Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות של סיאט לאון 1.8T DSG 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע לאמינות של סיאט לאון 2010 1.8T DSG,

ראיתי פוסטים בעייתיים של בעלי VAGיות למיניהן לבעיות במודלים של 2008-09.

1) האם הבעיות נפתרו לדגם לאון 2010?

2) איך הDSG של שנת 2010?

תודה.

פורסם

לגבי הגיר אם אני זוכר נכון מקריאה כאן בפורום, היתה בעיה בחלק מסויים במצמדים ולאחר החלפה שלהם אנשים סה"כ מרוצים מהרכבים, עד היום היבואן עושה את זה על חשבונו והאחריות היא ל5 שנים או 150KKM - שנת 2010 בהחלט בתוך התחום הזה אלא אם כן הרכב עבר 150KKM ולמען האמת, ברכב שעבר יותר מ150KKM בשלוש שנים - לא הייתי ממהר לגעת.

במנועים אני זוכר שהיו בעיות עם משאבות המים וזה מצריך במנוע TSI פירוק של הטורבו ולכן מדובר בעבודה יקרה.

מעבר לכך לסקודה ייטי 1.2 היתה בעיה ברצועת תזמון - גם כן נושא שהוכרז כריקול או לפחות תחת חסות היצרן\יבואן.

אם מישהו זוכר בעיות נוספות או שאתה מוצא אזכורים כאלו - תעלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מאמין שהכל תלוי באקסמפלר הספציפי וכמובן במזל, אין ספק שיש הנאה גדולה בשילוב dsg tsi אבל יש סיכון אין ספק במיוחד לאחר תקופת האחריות

פורסם

לגבי הגיר אם אני זוכר נכון מקריאה כאן בפורום, היתה בעיה בחלק מסויים במצמדים ולאחר החלפה שלהם אנשים סה"כ מרוצים מהרכבים, עד היום היבואן עושה את זה על חשבונו והאחריות היא ל5 שנים או 150KKM - שנת 2010 בהחלט בתוך התחום הזה אלא אם כן הרכב עבר 150KKM ולמען האמת, ברכב שעבר יותר מ150KKM בשלוש שנים - לא הייתי ממהר לגעת.

אוקיי, אז כדאי לבדוק אם הייתה החלפת מצמדים. במידה וכן אני יכול להיות רגוע, או שזה דבר שדורש החלפה מדי שנה?

דרך אגב, הרכב עם קילומטרז' צנוע יחסית.

פורסם

הבעיות שאתה מדבר עליהן מתייחסות לדגמי 2009-2011. החל ממרץ 2012 (נדמה לי שכך פורסם, לא סגור הרמטי על זה ויתכן חודש לכאן או שם) היצרן שידרג את המצמדים ולגביהם לא דווח עד כה על תקלות. האחריות הורחבה לגירים הללו לחמש שנים ואם אתה מחפש כזה רכב, תבדוק אם כבר הוחלפו המצמדים ואם יש לבעלים כתב הארכת אחריות.

פורסם

תודה!

מעבר לבעיית המצמדים (שניתנת לפתרון במיוחד אם הוחלפו או ע"י הארכת אחריות),

יש עוד "מחלות" לרכב? דברים מסוימים שכדאי לבדוק?

קראתי שרשורים על בעיות בשרשרת טיימינג עם דגש לבעיות במותחן השרשרת..

אבל רוב הבעיות היו בשנתונים 08-09. ידוע אם הבעיה נפתרה לשנת 2010?

• תוכן חדש...