Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לרכוש שברולט אפיקה, אני יודע שהיא לא הכי אמינה דייהו למעשה,רציתי לקבל מידע על צריכת דלק, מחלות, עלות חלפים, ומידע כללי תודה רבה.

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

שווה את הכסף?

תלוי כמה אתה משלם עליה, אני אישית מחירון לא הייתי נותן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חרא גדול במלוא מובן המילה , ירידת ערך מפחידה משנה לשנה כמו כל השברולטים , סבא שלי קנה אחת ב2005 ב120 אלף היום האוטו שווה כולה 16 אלף שקל. האוטו עשה 60 אלף קילומטר עד היום והוחלף לו 3 פעמים ראש מנוע (כן מטופל וכן מים ירוקים וכן הכל לפי הוראות יצרן. בן אדם מבוגר.)

Tuning:lol:

פורסם
ירידת ערך זה כבר לא רלוונטי אליי, אבל 3 פעמים ראש מנוע? מה סתם הולך ראש??

זה קמשפט כפול כמו שיש רק במאזדה 1800 רק הרבה פחות אמין ומתופעל טוב

פורסם

חסרים נתונים, שנה ,תקציב .

באופן כללי מדובר ברכב מוצלח לא קיימות תקלות מוכרות,

עלות טיפולים ממוצעת לרכבי מנהלים, צריכת הדלק סביב 1/10 בצריכה משולבת לפי הצהרות היצרן .

פורסם
חסרים נתונים, שנה ,תקציב .

באופן כללי מדובר ברכב מוצלח לא קיימות תקלות מוכרות,

עלות טיפולים ממוצעת לרכבי מנהלים, צריכת הדלק סביב 1/10 בצריכה משולבת לפי הצהרות היצרן .

לא חושב שאחרי שאנשים כתבו שהרכב לא מומלץ כי הולך לא ראש מנוע ושהוא עד כמה שזה נראה דייהו עם סמל להגיד שהוא מומלץ זה לשקר.

כל המכוניות שלכם זבל ולא הייתי ממליץ על אף אחת מהן-אולי על הקמארו כי היא נראת טוב בשביל המחיר :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

במחירים של היום כדאי לך לקנות אימפלה או מאליבו, צריכת הדלק בטח לא תהיה גבוהה בהרבה אבל אתה מקבל הרבה יותר איכות.

כל המכוניות שלכם זבל ולא הייתי ממליץ על אף אחת מהן-אולי על הקמארו כי היא נראת טוב בשביל המחיר :)

טוב לי שאנשים חושבים כמוך, ככה אני יכול כל כמה שנים לקנות ב 40K נושאת מטוסים בת 5-6 שמרגישה ונוסעת יותר טוב מכל איזו יפנאומטית חדשה :)

ואם תשווה תפוחים לתפוחים, וגם בארה"ב, שברולט אמיתית (לא הזבל הקוריאני, למרות שאף הוא משתפר לאט לאט...) נותנת תמורה לא רעה למחיר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

יש לי את האוטו הזה ואני שמח מכל רגע. דלק עושה כמו מנוע 1600 אחר. טיפולים יחסית לא יקרים. יש לי את האוטו כבר חצי שנה ועשיתי 20 אלף קילומטרים ושום נזק. הדגם שאצלי שנה 2009, מנוע 2.5, 6 הילוכים.

פורסם
לא חושב שאחרי שאנשים כתבו שהרכב לא מומלץ כי הולך לא ראש מנוע ושהוא עד כמה שזה נראה דייהו עם סמל להגיד שהוא מומלץ זה לשקר.

שברולט רכשה לפני מספר שנים את מפעלי דייהו בדרום קוריאה.

זאת מתוך ראייה גלובלית והבנה שבכלכלה של היום, מותג רכב אינו יכול להרשות לעצמו לייצר רכב המתאים עבור איזור ספציפי או מדינה ספציפית בלבד. למרות רכישת פסי הייצור בקוריאה, ייצורם של רבים מהדגמים נשאר בארה"ב (שברולט קרוז טורבו לדוגמא).

יצרנים רבים אשר לא ראו קדימה ולא ניתחו את המגמות העולמיות בתחום נקלעו בשנים האחרונות לבעיות רבות. בהקשר זה, אנו מזמינים את הגולשים להתעניין במצבן של כמה מהיצרניות האירופאיות.

הודות למהלך זה, הלקוח הישראלי, כמו לקוחות שברולט בכל העולם, נהנים ממכוניות בעלות פלטפורמה עולמית אשר משווקות גדולה בהצלחה בכל העולם (שברולט קרוז, שברולט אורלנדו וכ'). רק השבוע נוכחנו כי שברולט מכרה ברבעון ה3 של 2012 יותר מכוניות ברוסיה (אחד השווקים הצומחים בעולם) מאשר כל יצרנית רכב עולמית אחרת. נתונים דומים ניתן למצוא גם בשווקים הצומחים בברזיל, אסיה וכ'. הקשר היחיד כיום בין דייהו לבין שברולט הוא פסי הייצור אותם קנתה שברולט מיצרן הרכב הדרום קוריאני. הפלטפורמות (מנוע, שלדה, טכנולוגיה וכ'), העיצוב ובקרת האיכות היא מבית שברולט ושברולט בלבד. ככלל, כל יצרן רכב גדול מייצר את רכביו גם במפעלים הנמצאים במדינות אחרות. (נסה לנחש היכן פיג'ו מיוצרת? או סיאט?)

רכבי שברולט מציעים לצרכן עיצוב מושך, שימושיות בולטת, טכנולוגיה מתקדמת, ביצועים מרשימים, חדשנות, אמינות ותמורה לכסף יותר מכל יצרן עולמי. אני מזמין אותך לקחת את הרכבים לנסיעת מבחן ולהיווכח בעצמך, אשמח גם לתאם לך נסיעת התרשמות לסופ"ש.

פורסם
שברולט רכשה לפני מספר שנים את מפעלי דייהו בדרום קוריאה.

זאת מתוך ראייה גלובלית והבנה שבכלכלה של היום, מותג רכב אינו יכול להרשות לעצמו לייצר רכב המתאים עבור איזור ספציפי או מדינה ספציפית בלבד. למרות רכישת פסי הייצור בקוריאה, ייצורם של רבים מהדגמים נשאר בארה"ב (שברולט קרוז טורבו לדוגמא).

יצרנים רבים אשר לא ראו קדימה ולא ניתחו את המגמות העולמיות בתחום נקלעו בשנים האחרונות לבעיות רבות. בהקשר זה, אנו מזמינים את הגולשים להתעניין במצבן של כמה מהיצרניות האירופאיות.

הודות למהלך זה, הלקוח הישראלי, כמו לקוחות שברולט בכל העולם, נהנים ממכוניות בעלות פלטפורמה עולמית אשר משווקות גדולה בהצלחה בכל העולם (שברולט קרוז, שברולט אורלנדו וכ'). רק השבוע נוכחנו כי שברולט מכרה ברבעון ה3 של 2012 יותר מכוניות ברוסיה (אחד השווקים הצומחים בעולם) מאשר כל יצרנית רכב עולמית אחרת. נתונים דומים ניתן למצוא גם בשווקים הצומחים בברזיל, אסיה וכ'. הקשר היחיד כיום בין דייהו לבין שברולט הוא פסי הייצור אותם קנתה שברולט מיצרן הרכב הדרום קוריאני. הפלטפורמות (מנוע, שלדה, טכנולוגיה וכ'), העיצוב ובקרת האיכות היא מבית שברולט ושברולט בלבד. ככלל, כל יצרן רכב גדול מייצר את רכביו גם במפעלים הנמצאים במדינות אחרות. (נסה לנחש היכן פיג'ו מיוצרת? או סיאט?)

רכבי שברולט מציעים לצרכן עיצוב מושך, שימושיות בולטת, טכנולוגיה מתקדמת, ביצועים מרשימים, חדשנות, אמינות ותמורה לכסף יותר מכל יצרן עולמי. אני מזמין אותך לקחת את הרכבים לנסיעת מבחן ולהיווכח בעצמך, אשמח גם לתאם לך נסיעת התרשמות לסופ"ש.

לאבי הייתה קרוז בליסינג במשך שנתיים וחצי.

לא כזו יפה,ביצועים גרועים,צריכת דלק מזעזעת,איכות חומרים לא ברמה גבוהה.

אכן מיטב תוצרת הרכב.

*כרגע קיבל יונדאי ומרוצה הרבה יותר*

פורסם
לאבי הייתה קרוז בליסינג במשך שנתיים וחצי.

לא כזו יפה,ביצועים גרועים,צריכת דלק מזעזעת,איכות חומרים לא ברמה גבוהה.

אכן מיטב תוצרת הרכב.

*כרגע קיבל יונדאי ומרוצה הרבה יותר*

אני מזמין אותך באופן אישי לקחת את אחד הרכבים החדשים שלנו לסופ"ש ולרשום את התרשמותך בפורום,

מוזמן לפנות אלי, אשמח לשמוע דעתך אחרי שתנהג על הקרוז החדשה, אנחנו כל הזמן משפרים ומשתפרים, בוא תנסה בעצמך ותיווכח.

פורסם
אני מזמין אותך באופן אישי לקחת את אחד הרכבים החדשים שלנו לסופ"ש ולרשום את התרשמותך בפורום,

מוזמן לפנות אלי, אשמח לשמוע דעתך אחרי שתנהג על הקרוז החדשה, אנחנו כל הזמן משפרים ומשתפרים, בוא תנסה בעצמך ותיווכח.

שברולט סילברדו למשל, זו מכונית מחורבנת, הייתה כזאת לדודה של אמא של אחותי וכל הזמן היא התקלקלה וישבה במוסך.

אפשר לבוא לקחת אחת לסופ"ש כדי להתרשם מהדגם החדש?

פורסם
יש לי את האוטו הזה ואני שמח מכל רגע. דלק עושה כמו מנוע 1600 אחר. טיפולים יחסית לא יקרים. יש לי את האוטו כבר חצי שנה ועשיתי 20 אלף קילומטרים ושום נזק. הדגם שאצלי שנה 2009, מנוע 2.5, 6 הילוכים.

יש לציין שמנוע 2500 זה הדור השני של האפיקה עם מנוע חזק וטוב יותר אבל גם עולה הרבה יותר

פורסם

דרך אגב האפיקה שמשווקת ברוסיה אם אני לא טועה גם מיוצרת שם.

אם מישהו פה יודע לקרוא רוסית או שיישתמש בגוגל טרנסלייט אז ניתן לראות בפורומים של שברולט אפיקה ברוסיה שהם סובלים שם מכשל במנועי ה 2500 באזור ה 100.000 קײמ.

יש המון מיקרים כאלה שם ויש כל מיני ספקולציות למה זה קורה שם אבל זה בוודאות קורה.

גם בארץ שמעתי על מספר מיקרים, מקווה שזה לא יהיה המצב שלנו.

אם לשים את הבעיה הזאת בצד, לדעתי דווקא כמשומשת הרכב נותן תמורה יפה מאוד לכסף.

דרך אגב המנוע פותח ביחד עם חברת פורש.

בהצלחה.

• תוכן חדש...