Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 80 אלף ש"ח - סוזוקי סוויפט, פולקסווגן פולו או סיאט איביזה. הכותרת נערכה.

Valentin1989
שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

רציתי לשמוע מכם המלצות על קניית רכב יד שנייה או חדש עד 80k.

שבועי לא כולל שבת אני הולך לעשות כ-430 ק״מ בנסיעה משולבת מעבודה ללימודים. אני נשוי ללא תינוק בתקופה הקרובה.

חשבתי על סוזוקי סוויפט ידני 1.2, פולו 1.4 ואיביזה 1.4

אשמח לקבל המלצות ממשהו שנתקל כבר במצב כזה, תודה מראש :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איביזת אביונים ב-70 וקצת אלף ש"ח היא הבכירה הפחות טובה לדעתי. כן, היא נראית מאוד ספורטיבית מבחוץ ותמיד תוכל לפנטז שאתה נוהג באיביזה קופרה ספורטיבית, אבל חוץ מזה אין בה יותר מידי. פשוטה מאוד, לא מאוד מרשימה באיכותה או בביצועיה וסחירות בעייתית בשוק המשומשות בשל עודף המבצעים בסוכנות הרכב החדש.

פולקסווגן פולו לא תוכל לרכוש כחדשה בתקציב שלך, למעט דגם ה-3 דלתות הידני (פולו יאנג) שהוא לדעתי מוצלח יותר מהאיביזה. אם, כמובן, לא מפריע לך לנסוע ברכב עם 3 דלתות. אני באופן אישי אפילו מעדיף.

אני הייתי ממליץ לך לבדוק בנוסף גם את קיה ריו הידנית או לחכות עוד כמה שבועות עד להגעתה של מיצובישי ספייס סטאר החדשה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1 לקיה ריו, נהגתי על מרבית הרכבים לפני שרכשתי את הריו שלי, היא היחידה שהרגישה לי מרווחת ומאובזרת מספיק.

הצריכת דלק שלי עומדת על 1/14 ב90 אחוז נסיעה עירונית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על ההמלצה.

עכשיו כשקראתי את הכתבה על קיה ריו, אפילו לא חשבתי על אוטו קוריאני, אבל המאמר הפתיע אותי לטובה. למרות שאני עדיין יותר מאמין ברכב יפני או גרמני. ומה על סוויפט 1.2 ידני?

אם אני לא טועה, קיה מעניק גם אחריות ל-7 שנים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקאיה תהיה לא פחות אמינה,בוודאי שביחס לגרמני.

אצל קאיה זה 3 שנות אחריות מלאות ועוד 4 שנים על מנוע+גיר.

אני פחות אהבתי את הסוופט,תא מטען קטן יותר,פחות מקום מאחור,מה שכן מנוע נמרץ יותר.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיה מעניקה 3 שנים מלאות על הכול, ועוד 4 שנים על מנוע גיר וציריות.

לא הייתי שולל רכב על פי ה"מוצא" שלו, סתם קח כדוגמא את שברולט, כביכול אמריקאי, בתכלס זה קוריאני.

תעשה את השיקולים שלך, אבל המלצה שלי, גם אני הייתי נעול על פאביה, לך עם ראש פתוח, אל תשלול שום רכב לפני שנהגת עליו, אני פיניתי לי כמה ימים ופשוט עשיתי סקר שוק מקיף, נסיעות מבחן על כול מה שהיה רלוונטי מבחינת המחיר.

תבדוק נוחות, אם הרכב לא נוח לך הן מבחינת מושבים או תנוחת נהיגה או גובה הרכב לדוגמא - זה לא משנה אם הוא קוראני צרפתי או איטלקי, רכב שלא נוח לך אמור להשלל על ידך מכיוון שאתה הולך לנהוג ברכב ולבלות בו לא מעט זמן.

תבדוק כמובן גם את שאר הפרמטרים החשובים.

נקודה שלי היא - אל תשלול אף רכב על הסף, לך ותבדוק ותסתכל על הכול כחבילה שלמה, כמו שרשמתי, אני הייתי נעול על פאביה בכלל, אבל אחרי נסיעות מבחן קלטתי שהפאביה לא מאובזרת בכלל(!!) בדקתי לגבי הביטוח וגיליתי שהוא יקר, הטיפולים יקרים יחסית והאחריות היא רק לשנתיים, לעומת זאת בדקתי את הסוויפט והייתי גם לוקח אבל היא קטנה לי מידיי והרגישה לי "לא זה".

צא ובדוק, אל תחליט על סמך מבחנים באינטרנט, מה שטוב לך לא טוב לי, מה שטוב לכתב לא טוב לכתב אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתתה לי מחשבה חזקה, תודה רבה :-)

אצטרך לעבוד על זה חזק כמה ימים טובים, אבל לבסוף זה יהיה רק לטובתי..

עוד שאלה, האם כידי לקחת רכב בסוף שנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת מחיר זה לא ממש משנה כי היום המחירון הוא לפי חודש,מבחינת פסיכולוגית 2013 או 2014 יעשו הבדל אני מאמין גם אם זה הבדל של חודש דצמבר 13 או ינואר 14.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד שאלה, האם כידי לקחת רכב בסוף שנה?

לקראת סוף השנה יש באופן מסורתי קצת יותר מבצעי מכירה כי היבואנים לחוצים לעמוד ביעדים השנתיים שלהם.

אבל, לאחר שזה נכתב, אתה מדבר על רכבים שהם מראש זולים ולכן ״אין הרבה בשר״ להנחות במחיר שלהם. 20 אלף ש״ח הנחה מהמחער הנוכחי לא תקבל, גם לא 10. סביר להניח שבמבצעי סוף שנה תקבל על רכב כזה עוד 3-4-5 אלף ש״ח הנחה.

מה שמוביל אותי להקודה הבאה שאתה צריך לקחת בחשבון - בקרוב יעלו מחירי הרכבים בעקבות העלאת המע״מ והמיסוי הירוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...