Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעל השעון יש 3 ברגי כוכב טורק 20 , פרק את הברגים ומשוך בזהירות את המכסה, שים לב שהוא הולך עד 2 פתחי האיוורור כולל הפתחים שם הוא תפוס אם קליפסים.אחרי שפירקת את המכסה נשאר לך עוד 4 ברגי כוכב בצדדים של הלוח, לאחר מכן משוך את הלוח שחרר את 2 המחברים בגב הלוח, ותחליף איזה מנורה שאתה רוצה.

פורסם
מעל השעון יש 3 ברגי כוכב טורק 20 , פרק את הברגים ומשוך בזהירות את המכסה, שים לב שהוא הולך עד 2 פתחי האיוורור כולל הפתחים שם הוא תפוס אם קליפסים.אחרי שפירקת את המכסה נשאר לך עוד 4 ברגי כוכב בצדדים של הלוח, לאחר מכן משוך את הלוח שחרר את 2 המחברים בגב הלוח, ותחליף איזה מנורה שאתה רוצה.

תודה רבה! :-)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אם כבר אני הולך לפרק אותו אחר הצהריים אצלי המד מהירות עובד לסירוגין, איפה אני יכול להתחיל להבין את הבעיה? בצד של הסקאלה מפבנים? מאיפה היא מקבל את המידע? זה כבל עם "חילזון" כמו באופנועים?

פורסם

לפעמים נשאר על 0, במהירות 110 בערך חוזר לעובד, בהאצות חזקות חוזר לעבוד.

פורסם

ביוטיוב תרשום

Peugeot 406 Interior Guide

הוא מסביר שם לפרטים איך לפרק את הדאשבורד

פורסם
זה לא בעיה בלוח, יותר סביב תקלה בחיישן מהירות שיושב על גיר, בדוק עם סורק תקלות על מנת לאמת את התקלה.

רציתי מזמן להזמין חיבור כזה ללפטופ... זה נקרא OBD2 נכון? עם איזה תוכנה אני קורא את קוד התקלה?

פורסם

התקדמות בינתיים החלפתי נורות, את כולם אם כבר פתחתי.... יש 25(!) נורות שם, הכל עובד פיקס, הוספתי לדים אדומים מתחת לרגליים (עניין של טעם) ועשיתי הכל עם מחברים יעודיים ומתג שהתקנתי על מכסה פלסטיק שיש לי ממנו ספייר

להלן תמונות וגם האורות בדש לפני ואחרי

20130511_194700.jpg

20130514_134949.jpg

20130514_134958.jpg

20130514_135007.jpg

20130514_145725.jpg

20130514_145731.jpg

20130514_203735.jpg

20130514_203745.jpg

פורסם

http://www.ebay.com/itm/Super-Mini-ELM327-V1-5-OBD2-II-Bluetooth-Car-Auto-Diagnostic-Interface-Scanner-/400484395236?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d3ebae8e4

זה המוצר? לפי מה שהבנתי צריך להוריד אפליקציה ואני יוכל לראות קודים של תקלות בגלקסי נכון?

פורסם
http://www.ebay.com/itm/Super-Mini-ELM327-V1-5-OBD2-II-Bluetooth-Car-Auto-Diagnostic-Interface-Scanner-/400484395236?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d3ebae8e4

זה המוצר? לפי מה שהבנתי צריך להוריד אפליקציה ואני יוכל לראות קודים של תקלות בגלקסי נכון?

כן, ניתן עם אפליקצייה בשם TORQUE לקרוא פרמטרים ולראות קודי תקלות אם קיימים ולאפס אותם כמובן. יש לי כזה. סורק מצוין.

פורסם
כן, ניתן עם אפליקצייה בשם TORQUE לקרוא פרמטרים ולראות קודי תקלות אם קיימים ולאפס אותם כמובן. יש לי כזה. סורק מצוין.

תודה מאור, מישהו יודע לגבי החיישן :?:

• תוכן חדש...