Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

אני מבולבל.

בעיתון בונוס - של ידיעות ירושלים עמוד 11 פורסם על חברה חדשה.

NEW DRIVE

הם אומרים,תביא לנו 12 צ'קים וקח את הרכב. מיד!

אין משחקים.

הקצעקתה?

אח של אישתי מאוד מעוניין מחר להגיע לשם ולקנות רכב מהם.

מה הסימנים המחשידים?

הוא לא התכוון באמת לקנות אלפא, יש שם ג'וק 2011 ב2600 שקל כפול 12 חודשים.

ורשום משהו מוזר: התשלום חודשי בהתחייבות לשנה.קבלת הרכב במקום ללא המתנה כנגד 12 המחאות.

זה טוב בכדי להישמע נכון \ אמיתי \ ריאלי \ מקצועי \ סחיטה \ עולם תחתון

DSC04102.jpg

DSC04103.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מי אמר לך שתשלם שנה אחת בלבד?

12 הצ'קים סה"כ מהווים התחיבות לשנה מינימום, לאחר מכן כנראה תצתרך לשלם את יתרת הסכום\ להמשיך בתשלומים החודשיים\ להתקדם לרכב חדש יותר ולהתחיל הכל מהתחלה כנהוג בליסינג.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

משהו חסר שם. הרי המחירים לא הגיוניים.

או שיש "אותיות קטנות" בחוזה, וזה לא נאמר במודעה.

או שמחתימים אותך על הוראת קבע כלשהי בנוסף.

אפשרות נוספת והכי גרועה - רכבים ששוקמו מתאונה לאחר אובדן מוחלט (המחיר נראה לי זול מדיי לאפשרות זו).

אמור לקרוב המשפחה שלא כדאי הראשון שמנסה אותם. לא נראה לי.

אולי מישהו מכיר את החברה הזו ויוכל לשפוך אור מזווית אחרת.

alfa 156 2.5.

פורסם
אתה פתחת את השרשור על המיני קופר של חברה דומה, לא? מה איתה?

כן

אני עד היום מחפש מישהו שקנה מהם.

אנשים אמרו פה בפורום שיקחו את הכסף ולא יספקו את הסחורה.

לא רציתי להיות שפן נסיונות.

אין פה מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו? {תלונות בפייסבוק???}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הייתה כתבה בכלבוטק אם אני לא טועה, על חברות ליסינג שצצות משום מקום ומציעות תנאים אטרקטיביים מדי.

ברוב המקרים - אם זה טוב מדי בכדי להיות אמיתי, זה לא אמיתי.

אני במקום קרוב המשפחה שלך הייתי ניגש לשם, מקבל את כל הפרטים אודות העסקה הזאת(קורא את החוזה, שם דגש על האותיות הקטנות) ולאחר מכן עושה מחקר קטן באינטרנט/מכרים/כל דבר אפשרי, לגבי החברה הזאת ואיך אנשים שרכשו דרכם מתארים את החברה והעסקה איתם.

לפני המון שנים, כאשר היינו לקראת רכישת רכב חדש(מדובר בשנת 2002, התכוונו לרכוש VW בורה) צצה פתאום חברה אחרת, לא צ'מפיון, שהציעו תנאים מטורפים ועוד אבזור ב"מתנה"(ספוילר/סאנרוף וכו'). באנו, ראינו את הפרטים של העסקה, לקחנו את החוזה לקרוא וכו', לאחר זמן מה ותחקיר קצר, התברר שהחברה הזאת היא לא יותר מאשר הונאה. קראנו על מיליונים שהם הוציעו באמצעות הונאה, מאנשים. כמובן שהזמנו את הרכב מצ'מפיון.

בקיצור - כמו שלפני שרוכשים דירה בודקים טאבו, אישורים ועוד אלף דברים - כך גם לפני רכישת רכב, צריך לבדוק את החברה על כל פניה.

פורסם

מה שלא מצויין במודעה, האם 12 הצ'קים, שאגב סביר להניח שלא יהיו למוטב בלבד, הם כל התשלום על המכונית ?

או שזוהי עסקה ל 3שנים, מה שעל פניו נראה הגיוני יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

החברה קמה לפני שבוע וקצת.

הפייסבוק שלה ריק.

חיפוש שלה בגוגל מוביל לכל מיני אתרים קיקיוניים.

עשה חושבים.

משכנתא זה קל

פורסם

החברה הזו מזכירה לי את האנשים שהיו מוכרים לחיילים בתחנה המרכזית שעונים במחיר משתלם במיוחד, רק שכחו לציין כי התשלום הוא חודשי, בהוראת קבע פרוס ל10 שנים. כל כך הרבה חיילים נעצקו והמעצבן שהכל חוקי הם חתמו על ההוראה הזו.

בקיצר הייתי מתרחק כמו מאש, או לחילופין מגיע עם ערך 12 הצקים במזומן וזכרון דברים שהכנתי, לוקח את הרכב לבדיקה ואם הכל תקין, קונה את הרכב ומשלם כנגד העברת בעלות בלי לחתום על שום דבר, בלי למלא פרטים, בלי פרטי חשבון בנק וכו,

אבל הסיכוי שהם יסכימו לכך שואף לאפס.

פורסם

זה ליסינג, לא מכירת רכב!. 3,7000 שקל לחודש ותוכל לנסוע במשך שנה באלפא 159, זו כל הכוונה. כמובן שלא כתוב אם זה תפעולי או מימוני בלבד שכן אז, במחירים האלו רכב יד שנייה, כניראה יוצאי ליסינג/השכרה (לפי הק"מ), זו פצצה מתקתקת ביד. כמובן, שחסרות עוד המון אותיות קטנות.

בקיצור, חברה המחסירה פרטים בסיסיים במודעה שלה, היא אחת שצריכים להרחק ממנה. אפילו חברות הליסינג, שהן רחוקות מלהיות טלית שכולה תכלת, כותבות את התנאים העיקריים במודעת פרסום.

פורסם

לא שמת לב שמדובר בליסינג יד-2 כולל ביטוח ?

לפי הסכומים החודשיים, להערכתי אתה משלם במשך 12 חודשים תשלום של שנתיים (בערך), אחרת המחירים פשוט לא הגיוניים (יקרים מ-א-ו-ד עבור "שכירות חודשית" לרכב משומש - למשל הפאסאט 2011: אתה משלם איזה 50K ש"ח בשנה, זה רחוק שנות אור מלהיות ירידת הערך של הרכב הזה בשנה אחת, אפילו אם תיקח בחשבון את הביטוח שאתה מקבל - ואל תשכח שמדובר ברכב בן שנתיים שכבר ספג ירידת ערך קטלנית).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
NEWDRIVE הינה חברה המובילה בפתרונות מימון לרכישת רכב חדש. NEWDRIVE מציעה את תוכנית המיני ליס, תכנית תשלומים גמישה, בהתאמה אישית. השיטה מבוססת על התפיסה כי רכב הינו מוצר צריכה שמאבד מערכו עם השנים, ופחות נכס או מוצר השקעה. עיקר התועלת מהרכב, כמוצר צריכה, נובע מהשימוש בו ומכאן חשוב ונכון לבחור במכונית איכותית, בטוחה ואמינה, בהוצאה חודשית נמוכה ככל הניתן.

לפי איך שאני הבנתי, אתה לא מקבל בעלות על הרכב, אלא רק משתמש בו.

אתה משלם עבור ירידת ערך, ביטוחים וככל הנראה גם טיפולים מכניים + רווח לחברה כמובן.

זאת אומרת שכל הרכבים משועבדים ואם החברה תפשוט רגל הרכב יקח ממך כמובן ולא תראה שקל.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מה שלא מצויין במודעה, האם 12 הצ'קים, שאגב סביר להניח שלא יהיו למוטב בלבד, הם כל התשלום על המכונית ?

או שזוהי עסקה ל 3שנים, מה שעל פניו נראה הגיוני יותר.

חשבון לא מסובך מעלה שמדובר ב 44K לערך, אם זה המחיר של אלפא כזו בשוק המשומשות, כנראה שזה כל התשלום. לזכרוני הרעוע אלפא כזו עולה טיפה יותר, גם אם היא במצב לא משהו ולכן תחפש איפה בדיוק אתה משלם את שאר הכסף, או מהי עלות חודשית של שכירת רכב כזה, עיסקת ליסינג מימוני או משהו מהדברים האלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...