנים יעברו לפני שיפול למישהו כאן האסימון במה באמת צריך להלחם בכבישי ישראל.

הם יודעים כבר עכשיו, פשוט הדבר מצריך אכיפה איכותית -> פחות הכנסות מדוחו"ת.

פורסם

אז לצערנו מהנקודה הזאת יש שלוש אפשרויות:

הראשונה לרשת את כל הכביש במצלמות (יקר מאוד ולא מעשי בכלל).

השניה להוריד את לחלוטין או כמעט לחלוטין (נקווה שזה מה שייקרה)

השלישית מצלמות מהירות ממוצעת שמודדות את המהירות הממוצעת של הנהג בקטע הכביש.

נ.ב. עוד אפשרות שגם היא סבירה מאוד היא שלא יעשו כלום.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

השניה להוריד את לחלוטין או כמעט לחלוטין (נקווה שזה מה שייקרה)

נ.ב. עוד אפשרות שגם היא סבירה מאוד היא שלא יעשו כלום.

לצערי הייתי מהמר על האפשרות השלישית.יותר מדי אגו מעורב בעסק,ולמי יש ביצים להודות שנזרקו מיליונים לפח??

יעדיפו "לשכלל" את השיטה.:evil:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני יודע שלבקש להעמיד את המצלמות בעיר, ליד גני ילדים ואזורים הומי אדם זה פנטזיה. אבל אולי לפחות שייקחו את כל מצלמות המהירות ויעבירו אותם להיות מצלמות רמזור בצמתים. אין לי שום בעיה עם מצלמות רמזור. להפך, אני מאחל שבכל צומת בארץ תהיה מצלמה למי שחוצה באור אדום. גם ככה בצומת צריך לנסוע לאט, אז לא אכפת לי שיהיו רמזור+מהירות. ככה אף אחד לא יהיה מופתע, וכולם יאטו לפני צמתים. ומי שלא יהיה לו ז*ן להאט, כי אין לו כוח להאיץ שוב וינסה להספיק באדום, שיקבל 5K +שלילה לשנתיים. נסחפתי עם הפנטזיות.

קיצור נראה לי גם אופציה 3 :lol:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא הצלחתי להבין עד היום, מדוע משטרת התנועה לא מתקינה מצלמה קדמית על כל ניידת מוסוות, שתיסע להנאתה על כביש 431 או כביש 6 בשעות הדלילות יחסית, שם אפשר לרשום אלפי דוחות ביום על כל הנהגים שלא שומרים על הימין ועבירות נוספות ומסוכנות כגון "פספספתי פנייה אני נוסע רוורס על הכביש המהיר".

פורסם

מנהלים אם אפשר למחוק את התגובה הנ"ל.

ch2856 לא צריך לתת להם רעיונות.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אי שמירה על הימין ורוורס בבכיש מהיר הן בעיות נפוצות וחמורות יותר ממהירות. לדעתי.

לגבי הדו"ח שבכותרת - כאילו שלא ידענו. אם הם היו נכנסים לפורום הם היו מגלים שזו תחזית מקובלת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לצערי הייתי מהמר על האפשרות השלישית.יותר מדי אגו מעורב בעסק,ולמי יש ביצים להודות שנזרקו מיליונים לפח??

יעדיפו "לשכלל" את השיטה.:evil:

למה נזרקו מליונים לפח?

אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שמטרת הפרויקט היא בטיחות, בעוד שהמטרה בפועל היא העמקת הגבייה.

פורסם

השניה לא תקרה אי פעם.

1) יקר מאד? נכון. אבל מעשי ביותר.

הרי המצלמות מחזירות את ההשקעה.

אז אולי לא ירשתו את כל הארץ בן לילה במצלמות, אבל כמה עשרות השנה, כמה עשרות בשנה הבאה, כמה עשרות בשנה אחריה, וכולי... מבין את התמונה?

והשלישית... כפועל יוצא, זה מה שיעשו כדי למקסם רווחים...

מנהלים אם אפשר למחוק את התגובה הנ"ל.

ch2856 לא צריך לתת להם רעיונות.

ואתה לפי מה שאני חושב לא צריך להיות על הכביש. אם אתה מסכים עם ביצוע רוורס על כביש ראשי כי פספסת את הפנייה ושות', אני לא הייתי רוצה להיות לידך על הכביש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני יודע שלבקש להעמיד את המצלמות בעיר, ליד גני ילדים ואזורים הומי אדם זה פנטזיה. אבל אולי לפחות שייקחו את כל מצלמות המהירות ויעבירו אותם להיות מצלמות רמזור בצמתים. אין לי שום בעיה עם מצלמות רמזור. להפך, אני מאחל שבכל צומת בארץ תהיה מצלמה למי שחוצה באור אדום. גם ככה בצומת צריך לנסוע לאט, אז לא אכפת לי שיהיו רמזור+מהירות. ככה אף אחד לא יהיה מופתע, וכולם יאטו לפני צמתים. ומי שלא יהיה לו ז*ן להאט, כי אין לו כוח להאיץ שוב וינסה להספיק באדום, שיקבל 5K +שלילה לשנתיים. נסחפתי עם הפנטזיות.

קיצור נראה לי גם אופציה 3 :lol:

מסכים +1

הייתי רק מוסיף התקנת מצלמות בנת״צים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ברווז באופציה הראשונה הכוונה הייתה מצלמה אחרי מצלמה אחרי מצלמה, ולכן כתבתי שזה לא מעשי.

ואתה לפי מה שאני חושב לא צריך להיות על הכביש. אם אתה מסכים עם ביצוע רוורס על כביש ראשי כי פספסת את הפנייה ושות', אני לא הייתי רוצה להיות לידך על הכביש.

הכוונה שלי ללא לתת להם רעיונות זה לשים ניידות סמויות עם מצלמה שייסעו, למה שch2856 אמר (לא שומרים על הימין ורוורס) אני מסכים ב100% ואם הייתי נתקל באדם כזה הלוואי שהיו לי האמצעים לתת לו דו"ח.

אני מתנגד לחלוטין לרוורס בכביש מהיר בפרט ובכביש בכלל.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

השניה להוריד את לחלוטין או כמעט לחלוטין (נקווה שזה מה שייקרה).

לא, הפתרון שצריך לקוות אליו הוא שהמצלמות יישארו ורק שהמהירות המותרת תעלה - תהליך שכבר התחיל. ככה זה בכל מדינה מתוקנת ואין סיבה שזה יהיה אחרת כאן. אם בכביש מהיר מותר לנסוע 120-130 קמ"ש ובדרך בינעירונית מופרדת אפשר לנסוע 110 אז אני לא רואה סיבה לנסוע מהר יותר (גם אם זה לא מסוכן במיוחד), בטח אם אני מסתכל מהזוית של המחוקק.

אין לי שום בעיה עם מצלמות רמזור. להפך, אני מאחל שבכל צומת בארץ תהיה מצלמה למי שחוצה באור אדום. גם ככה בצומת צריך לנסוע לאט, אז לא אכפת לי שיהיו רמזור+מהירות. ככה אף אחד לא יהיה מופתע, וכולם יאטו לפני צמתים. ומי שלא יהיה לו ז*ן להאט, כי אין לו כוח להאיץ שוב וינסה להספיק באדום, שיקבל 5K +שלילה לשנתיים.

אכן, גם את זה צריך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ברווז באופציה הראשונה הכוונה הייתה מצלמה אחרי מצלמה אחרי מצלמה, ולכן כתבתי שזה לא מעשי.

בעיני הממשלה הנחמדה שלנו, זה מעשי. אל תדאג, זה גם יבוא.

הכוונה שלי ללא לתת להם רעיונות זה לשים ניידות סמויות עם מצלמה שייסעו, למה שch2856 אמר (לא שומרים על הימין ורוורס) אני מסכים ב100% ואם הייתי נתקל באדם כזה הלוואי שהיו לי האמצעים לתת לו דו"ח.

אני מתנגד לחלוטין לרוורס בכביש מהיר בפרט ובכביש בכלל.

כוונתי המקורית (שלא הובנה, מסתבר) הייתה פשוטה מאד:

מי שמתנגד לניידות המצלמות את התנועה, יש לו מה להסתיר כי הוא עובר על החוקים. אם אדם לא עובר על החוקים, אין שום סיבה שבעולם שלא ירצה שיצלמו אותו (כל עוד לא נעשה שימוש ע"י צד שלישי או משהו) לחומר המצולם.

אם אני נוסע כחוק, למה שיעניין אותי אם ניידת סמוייה מצלמת אותי? ועוד במיוחד כשזה יכול להיות משהו שיציל אותי יום אחד מעוורים משוגעים למיניהם?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, אני מסכים איתך אבל (ויש אבל גדול) שוטר כזה שנוסע כל היום מתחיל להיות משועמם, שוטר משועמם מתחיל לתת דוחות סתם.

ראה ערך השרשור של אלעד

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...