Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד עצמי של פייתון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מדריך טוב באנגלית (אפשר בעברית אם יש משהו טוב) שיסביר לעומק את עקרונות התכנות בפייתון.

המטרה להגיע לרמת ידע שתספיק למשרת מהנדס ולידצית חומרה בחברת אלקטרוניקה שאני צפוי להתחיל לעבודה בה בקרוב.

יש לי ידע קודם ב C/C++ (אפילו פסקל :-P ) במסגרת לימודי התואר בחשמל, ככה שתכנות לא זר לי.

תודה מראש.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

לא יודע לעומת פרל, אבל בפייתון הוא כן בסיס נרחב ויש המון מודולים שנכללים בתוך הסביבה עצמה בלי שאתה צריך להוריד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

Amen to that, brother.

אגב, מומלץ להתעלם מגרסה 3 של פייתון. אל תתקין ואל תיגע,

כל העולם ואחותו משתמשים בגרסה 2.7.

בתור אחד שחובב את הפן הוויזואלי בתכנות, אני התחלתי בכלל

עם המדריכים של pyqt. לא פייתון טהור אבל רואים תצאות מהר מאוד.

באתר הבית של פייתון יש גם מדריך עקבי ומוצלח לשפה -

החל מהקטעים הכי בסיסיים. אני חוזר אליו מדי פעם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כעקרון אצלנו עובדים על גירסה 2 בעבודה, אבל מה רע ב3?

הרי אחד היתרונות של פייתון זה התאימות לגרסאות קודמות, זה לא המקרה כאן?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

זה לא תואם ב- 100%.

לכן ל- 2.7 יש בסיס מודולים רחב מאוד ול- 3 לא.

גם אצלנו משתמשים רק ב- 2.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

הוסיפו עוד אובייקט-אבא שממנו יורשים הכול. בקיצור,

שינוי די מהותי.

אל דאגה, כל מיני דברים חדשים שנעשו ב-3

זלגו ל-2 כך שאין לגרסה ההיא שום יתרון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=462198

וחוץ מזה הורדתי בהמלצת חבר את הספר Python for Dummies (גוגל, תוצאה ראשונה) שנראה ספר קליל ופשוט, לפחות כדי לקבל קצת רקע ומושג מה זה פייטון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש השלמות בתואמי אקליפס למיניהם (aptana ושות').

לא קריטי אחרי כמה חודשים. אני מעדיף sublime text 2.

• תוכן חדש...