Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשום ליסינג !!!!

אתם מחפשים את האותיות הקטנות אבל מתעלמים מהאותיות הגדולות.

אם מדובר בעסקת ליסינג אז זה משתלם להם כחברה, אתה לוקח רכב משומש, משלם עליו 44K בשנה, ירידת הערך תהיה כמה שתהיה + עלויות ביטוח וטיפולים, עדיין זה אחלה רווח לחברה שככל הנראה רכשו את הרכב הרבה פחות מהמחירון, אני לא רואה בזה משהו פסול, אני מכיר אנשים שעושים את זה פה בארה"ב מעין חברות ליסינג פרטיות, אתה משלם 600 דולר בחודש על סיוויק בת שנה-שלוש, זה עולל ביטוח וטיפולים.

נגיד ורכב עולה להם 100K ש"ח כאשר במחירון הוא 125K, במשך שנה שילמת 44K, תוריד עלויות ביטוח, נאמר 10K, אז יש להם עלות של רכב - 66K, המחירון ירד ל105K, הם יכולים למכור את הרכב ב85K, ולהם נשאר בכיס 19K, עלויות תחזוקה? נוריד עוד 3K בממוצע לרכב, 16K לרכב, 20 רכבים, 320K רווח בשנה, וזה עוד סתם חשיבה חביבה.

יש בזה כסף ויש בזה רווח נאה, אני גם מאמין שתהיה הגבלה לכמות הנסועה השנתית.

haters will hate

פורסם

יש כל מני סוגי ליסינג.

יש ליסינג שבסוף התקופה הרכב נשאר אצלך ויש כאלו שבהם אתה מחויב למכור להם את הרכב והם מרוויחים מהמכירה שלו.

אז מן הסתם שרכבים כאלו שהם משומשים אבל עוברים אליך למשך שנה ואז נמכרים (לא על ידי הלקוח) הם רווחיים לחברת הליסינג.

פורסם

לדעתי התשלום החודשי הוא על ליסינג תפעולי בלבד.

3700 ל159 משומשת זה סביר, אבל ממש לא מציאה מטורפת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
...

אמור לקרוב המשפחה שלא כדאי הראשון שמנסה אותם. לא נראה לי.

...

בדיוק הפוך; צריך מישהו שיתנסה ראשון- למה לא הבחור הנ"ל?

8)

פורסם
כן

אני עד היום מחפש מישהו שקנה מהם.

אנשים אמרו פה בפורום שיקחו את הכסף ולא יספקו את הסחורה.

לא רציתי להיות שפן נסיונות.

אין פה מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו? {תלונות בפייסבוק???}

מחפש לקוחות מרוצים שלום,

אשמח מאוד להעביר לך רשימת ממליצים על חברתנו, אנו מתגאים בלקוחותינו מאוד ועוד יותר בעובדה שאנו משתדלים תמיד שכולם יהיו מרוצים משרותינו,

מעבר לליסינג התפעולי של רכבים משומשים קיימת מחלקה נוספת של ליסינג מימוני לרכבים חדשים בה אנו מציעים מגוון מסלולי מימון לרכבים חדשים בתנאים הטובים ביותר בשוק ישירות מהיבואן !!!

אצלנו הלקוח נרשם יד 1 ישירות מהיבואן, כל ההתנהלות נעשית מול היבואן ישירות, התמורה הכספית מועברת ליבואן ישירות, לכן אנו מתגאים לומר שאנו מציעים את העסקה המשתלמת ביותר והבטוחה ביותר!!!

אשמח לעמוד לשרותך בכל עת

בברכה ,

חנן - ניו דרייב.

פורסם

תגובת חברת ניו דרייב:

חברת ניו דרייב מציעה לקהל הרחב אפשרות לרכישת מכוניות חדשות באופן קל, פשוט ונח.

החברה מציעה תנאי מימון מעולים ואפשרות לרכישת רכב ללא מקדמה ועד 100% מימון.

הרכב נמסר ישירות מהיבואן לקונה ונרשם על שמו בלבד.

ההלוואה ניתנת ע"י אחד מהבנקים הגדולים בישראל ומותנת בבדיקת הרוכש ע"י הבנקים .

ניתן לבחור כל סוג רכב שנמכר בישראל ובמחירים של היבואן.

השיטה הממונית מתבססת על "ירידת הערך" של הרכב ולפיה ירידת הערך של רכב ישראלי ממוצעת הינה 35% לאורך 3 השנים הראשונות וכך גם התשלום החודשי.

היתרון ברכישת רכב בניו דרייב היא שבפועל משלמים בסוף התקופה רק על ירידת הערך.

לאחר 3 שנים ניתן לעשות טרייד אין או למכור את הרכב בשוק החופשי ולכסות את יתרת ההלוואה או לפרוס מחדש את יתרת ההלוואה עד 60 תשלומים.

העסקה בניו דרייב בטוחה ומציעה אפשרות לרכוש רכב חדש לכל אחד בתנאים מעולים.

ניתן לקבל המלצות מרוכשים אשר קיבלו את רכביהם דרך מנהלי הסניפים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...