Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד עצמי של פייתון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפיתוח אני משתמש ב-eclipse עם pydev.

לסקריפטים קטנים sublimetext 2

לבדיקת דברים ועבודה עם מידע אני משתמש בשורת הפקודה

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
יש השלמות בתואמי אקליפס למיניהם (aptana ושות').

לא קריטי אחרי כמה חודשים. אני מעדיף sublime text 2.

לצערי לא הצלחתי לגרום לה לעבוד עם עברית. (לטובת ווב לדוגמה)

בנוסף עניין הרישיון שלהם לא ברור (תשתמש בחינם עד שתחליט לשלם?)

פורסם

לא חשבתי על העברית, צודק, זאת בעיה. לא ש-pydev עדיף מהבחינה הזאת, כן?

בנוגע לרישיון - פעם ביומיים קופץ חלון ולוחצים על cancel, עוד לא מצאתי הצדקה לתשלום.

לגבי ה"תשתמש בחינם עד שיבוא לך לשלם" - זאת האופנה בימינו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם אני משתמש בpydev, ובכלל אני חסיד אקליפס לכמעט כל דבר. עוד לא מצאתי editor עדיף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
גם אני משתמש בpydev, ובכלל אני חסיד אקליפס לכמעט כל דבר. עוד לא מצאתי editor עדיף.

חכה שתגיע לדוטנט. נראה אותך מחליף את הויזואל סטודיו במשהו אחר8)

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

דוטנט אני לא עושה. אחרי המעט שיצא לי להשתמש בוויז'ואל סטודיו, לפיתוח TypeScript, אני יכול להכריז בשמחה שאקליפס לא רואה אותו ממטר, לפחות כשהוא מקונפג כמו שצריך.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

דוט נט זה כל כך פרובינציאלי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אחרי כמעט שבוע של למידה אני יכול להגיד דבר אחד - כיף לכתוב קוד בפייתון :-) גם sublime text הופך את החוויה לחיובית יותר.

חבל רק שהקוד עצמו די איטי וצורך הרבה יותר זיכרון לעומת C++ הישן הטוב - הרשימות המקושרות בפייתון פשוט כ"כ כבדות.. :?

אגב, המדריך באתר הרשמי של פייתון פשוט מעולה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

שמח לשמוע. להמיר מתכנתים לפייתון זאת מצווה.

בנוגע למדריך הרשמי - אכן. בובה.

פורסם

עשיתם לי חשק! ניסיתי בעבר C אבל מהר מאוד התייאשתי (עד היום אני לא בטוח למה). מהסתכלות קצרה הפייתון נראה יותר קל (אולי אני טועה) והמדריך ש Luffield שיתף כתוב בצורה שאני מצליח להתחיל להבין משהו שזה בכלל נחמד.

סרטון ארוך שמראה בצורה נחמדה שימוש בפייתון (לי הוא הראה שימוש בתכנות שאני לא הייתי חושב עליו - אני מניח שלוקח זמן להכיר את כל הכלים שיכולים לשמש מתכנת).

http://www.youtube.com/watch?v=RrPZza_vZ3w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

פייתון אכן שפה קלה יותר עבור מתחיל. היא גם חזקה בצורה מדהימה.

• תוכן חדש...