Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לדעת אם המגבר שלי זורק חשמל

אילו דרכים יש לבדוק את זה ?!?

כי אני מעוניין לרכוש טוויטרים של מוראל MT11 ולא בא לי שהם ילכו כמו שחבריהם הקודמים הלכו בלי סיבה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מודדים את זה עם מד-זריקת-חשמל.

אפשר לקנות מד כזה בחנויות שמספקות פתרונות לנזילות חשמל, בדרך כלל מוכרים שם גם מפתחות של צוללות ודבק סנדות.

רק תסביר להם טוב, שזה המגבר שזורק את החשמל.

דרך אחרת לבדוק את זה היא להפעיל את המדבר ולבדוק האם על הקירות מסביב לו מופיעים כתמי חשמל...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מודדים את זה עם מד-זריקת-חשמל.

אפשר לקנות מד כזה בחנויות שמספקות פתרונות לנזילות חשמל, בדרך כלל מוכרים שם גם מפתחות של צוללות ודבק סנדות.

רק תסביר להם טוב, שזה המגבר שזורק את החשמל.

דרך אחרת לבדוק את זה היא להפעיל את המדבר ולבדוק האם על הקירות מסביב לו מופיעים כתמי חשמל...

רון.

אלוהים אדירים... לא צחקתי ככה הרבה זמן! :-D

תודה נסיך יקר שלי... תודה.

פורסם
הייתי מעוניין לדעת אם המגבר שלי זורק חשמל

אילו דרכים יש לבדוק את זה ?!?

כי אני מעוניין לרכוש טוויטרים של מוראל MT11 ולא בא לי שהם ילכו כמו שחבריהם הקודמים הלכו בלי סיבה !

גם אם המגבר מוציא מתח זה לא אמור לפגוע בטויטרים. מכיון שהכבל שלהם לא מאפשר למתח ישר לעבור.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
אכפת לך להסביר?

אני לא מבין גדול אבל הדברים שלו נשמעו דיי הגיוניים.

צחקתי על הציניות של הנסיך, ובגלל זה הציטוט של הנסיך... יש מבין?

לא צחקתי על מפרסם ההודעה, או דבריו, אני לא נכנס לזה בכלל...

פורסם

יש מה שנקרא אבקת חשמל, ניתן להשיג בכל בית מרקחת, תלך ותבקש אבקת חשמל, הם כבר יידעו מה לתת לך...

פורסם
מזה בכלל מגבר זורק חשמל?

אכפת למישהו להסביר?

זה כמו שאתה זורק את הזבל אז המגבר זורק חשמל

רק שלא יפגע באף אחד

פורסם
מזה בכלל מגבר זורק חשמל?

אכפת למישהו להסביר?

הוא התכוון שהמגבר מוציא מתח DC באחת היציאות. וזה קורה שאותו הערוץ ניזוק.

מגבר כזה אסור להתשמש בו עד שמתקנים אותו. הוא עלול לגרום לבעיות נוספות.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
הוא התכוון שהמגבר מוציא מתח DC באחת היציאות. וזה קורה שאותו הערוץ ניזוק.

מגבר כזה אסור להתשמש בו עד שמתקנים אותו. הוא עלול לגרום לבעיות נוספות.

תמיר

הבנתי .

תודה לך.

ROVER=~~

פורסם

סאונד בראש, דבר ראשון התשובה של תמיר דיי הגיונית, על הטויטר צריך להיות קבל שכניראה עם מתח שכזה הוא כניראה יישרף\יתפחלץ, וכתוצאה מזה לא יגיע אל האלמנט "חשמל".

נקודה שניה, שאם המגבר אכן מוציא חשמל, אז מן הסתם גם הרמקולים שלך יקבלו חשמל, משמע, גם הם לא בדיוק יחיו בהרמוניה עם העובדה הזאתי.. משמע.... אם אין לך בעיות אמיתיות עם שאר רכיבי הרכב, אתה יכול להיות רגוע, לגבי הטוויטרים הקודמים שלך, זה ידוע שטוויטר זה אלמנט רגיש במיוחד וכיול לא כהלכה של המערכת יכולה לפגוע בו ולשרוף אותו דיי מהר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...