Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני אתחיל לנסוע 5000 ק"מ בחודש , וצריך לרכוש אוטו חסכוני כמה שיותר כמובן אבל גם לא רוצה לוותר על נוחות כי בסופו של דבר אני יושב באוטו 3.5 שעות כל יום.

תקציב 40-50 אלף ש"ח.

מחפש אוטו אוטומטי ולא ממכוניות המיני.

הוצע לי מיצובישי לנסר 2009 עם מערכת גפ"מ מותקנת ב 49,000.

כיום יש לי גולף קופורטליין שנת 2001 ידנית מנוע 2000.

הצעות??

פורסם

אני חושב והרבה יסכימו איתי כאן שאתה צריך לחפש רכב דיזל בהתחשב לנסיעות שהצגת כאן.

לגבי רכב ספציפי, אין לי משהו שהתנסיתי איתו בעבר שאני יכול להציע לך.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

אולי באמת אוכל למתוח עוד קצת ,השאלה כאן למה סיאט איביזה סטיישן ידנית? יש לך פרטים עליה?

לגבי הדיזל, אני עדיין מתלבט... למה דיזל ולא גפ"מ?

על הגפ"מ קראתי דברים טובים מאוד כאן...

פורסם

פרטים על האיביזה סטיישן ידנית תוכל למצוא כאן: http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1072/חדשות/סיאט-איביזה-סטיישן-ידנית-–-החל-מ-74-אלף-₪

לנסר מוסבת לגז? זה רעיון, אבל כדאי שתדע שגם על בנזין משובח מיצובישי לנסר 1,500 סמ״ק היא לא מטוס (בלשון המעטה), אז על אחת כמה וכמה אחרי הסבה לגז שפוגעת עוד יותר בביצועים.

אני במקומך הייתי מחפש מגאן דיזל, ידנית או אוטומטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רק דיזל בנסועה כזו.

אוטומטי ודיזל - אין יותר מדי בחירה, בתקציב הזה כנראה רק מגאן DCI.

או שתקנה יותר בזול (אם אתה חובב ריסק) סיטרואן C5 HDI ותשמור תקציב לאחזקה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...