Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מזהה סוג של נורה כזאת ? (הנורה הימנית). נורה כזאת אינה קיימת במכונית והיא גם לא מתאימה (אני חושב אך לא בטוח) פיזית לתושבת.

מישהו מזהה ?

DSCF1866.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
האם מישהו מזהה סוג של נורה כזאת ? (הנורה הימנית). נורה כזאת אינה קיימת במכונית והיא גם לא מתאימה (אני חושב אך לא בטוח) פיזית לתושבת.

מישהו מזהה ?

הימנית מזכירה לי "פליקר" קטן, אבל באמת שאין לי מושג במה מדובר...

השמאלית היא נורת הלוגן חזקה כמו ששמים בפנסי ערפל וכאלה (H1 או H3, לא זוכר בדיוק...אחת עם חוט השניה בלי חוט - זו המצולמת היא עם החוט - כנראה H3).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הקטע שהאתר הוא ביפנית ואין לי מושג על מה מדובר.

טוב, כנראה שאצטרך ללמוד יפנית.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

מישהו מזהה ?

אז ככה מדובר בנורה שאכן היא פליקר

ומשמשת לפנסים הקידמיים של הרכב

היא באה עם יחידה מיוחדת וזה כדי לעשות תזמונים בין שניי הצדדים של האוטו

זה בשימוש ע"י המשטרה או יותר נכון ע"י הבילוש

גמר חתימה טובה וצום קל

מגאן קופה 1.6

פורסם

תודה לכולם!

קובי, מה הכוונה תזמונים לשני הכיוונים של הרכב ? זה מהבהב פנס אחר פנס ?

שמוליק

פורסם
הוא לא שאל על השמאלית. :idea::evil:

האפקט היחיד מצביעה בכחול הוא אפקט הערס. :roll:

לאאא ככחול עושה אור נקי ויפה כמו ברכבים החדשים!

אפקט הערס זה אור ירוק כזה חזק יחסית או אור עם גוונים ציבעוניים.:bday:

JDM :twisted:

פורסם
לאאא ככחול עושה אור נקי ויפה כמו ברכבים החדשים!

:bday:

In your dreams

כל פילטר שתשים על מקור אור , ולא משנה מהו או מה צבעו(סיליקון כחול שקוף במקרה שלנו) , יפגע לפחות בחלק מעוצמת האור של אותו מקור.

האור הכחול בחלק מהרכבים החדישים הינו בכלל תוצר של מערכת הפנסים המשתמשת בקשת חשמלית הנוצרת באמצעות גז הקסנון (או זנון , עפ"י האמריקאים) ולא באמצעות נורה בעלת חוט להט (כדי להבין מעט איך זה עובד נסה לדמיין קשת בשמיים , עקרונית זה דומה).

אין שום קשר בין צורת תאורה זו לבין נורות עם חוט להט שצבועות באיזשהו צבע.

אם תרצה אתה יכול לקרוא את המאמר בנושא תאורת אקווריומים (שזה לא ממש קשור לעניין הרכב , אבל מסביר בקצרה על צבעי תאורה ,אורכי גל וכו' - מאמר די כבד מבחינה מדעית אבל מרתק)

פורסם

אחלה מאמר !! אבל עדיין ציפוי כחול על המנורה מרסן את האור הצהוב הלא יפה שמנורה רגילה נותנת .

אכן לא כמו ברכבים החדשים אבל עדיין ..

JDM :twisted:

פורסם
הנורה הימנית אינה קסנון מפני שנדמה לי שלקסנון אין חוט להט בכלל, כמו שנאמר קודם..עם אני טועה אז מצטער:-)

איפה אתה רואה חוט להט? זאת אלקטרודה.

• תוכן חדש...